Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Aktulizoval jsem pluginy a vyskocila me chyba o crash ... jak to mam odstranit ? A mam na disku nainstalovane hry ... muzu treba Arcadovky nejak pretahnout do slozky kde se to da jiz zpustit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Aktulizoval jsem pluginy a vyskocila me chyba o crash ... jak to mam odstranit ?A mam na disku nainstalovane hry ... muzu treba Arcadovky nejak pretahnout do slozky kde se to da jiz zpustit ? Mně se to stalo také jednou a stačilo vypnout a znova zapnout xbox a najelo to už v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 A taky vam blika zelene tlacitko zapnuti Xboxu ? Takze jsem to vypnul ... vytahl kabel a zapnul a ... opet FSD crash .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Nebliká mi nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 ja tam nemam mechaniku tak jestli to neni tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 ja tam nemam mechaniku tak jestli to neni tim. Jo, to je tím, už konečně chápu co myslíš tím čidlem, co ti tam bliká :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 A taky vam blika zelene tlacitko zapnuti Xboxu ?Takze jsem to vypnul ... vytahl kabel a zapnul a ... opet FSD crash .... Jinak oni sami autoři doporučují pokud chceš na verzi 2.2 co práve vyšla prostě vymaž aktuální folder freestyle a nasyp to komplet nově (třeba přes xexmenu).Je to asi i stabilnější varianta upgradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Jo, to je tím, už konečně chápu co myslíš tím čidlem, co ti tam bliká :-) Hold to cislo necim prelepim ,pac tam nechaniku mit nechci .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Já ji mam taky odpojenou tim pádem bliká furt jelikož mechaniku nemůže najít tak jsem to přelepil.. Občas mi ale při hraní vyskočí FATAL CRASH INTERCEPTED a skočí to do NXE menu, stává se to taky někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Hlasku FATAL CRASH INTERCEPTED pozoruji docela casto. Obcas FSD vytuhne uplne a musim xbox vyp/zap. Mam FSD 2.2 a nejak z nej nejsem nadseny. Dokonce kdyz se snazim uploadnout hru pres Iso2God, tak to trva celou vecnost .. jedna hra kolem hodiny. Kdyz jsem tam FSD nemel a uploadoval jsem take pres Iso2God ale s nahozenym Xexmenu tak to bylo za 10min hotovo. Tak nevim kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Pokud se vyskytne jakýkoli problém , tak je nejlepší ve FSD smazat složku data a přes instalátor dashlaunche vše nainstalovat znova . Budeš muset sice vše nastavovat znova , ale všechny chyby tím by měly být odstraněny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 jestli to nebude tím že tam máte starou verzi skinu taky jsem update provedl ale nezměnil jsem skin který byl pro 2.0 a taky mě to blbo ale jak píše toro lepší přehrát přes xexmenu celý znova jinak mám jiný problem dneska jsem nahrál cars2 a nechce mě to stahovat covers poslední dobou to dělá skoro u všech co natáhnu nneví někdo asi dám clear a reset a zkusím vše znova natahat a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 tak jsem dal clear a reset a ted me nenacte zadny obal nejaka rada tak už jsem na to došel dočetl jsem se že to blokuje live takže stačí nastavit v launch.ini vše na false a pak to vrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.