R.u.STY Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Potřeboval bych poradit, jelikož se v xbox flash scéně naprosto ztrácím. Zaslal jsem xbox na RGH. Na xku jsem měl starý dash. A teď, když vyšel nový, tak bych chtěl updatovat na nový 2.0.14699, ale potřebuji zálohu nand souboru, akorát vůbec nemám ponětí, kde jí vzít. Jestli se to dá udělat pouze za pomocí softwaru nebo se musím pohrabat v xku. Potřeboval bych radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Pokud nemas original NAND od toho kdo ti to delal, tak jedine vycist to co tam ted mas timto programem NAND Flasher 360 for XBOX 360, pote upravit a zase tim stejnym programem to tam vlozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak nand jsem si vycetl - vytvořilo mi to soubor orig_nand.bin, čím mám tento soubor upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak nand jsem si vycetl - vytvořilo mi to soubor orig_nand.bin, čím mám tento soubor upravit? 1. Spustíme Xebuild GUI V1.1 2. V type of image vybereme Freeboot 3. V Motherboard vybereme typ konzole kterou máme 4. Vyplníme kolonku CPUKey 5. V Source – open vybereme originál nand který máme uložený v PC 6. V Output – save vybereme složku do které si chceme vytvořený aktualizovaný nand uložit 7. Klikneme na Generate hacked NAND image 8. Počkáme až se image vygeneruje 9. Vytvořený image přejmenujeme na updflash.bin Potom to můžeš pomocí Nand flasheru updatovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dp2dp2 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 zdravim,,,tiez somsi vycital nanddump.bin alekde zoberiem cpu key? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 zdravim,,,tiez somsi vycital nanddump.bin alekde zoberiem cpu key? Vše máte v tom mém návodu - to neumíte niíkdo trochu hledat ??? http://console-forum.net/tema/134848-navod-na-aktualizaci-db-14699-programem-xebuild-gui-v1-1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dp2dp2 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 pockaj,,,,ja este nemam rgh,,,,,vycital som nand ,vytvoril image_00000000.ecc,,zapisal,,,,pripajkoval coolruner ale ked zapnem tak mam ciernu obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 20, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 pockaj,,,,ja este nemam rgh,,,,,vycital som nand ,vytvoril image_00000000.ecc,,zapisal,,,,pripajkoval coolruner ale ked zapnem tak mam ciernu obrazovku Málo informací k tomu, aby ti šlo nějak poradit. - revize Xboxu a verze CB? - měla NAND nějaké vadné bloky? - v čem jsi dělal glitch image? (image_00000000.ecc) - CoolRunner máš od TX? - Naprogramoval jsi CoolRunenra a proběhlo to v pořádku? - Bliká ti zelená LED na CoolRunenrovi když zapneš Xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dp2dp2 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 uz som zistil ze treba coolruner programovat,to som nemal,,,,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.