lexicon Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Tesne pred Vanoci nam schmilk vydal ocekavane tema SchmEdia SchEnter pro FW 3.71m33-2 a vys. Download + info :arrow: http://www.consolespot.net/forums/showthread.php?t=2646 Zatim se mi ho nepodarilo sprovoznit :oops: (vzdy po nahrani na kartu a flashnuti f0 mi PSP nabehne jenom s cernym displejem), ale lidem z Console Spotu uz funguje... Budu rad za pripadne info jak tema rozjet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 PSP Slim CF 3.71 m33-4 ---> vše podle návodu ---> brick! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 PSP Slim CF 3.71 m33-4 ---> vše podle návodu ---> brick! nemůžeš snad bricknout pokud si to dělal přes plugin a nestrkal si to rovnou do flashe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 nemůžeš snad bricknout pokud si to dělal přes plugin a nestrkal si to rovnou do flashe.... Jako fakt sem to delal podle navodu. Snad to nebude totalbrick, jinak muzu PSP vyhodit :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Jako fakt sem to delal podle navodu. Snad to nebude totalbrick, jinak muzu PSP vyhodit :'( no a jak to máš bricklé jede ti recovery menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 no a jak to máš bricklé jede ti recovery menu? Nn recovery mi nejde :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Nn recovery mi nejde :ziped: nemozny :blink: edit: popis aspon, co jsi delal a pripadne co ti dela ten brick... jinak se niceho neboj, nemuzes bricknout ...pandora to jisti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 [;278791']nemozny :blink:' date=' edit: popis aspon, co jsi delal a pripadne co ti dela ten brick... jinak se niceho neboj, nemuzes bricknout ...pandora to jisti ;)[/quote'] Takze postupoval jsem podle navodu az ke kroku, kde jsem mel to tema nakopirovat sem: ms0:/CXMB/vsh/resource/ ms0:/CXMB/Font/ ale ja t nakopiroval sem :-( f0:/CXMB/vsh/resource/ f0:/CXMB/Font/ . Pak restart PSP, a uz je tam brick. Kdyz ho zapnu tak na displeji nic neni, a po chvili se PSP vypne. Nedostanu se ani do recovery. Sem strasnej debi. vim :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Podle me jestli si to nakopiroval takhle jinam tak by na to PSP vubec nemelo brat ohled protoze z tohodle umisteni by si nic brat nemelo a melo by normalne nabehnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 11, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Takze postupoval jsem podle navodu az ke kroku, kde jsem mel to tema nakopirovat sem:ms0:/CXMB/vsh/resource/ ms0:/CXMB/Font/ ale ja t nakopiroval sem :-( f0:/CXMB/vsh/resource/ f0:/CXMB/Font/ . Pak restart PSP, a uz je tam brick. Kdyz ho zapnu tak na displeji nic neni, a po chvili se PSP vypne. Nedostanu se ani do recovery. Sem strasnej debi. vim :'( No chyba je v tom ze mas 3.71 m33-2 tam byl usb bug , a pri kopirovani do flashe soboru vetsiho 200 kb mels brick psp . A nebo druha moznost , toto je spatne : f0:/CXMB/vsh/resource/ f0:/CXMB/Font/ melo by to vypadat takto : f0:/vsh/resource/ f0:/Font/ CXMB se do flashe nekopiruje to se dava na kartu. Edit, no a jestli ti nejede ani recovery tak to zachranis jedine pandorou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Jasan, jen mam strach aby nebyl total brick :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Vyslo dalsi ocekavane tematko Inacor MCE pro FW 3.71m33 ve stylu Windows Vista Media Center od Skyfoxe. Screeny: Download + dalsi info :arrow: http://www.consolespot.net/forums/showthread.php?t=3164 Ja teda z toho temataka moc podle screenu odvazanej nejsem, ale urcite zkusim. Nevypada zase uplne spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addy66 Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 pomůže mi někdo zvás mam psp slim 3.71 a vůbec newim a četl sem návodů až moc a nechápu nic asi potřebuju rozhoupat moje icq 467755334 napište někdo děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 na oficiálním 3.71 máš smůlu je to pro 3.71 M33 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willy Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Nemozete prosim niekto ten applecor reupnut? vsetky linky su uz dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.