Iličman Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Drsnééééé hlavně ten zadek sice bych si růževé PSP nekoupil ale s tím vytuněním je to good :coolp::ok::thumbup: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Az na barvu se ti to povedlo :) dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 jj barvu bych vimenil ale jinak je to slušně zmaknute ale tohle bych ja svemu pspečku neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Taky ukážu svoje PSP. Sice to není tuning jak by si někteří asi představovali, ale dělal jsem si ho sám a bavilo mě to. Jenže je to už celkem dávno, takže už nevypadá nejlíp:(Jinak jsem si ještě odstranil nápis PSP na přední straně pod diplayem. Pokud by někoho zajímalo co to je za techniku, tak je to Pinstriping, jedno z odvětví airbrushe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Taky ukážu svoje PSP. Sice to není tuning jak by si někteří asi představovali, ale dělal jsem si ho sám a bavilo mě to. Jenže je to už celkem dávno, takže už nevypadá nejlíp:(Jinak jsem si ještě odstranil nápis PSP na přední straně pod diplayem. Pokud by někoho zajímalo co to je za techniku, tak je to Pinstriping, jedno z odvětví airbrushe. Originální :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Taky ukážu svoje PSP. Sice to není tuning jak by si někteří asi představovali, ale dělal jsem si ho sám a bavilo mě to. Jenže je to už celkem dávno, takže už nevypadá nejlíp:(Jinak jsem si ještě odstranil nápis PSP na přední straně pod diplayem. Pokud by někoho zajímalo co to je za techniku, tak je to Pinstriping, jedno z odvětví airbrushe. me se to i libi, mozna by to chtelo zajimavejsi tvary ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Budu dělat novější verzi, budou tam tlustší tahy a bude to laděný nějspíš bílá a světle zelená, nebo hliníková. Tohle nevypadá nic moc, je to jeden z prvních pokusů, dneska bych to už zvládl líp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 cim si to delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 na to sou speciální barvy a štetce. Btw nejsi i na HipHop Foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Sice ho neposkrabes ale nelibi se mi to .. je to moc ohlodane, ale kdybych mel pink tak bych ho asi taky takhle ohlodal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 na to sou speciální barvy a štetce. Btw nejsi i na HipHop Foru? jojo jsem to ja :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 já viděl na youtubu nějakýho týpka, co měl průsvitnej kryt a vzádu za baterkou když něco přepnul, tak se mu rozsvítily modrý LEDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 já viděl na youtubu nějakýho týpka, co měl průsvitnej kryt a vzádu za baterkou když něco přepnul, tak se mu rozsvítily modrý LEDky jj na youtube je toho hodne, a neni to anitezky sou i navody kam ledky napajit... akorat si to nechci delat jelikoz nwm jak je to s baterkou, a nektery to maj vymakany ze jim to blika podle pisnicky... narez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 tak tohle je hodne pekny PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 me se nelibej ty nalepky tam, jinak taky mam UMD door mod a mam psp bilo modry ;-) a jeste ho budu diodovat kamos to prej umi rikal tak sem zvedavej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 no jo no to P!NK je nanic :D fakt sorry ten normál přední kryt je dobrej ale ta P!NK je fakt hnusná :psp: jinak jsou kryty na PSP (přední i na baterie) na playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 jo sorry to je jen KRYT jinak to zadní nejde koupit v celém to je rozdělené UMD dvířka --- Kryt Baterie --- a ta blbost se šroubkama na konci :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 jo jak to máš to PSP slim piano black ofw 5.2 tak proč si to nedáš na 5.50 GEN?? :D :psp: je zdarma k downloadu na internetu nebo si kup pandora battery a přes to to hackni :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 staci je to pruzny ja to mel na 3 dvirkach a jedny sem testoval pokavad mas dobry lepidlo tak to vydrzi dokavat to proste neohnes co to da a pak se to zlomi cely ;-) nesmis ale davat ten pruhlednej plast z tech uzkejch obalu na cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 já mám taky přední kryt i s tlačítky ((zelený)) z playcentra :D přišel mě na 450 ,- :D až budu fotit tak ukážu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 tady ten topic ještě existuje?:P no to moje P!NK bylo nic moc, ale v té době jsem toho o úpravách PSP moc nevěděl, tak jsem byl rád aspoň za něco. ono řezat tam tu díru do UMD dvířek s tím, že to PSP bylo za moje a stálo tenkrát přes 5k, to byl nášup:) do větších věcí jsem se pouštět nechtěl. ale co si pamatuju, tak mi připadalo to růžový trapný, ale opak byl pravdou. a ten kryt jsem chtěl celej průhlednej, ale nikde sem ho tenkrát nenašel a o Dealextreme jsem nevěděl. jo a až je dávno po něm:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orsor1468625451 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 hej docela by me i zajimalo jake jsou k te uprave potrba barvy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.