starmen Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Tak sem si v posledni dobe pohral s mym puvodne ruzovym PSP a vysledek vidite dole. jo a prosil bych o Vase zhodnoceni+ fotky Vasich upravenych PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 me se to docela lbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Šrumec jak sviň... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 brutalni:)mas velice pekne psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 pěknej kýč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 vypadá to rozhodně lépe než původní růžové PSP ale ty špinavé nálepky tomu moc nesedí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 mas to pekny :) btw to s tema dvirkama na umd je fakt dobrej napad... poradil bys mi pls jak se da vyndat ta plastova cast na umd dvirkach? neni tam moc videt jak je to uchyceny, tak abych neco neurval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 presne tak ten zadok je paradny a este ked tam das UMD ako si to urobil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 no me se libi jen ten zadek jako vsem teda....kdes sehnal tu pruhlednou cast? a jak se to vyndava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 jo vypada pekne ale víc se mi líbý černý kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 diky za reakce. takze ten kryt z UMD mechaniky se pravdepodobne da zdelat, teprve az po rozebrani celeho PSP. ale ja sem se ho pokusil zdelat silou bez rozebirani, akorat se mi urval jeden ten plastovej pant, co je ve vnitr, ale nicemu to nevadi akorat je tam ted o neco vetsi mezera. pak sem sroubovakem dal pryc to stribrny kolecko. potom sem provrtal kolem obvodu diry a kolecko vydelal. pak sem to musel docela pekne vypilovat, aby mi zustal otvor ve tvaru kruznice. z obycejnyho obalu na CD sem vzal plexisklo a vyrizl z neho ctverec a ten ctverec sem dal zevnitr mezi plechovou a plastovou cast dvirek UMD mechaniky. predni kryt sem koupil uplne novej z aukra za 150,- a vymenit ho bylo uplne jednoduchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Vymakaný! A jak dlouho si to dělal (hodin atd.)? Teda já bych si na to netroufnul, seš machr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 vymena krytu cca 15minut+ UMD mechanika cca 1,5 hodiny. je to jednoduchy akorat staci trochu ovladat pilovani atd. a potreboval sem k tomu akorat: sroubovak kulatej pilnik velkej a malej smirkovej papir kleste chirurgicky nuzky a takovej rezbarskej nastroj, takovej tristrannej spicatej VIDEO: CIMG2866.AVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 hh no nejhorsi to neni ale ja bych to nikdy neudelal :D neni to muj styl mozna bych vzal tak akorat pruhlednej obal tod vse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Booze fuj :D ten PSP se mi nelibi pink bleee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOEY1468621331 Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Je To Lepci Nez Klasicky Pink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 tak jakoze ted jak je to v tuningu je to hezci nez klasicky pink ale tak kdyz uz tak bych si dal i ten zadek do tuningu treba pruhlednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Tohle není tuning psp.To je jako když někdo naháže na starou škodovku nenastříkaný plasty a na vyrezlí díry nalepí nálepky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 mozna by se tam hodilo kdybys sis to podsvitil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 boha já jsem asi vůl, já neumim sosat z eDisku, vždycky opíšu kod ale nesosne se to a stránka se mi znova vygeneruje, co s tim? :(:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 do toho krytu mechaniky bych nedával plexisklo z obalu na cd... je to moc křehký... spíš bych koupil klasický plexi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Nevedel by simi za peniaze kedtka polda dohody podsvietit tlacitka nejakou diodou vieš nenonky proste pdo tlacitka neco silne nech vyzaruje ale aby si nemusle menit origo talcitka?Alebo niečo take nevieš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 srry za uprimnost ale mne se to zda priserny, ale tvoje prace za velky oceneni stoji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 srry za uprimnost ale mne se to zda priserny, ale tvoje prace za velky oceneni stoji ;) no myslim si ze je to lepse jak ruzove..ale mne staci moje cernucke :D musim si kupit nejaky nalepovaci papier... ze si aj ja daco vytlacim..dajake spermie si nalepim dozadu na to PSP :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Ta díra na kdytu UMD mechaniky je brutální .. Kdybych nebyl nemehlo taky si to udělám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.