west-- Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Velice dobry navod pro zacatecnika s XMB jako jsem ja! Doporucuji dat tento navod na prvni stranu!!! At ho dalsi zajemci nehledaji jenze dneska uz je neaktualni :D, protoze dnes vysel cxmb v2.5 vlastnosti: * podpora cfw.3.71 M33 * náhodná aplikace témat * podpora PRX souborů, včetně paf.prx / vshmain.prx / common_gui.prx * podpora souborů .res / .pmf / .rsc * podpora cfw.3.40 / 3.52 M33 * již není potřeba instalovat všechny PGF fonty, ale můžete použít jen ty, které chcete změnit takze prx soubory se uz nemusi flashovat do flash0 pameti psp, ale staci je nakopirovat do slozky ms0:/cxmb/vsh/module/ tim padem se da pouzivat vice themes pro nahodnou aplikaci, protoze lze vyuzivat ruzna prx pro ruzna theme pokud tedy chcete nahodne pouzivat vice themes, staci jejich soubory kopirovat do ms0:/cxmb/01/zde nasleduji slozky vsh a font, jako predtim ve slozce cxmb ...pro 1. theme ms0:/cxmb/02/ ...pro 2. theme ms0:/cxmb/xx/ ...pro xx. theme vice informaci a link ke stazeni tady... http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 no a som v prdeli ja som to rovno kopiroval tie original ikony co ste sem dali do flash0 teraz ak citams pravne nemal som to davat to je 1. chyba a druha nemam dost miesta vo flash0 co mam teraz robit kua :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 predpokladam, ze vlastnis psp fat jestli nemas zazalohovany puvodni rco, zkus tady o ne nekoho pozadat... jestli nepomuze opetovny preflashovani souboru ve flash0 a pri zapinani psp se bude dokola objevovat BSOD obrazovka... pisni mi PM btw doufam, ze jsem spravne pochopil tvuj post :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luigilui Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Prosim vas poradte asi robim nieco zle , mam PSP SLIM 3.71 M33-2 a ked dam temu Circular tak tam nemam jedno to kolecko ale 5 a tak sa prekryvaju proste neotaca sa to ale stale je ten system 5 ikoniek vedla seba ako na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Prosim vas poradte asi robim nieco zle , mam PSP SLIM 3.71 M33-2 a ked dam temu Circular tak tam nemam jedno to kolecko ale 5 a tak sa prekryvaju proste neotaca sa to ale stale je ten system 5 ikoniek vedla seba ako na to ? to je proto, ze ti nefunguji prx soubory >vsechny prx z theme nakopiruj do ms0:/cxmb/vsh/module/ ale musis mit v psp nejnovejsi verzi custom xmb pluginu cxmb v2.5 for 3.71m33 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/cxmbv2.5.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luigilui Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 [;235386']to je proto' date=' ze ti nefunguji prx soubory>vsechny prx z theme nakopiruj do ms0:/cxmb/vsh/module/ ale musis mit v psp nejnovejsi verzi custom xmb pluginu cxmb v2.5 for 3.71m33 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/cxmbv2.5.zip [/quote'] Presne tak to mam keby som to tak nemal tak by som nepisal. Neviem mozno mam zlu temu alebo co som skusal tieto vysie a wsetky temy co maju inak rozlozene menu mi proste nefunguju ako Ide o to ze mam PSP SLIM 3.71 M33-2 , nespravi ziadny brick ale nejako to nefici ale viem ze na FAT to ide by maly... aaa prx subori mi funguju urcite lebo ked tam dam openin_plugin.prx tak funguje sound pri spustani psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Presne tak to mam keby som to tak nemal tak by som nepisal.Neviem mozno mam zlu temu alebo co som skusal tieto vysie a wsetky temy co maju inak rozlozene menu mi proste nefunguju ako Ide o to ze mam PSP SLIM 3.71 M33-2 , nespravi ziadny brick ale nejako to nefici ale viem ze na FAT to ide by maly... aaa prx subori mi funguju urcite lebo ked tam dam openin_plugin.prx tak funguje sound pri spustani psp ale opening_plugin je soubor typu rco a ty se kopiruji do slozky resources do module se kopiruji paf.prx, vshmain.prx nebo common_gui.prx ^ ale prave jsem zjistil, ze se nejedna o novou verzi, ale jen na psp.novinky.org maji ohledne tohoto pluginu vanoce az ted :roll: ... takze se omlouvam, za mylnou informaci zrovna mam psp mimo provoz, takze jsem to nemohl sam otestovat ...jeste jednou :sorry: vlastnosti a zpusob pouziti, ktery jsem popisoval tady http://console-forum.net/showpost.php?p=234659&postcount=51 plati pouze pro v2.4 urcenou pro cf 3.52m33 pro pouziti na cf 3.71m33 je stale nutne *.prx soubory kopirovat do flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 PLS. 3.71 M33-2 ckary :D hodte mi sem pls. paf.prx a vshmain.prx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 sry ze to pisem sem ale jedna sa to k temam daval som si temua semi brick proste to nechapem dal som vsetky subory vsh a font na kartku do CXMB a potom prx do flash0 module ale proste semi brick to este neni take ale nefunguje mi ani http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010016 vkuse mi to vypisuje error preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Říjen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 nemuzu aktualizovat momentalne........ az pujde net vsechno dam na prvni stranku diky vsem EDIT: pridano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neznaboh Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Uz se tady na to nekdo ptal, ale potrebuju originalni .prx soubory (common_gui, paf a vshmain) Taky sem semi-bricknul, ale me to ani nehodi zadnou modrou hlasku - proste po nakopceni .prx souboru do flash0 a exitu nastane sek jak prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 potrebuju radu.nainstaloval sem si tohle XMB http://www.consolespot.net/forums/showthread.php?t=1520 ale kdyz zapnu PSP mam vse v horni polovine displeje??????nevite proc.?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 pridany 4 temata Nova temata jsou vzdycky dole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 super, bal som sa ze si spravim na slimku brick, ale ide to v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 jj na slimákovy bez problemu:_) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 nejak zde nevidim to nejhezci - Simplicity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 nejak zde nevidim to nejhezci - Simplicity :) a jaké pak to má být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Anonymous_: pridano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Anonymous_: pridano v tom případě ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 jj taky pridano vono toho jeste chybi dost....... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 cau ... hele kdyz ve flash0 chci vytvorit slozku module tak me to napise ze uz tam nejaka takova je a pritom nic nevidim ... pls jak to mam udelat??? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 ve windows si musíš nastavit zobrazení skrytých složek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 to uz jsem tu cetl dostkrat ale nevim kde to tam mam nastavit ... thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 otevřeš si nějekou složku dáš nástroje / možnosti složky / zobrazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007lucas Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 nevim proc ale vzdycky kdyz chci otevrit pametovku at sou to hry , hudba atd tak se to sekne uz sem tam zkousel dat i jinou pametovku a porad nic nevi nekdo co s tim pls....jo a delam to normalne ze to vsechno zapisuju do flash protoze mi cxmb nejde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.