Biolog Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Dobry den nevite prosim nekdo kde by se dal stahnout tento firmware abych mohl pres nej updatovat flash kartu dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 nevím jestli je to vtip :D ale z jejich stránky chápu,že jsou 2 verze r4 dualcore karty,jedna pracuje do 2.1.0-4 a druhá do 3.0.0-5,žádny upate neexistuje,timpádem si musíš asi koupit novou kartu,tohle řešení jsem nikdy neviděl,každopádně je to jeden z klonů r4i sdhc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rupina Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Přesně tak, starý karty updatovat nejdou, až ty novější. Já si ji koupila na http://www.pda-prislusenstvi.cz/237-nintendo a dokonce mi ji za novější sami vyměnili, kdyžsem zjistila, že mi 3DSku nefachá kvůli novější verzi firmwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 nevím jestli je to vtip :D ale z jejich stránky chápu,že jsou 2 verze r4 dualcore karty,jedna pracuje do 2.1.0-4 a druhá do 3.0.0-5,žádny upate neexistuje,timpádem si musíš asi koupit novou kartu,tohle řešení jsem nikdy neviděl,každopádně je to jeden z klonů r4i sdhc takže až Nintendo vydá up 3DSka tak R4i nebude moci nabídnout žádny update karty...a bude mi to jakože celkově k ho..dá se říct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Biolog
Dobry den nevite prosim nekdo kde by se dal stahnout tento firmware abych mohl pres nej updatovat flash kartu dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.