Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
  Quicksilver napsal:
Zajimalo by me jak se do toho stahuje update her ? ( Patche )

Simnul jsem si takove volby ve FSD ,ale nejak se to semnou nekamaradi.

Nema nekdo nahodou mega pac patchu do xka ? Ze bych jen stahl a hodil vse co cache nebo kam to patri :)

Diky moc.

Na update her máš ve FSD - GAME LIBRARY volbu když klikneš na hru a zvolíš Y . Xbox musíš mít samozřejmě připojený na net .

Odesláno
  Quicksilver napsal:
To je prave zvlastni ... mam xko porad na net ,ale zadny update me tam nevyskoci. Tabulka je prazdna.

Ktera hra ma treba update ,at vyzkousim ,jestli je jen problem u nektere hry ?

Nevím jestli myslíš to samý, ale vybereš hru, dáš y (žlutý),vybereš manage title updates, pak znovu žlutý (download title updates), pak se ti jich objeví jeden nebo víc v té obrazovce a pak už jen zeleným activate a měla by se vždy při startu hry automaticky spustit s vybraným updatem.Testoval jsem to s Forzou i MW3, u obojího se stáhlo dokonce víc verzí updatu.

Odesláno

Aha takhle to funguje ... uz to jede dik .)

//

Jeste mala drobnost ,kdyz se me stahne 3x patch mam nechat vsechny aktivovany a nebo jen ten nejnovejsi s nejvyssim cislem ?

Nevim cim to bylo ... mam stazenou arcavku : Renegade Ops a stahl jsem do hry patch a pak me neslo dat START ... vypnul patch

a hra bezi ... je mozny,ze M$ zacina davat do her nejakej omezovac RGH ? .))

Odesláno
  xmod napsal:
Nevím jestli myslíš to samý, ale vybereš hru, dáš y (žlutý),vybereš manage title updates, pak znovu žlutý (download title updates), pak se ti jich objeví jeden nebo víc v té obrazovce a pak už jen zeleným activate a měla by se vždy při startu hry automaticky spustit s vybraným updatem.Testoval jsem to s Forzou i MW3, u obojího se stáhlo dokonce víc verzí updatu.

Jo už to taky funguje,jen se zeptám při výběru Manage Title update to chce vybrat ze dvou nabídek a to sice z OnBoardMU: a USBMUCache1,kterou vybrat a kam se mi to nainstaluje?K té hře,kde jí mám na ext.HDD?

Když jsou tam 3Patche,jak zjistím,který je nejnovější?

Díky.

Odesláno

Tak takhle: "Go into 'title update manage' by pressing 'Y' on your game, download your update(s) and make sure the Xbox symbol on the left is highlighted in Green, this means it's active." - mam tu např. Modern Warfare 3 - 4 updaty, Version 1, 2, 4, 6 - a všechny mají logo Xboxu rozsvícený = jsou aktivní, předtim jsem se spletl a pochopil jsem to jinak - takže ty updaty, který odkliknete, tak zhasnou, čili nejsou aktivní, takže všechny updaty MÍT rozsvícený..

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu