DrexxDJ Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Ahojkii lidicky. Mel bych prosbu. Mam doma XBOX slim s RGH a dashboardem 14699. Pripojim k nemu kinect a napisemi to ze bych se mel pripojit na XBOX LIVE a updatovat coz je s RGH nemozne. Nevite nekdo nejake reseni proc mi kinect na xbox jen blika a nejde s kinectem nic delat. Prosim o radu. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Nevim jak je to u RGH, ale u JTAG tusim, ze se musi jeste provest update z ofic dashboardu (stejne verze) a musi je i avatari... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrexxDJ Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 A reknes mi jak to mam udelat kdyz pri vlozeni udate stejne verze mi ti nahlasi ze sistem je uz updatovany. Update se uz znovu nespusti. Nevis nejaky trik navod nebo neco podobneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Kinect jde prý updatovat na jiné konzoli bez RGH a potom ti bude fungovat i na tvé . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Zdravim vsechny, mam problemecek, kamos ma xbox (klasickej starej ne SLIM) s flashem LT2.0, verze DB je 2.0.13599.0 a kdyz pripoji kinect tak to chce update ale na live samozrejme nemuze, jak se da jinak KINECT zprovoznit? v tomhle DB ani neni zadna polozka pro kinect... musi se treba neco stahnout a dat na flashku? diky za kazdou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 aby si rozjel kinect na konzoly s RGH staci ti kdyz na normalni neflashnute konzoly ten kinect pripojis nahodis ho tam a pripojis ho nasledne do sve a jede to bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Zdravim vsechny, mam problemecek, kamos ma xbox (klasickej starej ne SLIM) s flashem LT2.0, verze DB je 2.0.13599.0 a kdyz pripoji kinect tak to chce update ale na live samozrejme nemuze, jak se da jinak KINECT zprovoznit? v tomhle DB ani neni zadna polozka pro kinect... musi se treba neco stahnout a dat na flashku? diky za kazdou radu... Na 13599 musí kinect fungovat . Update to ale chce jen kvůli spárování kinectu s xboxem - normálně to můžeš potvrdit . Nejlépe to jde prý se hrou KINECT ADVENTURES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Na 13599 musí kinect fungovat . Update to ale chce jen kvůli spárování kinectu s xboxem - normálně to můžeš potvrdit . Nejlépe to jde prý se hrou KINECT ADVENTURES no prave kdyz to potvrdime tak to nejde....ale dik za radu s tou hrou, zkusime to tak udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferodol Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Zdarec ja som to skusal (org.hru Adventure) a bohuzial nejde to :( iny napad niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 nechces vyfotit presne ten error ? ale temer s jistotou staci dat na flashku update hodit to tam a potom pofici jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrexxDJ Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ahojkii lidicky Tak jsem zjistil ze vsude na internetu kde kdo radi jak to udelat s tim update, ale nikdo nikde nepise jak o co k tomu potrebujete. Co kdyz mate doma XBOX bez HDD a mate jen jednu flash. Pozor je zapotrebi mit udelany HDD znamena to tedy bud flash USB v PC naformatovany na FAT32 a pote v XBOXU predelany na FAT X jak potrebuje box. Pote na jine USB flash nahrat update ale musi mit ten adresar v korenu USB flash nazev $$ystemupdate. Vypne te XBOX ke keteremu je uz pripojen jeden HDD a to jak jsem psal bud original HDD co je v XBOXu a nebo to USB flash co jsem psal vise. Pripojite tedy k XBOXu tu USB flash s tim updatem (POZOR musite mit update verze jako je verze vaseho DASHBOARDU co mate v XBOXu jinak prijdete o jake koliv upravy. POZOR). Po vlozeni USB flash s updatem XBOX zapneme a mnel by nabidnout update a tim jako by dohrani ovladacu avseho co je potreba pro Kinect. Kinect pri update musi byt pripojeny a nesmi byt v systemu vypnuty. Nevim jestli jsem jeste na neco nezapomel a predem se omlouvam za gramatiku a chyby. Dekuji. jinak to byl muj problem a tim jsem to vyresil. Jednoduse nesel update protoze se nemel kam ulozi (instalovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Tak tento postup jsme zkoušeli i s tím, co mi tam RGH dával, ale bohužel to nezabralo. Našel by se někdo, kdo by mi dokázal a byl ochoten poradit či pomoci? Předem díky mockrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 ja mam RGH od xmoda prvni KINECT hra co sem nahral na HDD BYL rise of nightmares pri prvnim spusteni to chtelo ubdate dal sem yes, probehla instalacka, reset console a FSD vesele nabehnul a vse jede jak ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrexxDJ Odesláno Leden 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Jeste jsem zapomel. Kdyz se pouzije uz jednou update na flash USB v adresari $systemupdate tak se musi pouzit $$ystemupdate a pak kdyz chceme pouzit znovu update tak musime zese pouzit $systemupdate. Proste se to musi stridat. Tak ze kdyz nejde $systemupdate tak zkusit $$ytemupdate a nebo naopak. To jsem ted u sebe vyzjistil Ja. Nic vic nevim. Jinak vse podle predchoziho navodu jen zkusit jinak pojmenovane adresare jak vam pisi ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Chtěl bych tu poděkovat uživateli Toro, který mi do mašinky dával RGH. Odvedl kus práce a věnoval mi spoustu času s vysvětlením "co a jak" jak s RGH, tak s Xboxem samotným. Bohužel mi ale nefungovaly ani avatary, ani Kinect. S problémem jsem se obrátil na několik uživatelů, jeden mi odepsal stručnou větu "Měl jsi to poslat ke mě" a že mi nemůže pomoci. Toro mi doporučil Kinect prodat. Ujal se mě uživatel drak3go a s tím jsme došli ke zdárnému cíli jak s avatary, tak s Kinectem, takže teď už konečně všechno funguje tak jak má. Za toto mu tady chci veřejně milionkrát poděkovat! Největší problém asi bývá s tím - odhalit chybu. V čem byl v mém případě pes zakopán? Neměl jsem nainstalovanou poslední oficiální aktualizaci ohledně avatarů a kinectu http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system-updates/system-updates-info#804975fbf88d4fb6a8383eb9473688a0 . Instalace této aktualizace nešla ale ani ze souboru na flešku, ani z CD. Nakonec zabralo přejmenování staženého souboru na $$ystemUpdate - v podstatě tak jak píše DrexxDJ v příspěvku nade mnou (ale drak3go mi toto poradil dřív :-) ) - tedy z flešky. Snad můj příspěvek pomůže dalšímu nešťastníkovi při řešení tohoto problému. Ještě jednou děkuji uživateli drak3go! P.S. Mimochodem - "updatování Kinectu" na jiné "panenské" konzoli nepřineslo žádnou změnu. Hra Kinect Adventures taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 O tom přejmenování jsem věděl , ale na " $$ystemupdate " a to nezabíralo . Ty píšeš o přejmenování na " $$ystemUpdate " ( s U velkým písmenem ) . Takto přesně jsi to na flešku dal a teprve s tímto se to povedlo ? Je to zase pro nás novinka - díky za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 To velké U mi poradil drak3go. Nevím jestli vědomě či ne, nicméně jsem ten jeho název okopíroval coby název složky. Je ale docela možné, že to je je jedno, jestli velké nebo malé. Z oné stránky se to stáhlo s malýma. V našem případě byl ale problém v OBSAHU toho update. Spolu jsme tam cpali update dashboardu, kdežto tady byl potřeba update z Mrkvosoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Nemáš pravdu , že to bylo obsahem . Stáhnul jsem ten který uvádíš a porovnal ho s tím , který jsem ti tam dával já - jsou naprosto totožné jak položkami ( porovnáváno jeden na levé straně Total Commanderu a druhý na druhé straně ) tak i velikostí . Než něco napíšeš , tak si to napřed ověř . Takže finta proč to zabralo byla určitě tím že jsi na radu drag3go dal to velké písmeno U . Určitě platí to o čem píše DrexxDJ - znova aktualizaci to vezme při změně názvu složky . Je to ale výborný nápad . Jestli to pomůže i někomu dalšímu , tak nám o tom napište - je to dosti častý problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ano, asi máš pravdu. Teď jsem to porovnával a je to stejné, i když z různých zdrojů. Takže opravdu jen ta finta s U. Je ale zajímavé, že to co popisuje DrexxDJ jsme zkoušeli i spolu a nezabralo to. Dokonce ani obě složky současně na flešce - s různými názvy s dolary na začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Funguje někomu Hlasové ovládání kinectu na tom novém dashboardu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Funguje někomu Hlasové ovládání kinectu na tom novém dashboardu ???? musíš mít anglický účet, na českém to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 To jsem přenastavoval na anglickou lokalizaci ale stejně mi to nějak nefunguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 musíš mít anglický účet, na českém to nefunguje. To jsem přenastavoval na anglickou lokalizaci ale stejně mi to nějak nefunguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 S tou aktualizací mám následující zkušenost - case sensitive to určitě není, tj velké a malé U v tom nehraje roli, ještě jsem to tady pro jistotu přezkoušel. Přejmenováno na $$ystemupdate od správného updatu půjde v 99 procentech případů, když to občas některým lidem opravdu nešlo, pak jsme to napravovali takto: 1) Přejmenovat launch.ini na bootovacím médiu (obvykle hdd1) na chvíli na jiný název - tj naběhne se do NXE bez launch.ini (tj bez dashlaunch options) 2) Vrazit tam FAT32 flashku s příslušným $$ystemupdate 3) Po updatu přejmenovat launch.ini zpět Takhle to šlo zatím vždy když to někomu zlobilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 No a jaký dash mám teda nahrát?Ten samý, co tam již mám, nebo můžu novější?Bojím se že o RGH přijdu .. :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.