Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Zajimalo by me jak se do toho stahuje update her ? ( Patche ) Simnul jsem si takove volby ve FSD ,ale nejak se to semnou nekamaradi. Nema nekdo nahodou mega pac patchu do xka ? Ze bych jen stahl a hodil vse co cache nebo kam to patri :) Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Zajimalo by me jak se do toho stahuje update her ? ( Patche )Simnul jsem si takove volby ve FSD ,ale nejak se to semnou nekamaradi. Nema nekdo nahodou mega pac patchu do xka ? Ze bych jen stahl a hodil vse co cache nebo kam to patri :) Diky moc. Na update her máš ve FSD - GAME LIBRARY volbu když klikneš na hru a zvolíš Y . Xbox musíš mít samozřejmě připojený na net . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 To je prave zvlastni ... mam xko porad na net ,ale zadny update me tam nevyskoci. Tabulka je prazdna. Ktera hra ma treba update ,at vyzkousim ,jestli je jen problem u nektere hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 To je prave zvlastni ... mam xko porad na net ,ale zadny update me tam nevyskoci. Tabulka je prazdna.Ktera hra ma treba update ,at vyzkousim ,jestli je jen problem u nektere hry ? Nevím jestli myslíš to samý, ale vybereš hru, dáš y (žlutý),vybereš manage title updates, pak znovu žlutý (download title updates), pak se ti jich objeví jeden nebo víc v té obrazovce a pak už jen zeleným activate a měla by se vždy při startu hry automaticky spustit s vybraným updatem.Testoval jsem to s Forzou i MW3, u obojího se stáhlo dokonce víc verzí updatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Aha takhle to funguje ... uz to jede dik .) // Jeste mala drobnost ,kdyz se me stahne 3x patch mam nechat vsechny aktivovany a nebo jen ten nejnovejsi s nejvyssim cislem ? Nevim cim to bylo ... mam stazenou arcavku : Renegade Ops a stahl jsem do hry patch a pak me neslo dat START ... vypnul patch a hra bezi ... je mozny,ze M$ zacina davat do her nejakej omezovac RGH ? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Nevím jestli myslíš to samý, ale vybereš hru, dáš y (žlutý),vybereš manage title updates, pak znovu žlutý (download title updates), pak se ti jich objeví jeden nebo víc v té obrazovce a pak už jen zeleným activate a měla by se vždy při startu hry automaticky spustit s vybraným updatem.Testoval jsem to s Forzou i MW3, u obojího se stáhlo dokonce víc verzí updatu. Jo už to taky funguje,jen se zeptám při výběru Manage Title update to chce vybrat ze dvou nabídek a to sice z OnBoardMU: a USBMUCache1,kterou vybrat a kam se mi to nainstaluje?K té hře,kde jí mám na ext.HDD? Když jsou tam 3Patche,jak zjistím,který je nejnovější? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Verzi (asi) poznáš podle číslem za "version" - máš třeba 3 updaty a největší číslo je poslední update nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Dobře a mám vybrat OnBoardMU nebo USBMUCache,jaký je v tom rozdíl,chtěl bych,aby se to nahrálo do adresáře se hrou na ext.HDD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 OnBoardMU je interní paměť Xboxu, pokud se nemýlim, tak 256MB - já mam Xboxovej HDD, takže mi to dává možnost ještě Hdd1 - vylučovací metodou bych u tebe zkusil USBMUCache, protože tu interní paměť bysis zaplácal updatama za chvilku... USBMUCache by měla bejt paměť na USB zapojenym v Xboxu - Flashka, ext.HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 jj,snad to bude HDD a ne Flaska,tam by se to asi ani nevešlo :) Zkusím zítra až přijdu z práce, a vyberu Verzi updatu 3,snad bude nejnovější,také by tam mohl být datum vydání pro lepší přehlednost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Ma se pouzit vzdy nejnovejsi verze updatu a nebo muzu nechat zapnute vsechny updaty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Nemůžeš zapnout všechny updaty najednou ne? Vždy jen jeden může bejt aktivní a to ten nejvyšší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Nejvyšší podle čísla,co je u jednotlivých updatů uveden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Tak takhle: "Go into 'title update manage' by pressing 'Y' on your game, download your update(s) and make sure the Xbox symbol on the left is highlighted in Green, this means it's active." - mam tu např. Modern Warfare 3 - 4 updaty, Version 1, 2, 4, 6 - a všechny mají logo Xboxu rozsvícený = jsou aktivní, předtim jsem se spletl a pochopil jsem to jinak - takže ty updaty, který odkliknete, tak zhasnou, čili nejsou aktivní, takže všechny updaty MÍT rozsvícený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Jo je to tak,měl jsem u KinectAnimal 3updaty,ted koukám,je jich tam už 7,sami se stáhli nebo co,smazal jsem je a stahuju je pod složkou USBMUCache1.snad je to ext.HDD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrganV Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/title-updates/ http://gamez-bb.org/general/1333-xbox-360-title-updates-september-22nd-011.html tady jsou updaty offline ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 TU ano či ne? Nebo by mě spíš zajímalo, jak se dozvim, co ten patch obsahuje? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Když stáhnu třeba 6 updatů, tak zapnu jen ten nejnovější? Zkoušel jsem zapnout třeba tři a to nešlo (fifa 14). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udofilek Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Mohl by mi někdo poradit proč se mi nechtějí hry aktualizovat automaticky přes "Title manager update". Xbox je připojený k netu, ale když dam "Download TU" nic se neděje. Nemusí být na Xboxu nějaká složka nebo něco kam se to má stahovat... Děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 nepoužíváš nový FSD a starý skin potom TU nejdou stahovat ..net připojen ale TU nejdou zkus si zkontrolovat toto ,potom jestli jsi máš učet na xbox360market a používá se jen nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udofilek Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) skin bych mel mít nový, a na jaké verzi fsd by to melo jít?? Nemusi se treba vytvorit nejaka slozka nebo nemusi se naistalovat jeste nejaky dodatek Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem Udofilek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Seš si jistej, že ta hra má vůbec nějakej TU? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udofilek Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Jedna se o Diablo III a COD Ghosts, a hlavne kdyz se pripojim pres Link tak to pise ze ostatni maji TU jine nez ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Jedna se o Diablo III a COD Ghosts, a hlavne kdyz se pripojim pres Link tak to pise ze ostatni maji TU jine nez ja. Tak Diablo 3 jsem updatoval nedavno, takže to má určitě TU. Napiš Drak3go, ten ti poradí určitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udofilek Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ještě mě napadla jedna věc když kliknu na Manage title update, a dam potom download TUs vyberu disk tak se xbox jakoby sekne a musim znova spustit freestyle. Neni chyba nekde v nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.