Riddick500 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Já mám 4 hry vapalene mám to vypalene na ihas takže na 100% takže z toho mužu udělat imgae a projet abgx ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ano, pokud je to vypálené na Lite-On s upraveným FW, tak stačí udělat iso, projet a znovu vypálit. Ale nevím jak je to, když máš LT+2.0 a ne 3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 taky mám LT 2 zatím LT 3 je že mužeš dat novy DB určitě nove hry budou vyždaovat už tedka:) Ještě otazka když dám flasherovi na LT 3 tak mi tam dá novy DB ale dae bin už mít nemužu ne?Zatím ho nemám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Prosím, přečtěte si nejdřív tohle http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=728912 Bude tady potom tak o polovinu méně otázek Riddick500: Pokud máš dashboard 2.0.12625.0 nebo novější, tak určitě máš dae.bin v xboxu, viz můj odkaz. Jestli ti flasher hodí nový dashboard, to je asi na domluvě. Ale správný flasher by měl hodit stock, updatovat dashboard, udělat flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 chci se zeptat když mám nejspíš přepsaný dae.bin (ale flag nemám) (mám flash lt+1.92) a budu chtít zprovoznit ap 2.5 hry (xgd2) tak můžu normálně vytvořit iso a projet v novém abgx a vypálit ve vypalovačce BEZ upraveného firmwaru aniž bych dostal flag nebo si mám počkat na lt+3.0 s vypalovačkou S upraveným firmwarem. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 chci se zeptat když mám nejspíš přepsaný dae.bin (ale flag nemám) (mám flash lt+1.92) a budu chtít zprovoznit ap 2.5 hry (xgd2) tak můžu normálně vytvořit iso a projet v novém abgx a vypálit ve vypalovačce BEZ upraveného firmwaru aniž bych dostal flag nebo si mám počkat na lt+3.0 s vypalovačkou S upraveným firmwarem. Děkuji za odpověď. Určitě budeš potřebovat LT+ 3.0 a jestli chceš vypalovat XGD3 hry, tak budeš potřebovat i vypalovačku iHAS, jinak je fungování hry čistě náhodné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 jo to je samozřejmé ale jestli bych bez lt+3.0 rozjel ap.2.5 XGD2 hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Dae Bin určitě nemám Xgd 3 hraju normalně mám Dashboard 13604:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 dae.bin urcite mas, len nemas ten modifikovan ktory sa siril s tichim updatom ... mna zaujima jedna vec - hry napalene cez TRUNSCATE, mozes spravit image , ten patchnut a napalita pojde to na lt+3.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 jo to je samozřejmé ale jestli bych bez lt+3.0 rozjel ap.2.5 XGD2 hru. Podle toho co jsi napsal teda typuju, že tě tichý update zasáhl. Jediná možnost jak bez LT+ 3.0 rozjet XGD2 hry s AP2.5 je metoda s updatem. Někde tady na foru se o tom psalo, ale jestli chceš zůstat bez flagu, tak bych ji nedoporučoval zkoušet. mna zaujima jedna vec - hry napalene cez TRUNSCATE, mozes spravit image , ten patchnut a napalita pojde to na lt+3.0 ? Nejspíš abgx zahlásí něco o neúplném image a nevím, co udělá dál. Teoreticky by to mělo jít opatchovat alespoň přes xbox backup creator, i když ten taky může mít nějakou kontrolu konzistence. Těžko říct, ale celkově bych tohle nedoporučoval, radši vypaluj už přes iHAS a všechno stáhni znovu, jinak ti hry ani nemusí jít. Ta vypalovačka stojí pár stovek, je to skoro jak za 2 návštěvy hospody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ok díky to jsem chtěl slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Určitě budeš potřebovat LT+ 3.0 a jestli chceš vypalovat XGD3 hry, tak budeš potřebovat i vypalovačku iHAS, jinak je fungování hry čistě náhodné :) Nevím, jestli je to náhoda, ale moje několik let stará LG vypaluje XGD3 naprosto v pořádku. Jenom vždy v Img Burnu nastavím , že mám mechaniku LG a zatím opravdu vše bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Je to mozne , nektere typy mechanik dokazi dobry overburn , pro zajimavost , muzes sem hodit presny typ tve vypalovacky ? Treba ji tu nekdo ma tak muze taky vyzkouset :-) Typ zjistis napr. programem nero info tool . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Je to LG typ: GSA-H42N firmware: RL01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Podle toho co jsi napsal teda typuju, že tě tichý update zasáhl. Jediná možnost jak bez LT+ 3.0 rozjet XGD2 hry s AP2.5 je metoda s updatem. Někde tady na foru se o tom psalo, ale jestli chceš zůstat bez flagu, tak bych ji nedoporučoval zkoušet. Nejspíš abgx zahlásí něco o neúplném image a nevím, co udělá dál. Teoreticky by to mělo jít opatchovat alespoň přes xbox backup creator, i když ten taky může mít nějakou kontrolu konzistence. Těžko říct, ale celkově bych tohle nedoporučoval, radši vypaluj už přes iHAS a všechno stáhni znovu, jinak ti hry ani nemusí jít. Ta vypalovačka stojí pár stovek, je to skoro jak za 2 návštěvy hospody :) no skusil som a abgx napisal ze je neuplny ale topology patchol ... ale CRC kontrolu nechchel spravit ä aj tak som ju vzdy rpeskakoval) takze potom skuim... ak nepojde, tak si radsej priplatim a pojdem do RGH, lebo tolko € co ma vysli dvd a este co ma aj vyjdu ( ak v buducnu nahodov bude dalsia ochrana a dalsia nutnost prepaovat hry) tak to sa mi uz fakt radsej oplati ten RGH-... keby ze si neflashujem sam ale dam to niekomu sravi tak to stoji cca 20€, napalka stoji takisto , to uz je 40€ + posta atd 50€ ... RgH stoji 100€ takze sa asi oplati viac ten,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 keby ze si neflashujem sam ale dam to niekomu sravi tak to stoji cca 20€, napalka stoji takisto , to uz je 40€ + posta atd 50€ ... RgH stoji 100€ takze sa asi oplati viac ten,,, Tohle mě vážně zaujalo. Komu se prosímtě platí 100 EUR za RGH? Že bych buď změnil lokalitu působnosti anebo zrevidoval svoje ceny za RGH :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 no u nas na SR to chalani robia po 100€ (xboxzone.sk) ... pozeram ze ty to robis po 1500kc, ako je to keby som si to chcel dat spravit u teba ? kolko by ma to cele vyslo aj s postou €, resp. ci to vlstne robis aj ked je niekto zo zahranicia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 no u nas na SR to chalani robia po 100€ (xboxzone.sk) ... Pěkně si ty uživatele u nás hýčkáme, moc pěkně.... Zvláštní, že někde jsou lidi ochotní platit bez řečí takové peníze a jinde za téměř poloviční cenu ještě dokáží smlouvat o slevě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 mam flash LT 2.0, msuim u abgx pri kontrole neco vypnout, aby mi to slo spustit nebo na tom nezalezi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 mam flash LT 2.0, msuim u abgx pri kontrole neco vypnout, aby mi to slo spustit nebo na tom nezalezi? Abgx už v tom případě není pro tebe. Kontroluje a vkládá topologická data pro LT+ 3.0, ne AP2.5 patche, které využíval LT+ 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 a budou mi vsechny vypalene hry fungovat na LT 3.0 kdybych si ho dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Ne, všechny AP25 hry bys musel znovu vypálit, protože je potřeba je projet v ABGX aby se doplnili topodata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 a to jsou i ty nove typy zaloh ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 a to jsou i ty nove typy zaloh ze jo? Jaké nové typy záloh? Jestli myslíš to, že místo AP2.5 patchů jsou tam topologická data, tak to jo. Ale to ti teď takhle pozmění hezky abgx, takže ti to na LT+ 3.0 pak pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 ne ja jsem myslel ty XGD 3 nebo jak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.