Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Last of Us


sejvi

Recommended Posts

Ze by se na nas chystala zase jedna z TOP her na Playstation3? ;)

Sony právě odhalila exkluzivní PlayStation 3 titul The Last of Us z dílny studia Naughty Dog, tvůrců legendárních sérií Uncharted, Jak and Daxter a Crash Bandicoot.

O samotné hře zatím příliš nevíme, ale je zřejmé, že půjde o akční survival horor, ve kterém neznámá nákaza decimuje lidstvo a mění je v šílená monstra. Opuštěná města jsou pohlcena přírodou a zbývající přeživší se zabíjejí mezi sebou kvůli jídlu, zbraním a všemu, co se jim může hodit. Nemilosrdný Joel a statečná mladá dívka Ellie musí spolupracovat, aby přežili svou cestu skrze to, co zůstalo ze Spojených států.

Naughty Dog už na hře nějakou dobu tvrdě pracují a ze záběrů je patrné, že hra běží zřejmě na stejném enginu jako Uncharted 3, takže se můžeme těšit na dokonalou akci a filmový zážitek, který změní způsob, jakým lidé videohry vnímají.

Doufejme, že se brzy dozvíme více podrobností.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vww91srKToY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim ze survival horor to nebude, spis akcni postapocalypse (se kteryma, nejen hrama, se roztrhl pytel). Sem zvedavej zda udelaji fps nebo opet 3rd person akci. Trochu me zarazi spoluprace dvou postav. Zda budeme hrat jen za jednu a druhou bude ovladat AI nebo podle potreby preklikavat mezi obema? Inspirace dilem I am Legend (knihou Last man on Earth ???) je na miste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavní dizajnér je Mark Richard Davies, který je zodpovědný za Enslaved, takže pevně doufám v mix Enslaved a Uncharted. Styl kooperace postav by mohl být stejný jako v enslaved, které je dle mého velmi nedoceněná hra.

Pro mně je to titul, na který se hodně těším a musím ho mít hned v den vydání :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uncharted uz je vycerpany do posledni kapicky, nebo ne? myslim ze uz to udelat epictejsi, nez je trojka, prakticky nejde :D

Co by byl vycerpany, porad muzou delat dalsi drakova dobrodruzstvi a ND se vyjadril i v tom smyslu, ze dokud to pujde tak Uncharted budou delat dal a radi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mohli by s Uncharted 4 zabrousit treba do trochu temnych vod... napr koketovat s povidkama o egyptske knize mrtvych nebo o faustovi, v tomhle smeru by to mohlo byt taky zajimave, prolejzat temny hrobky, cist formule na vyvolavani demonu atp :)

to bych nechtěl, mě se líbí styl jaký je... hodně světla, vtipné narážky apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim ze vyse zminovane by se dalo udelat tak, aby to fungovalo ve svete Uncharted.....ale ted koukam ze tohle je vlastne diskuze o Last of US :D

Videli jste ty nove artworky....paradni, LoU se stava mnou jednou z nejocekavanejsich her, tesne pred ME3 a hned za SSX :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
"Studio Naughty Dog prozradilo, že si na vývoj jejich chystaného titulu The Last of Us najali dva grafiky ze studia Crytek.

Prvním z nich je umělecký návrhář Maciej Kuciara, který pro Crytek pracuje už od roku 2008 a podobně již pracoval například pro People Can Fly na hře Painkiller. Podle informací se v současnosti podílí také jako umělecký vedoucí na jednom doposud neoznámeném titulu.

Druhý, Marek Okon není také žádným nováčkem v oboru a již dříve pracoval pro Naughty Dog na Uncharted 3: Drakes Deception, ale například i pro Timegate Studios, Lucas Arts, BioWare či SEGU a další."

Zdroj: http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011120106

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...

Vypadá to naprosto perfektně, nejen tím, že her s touto tématikou je naprosté minimum, ale navíc to má skvělou atmosféru, grafiku, pohyby a celkově to vypadá na hodně nadějný kousek. Ale uvidíme až si to sami zkusíme. Ty E3 ukázky dovedou někdy být dost klamavé a nakonec ta hra někdy i po nadšeně vypadajících videích z E3 muže dopadnout blbě. Ale tady věřím tomu, že to bude pecka. (Nebo tomu spíše chci věřit :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych se nebal, ze to zklame, Naughty Dog umi a E3 nastinilo jasnou predstavu o hre, takze verim ze dostanu grficky vypylovanou atmosferickou hru, kde clovek nebude hrat opet za nejakeho ramba, ale docka se realnejsiho zazitku preziti, kdy se kazda kulka pocita :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu