slim17 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 ahoj hele mam prozbičku nemohu rozjet your shape Fe 2012 stahnusl jsem nový dashboard a přestalo mi to jít ??????????? co s tímmmmmmmmmm prosím o radu žebrám píše mi to unsupported Disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Zkus tohle, sice nevím co to je za hru a jestli má AP25, ale takto se to většinou chová po dae.bin updatu - buď na flashi 2.0 nebo na flashi 3.0 ale vypálené špatně s oříznutými daty http://console-forum.net/tema/133883-jak-rozjet-hry-xgd3-kdyz-je-hlaska-quot-unreadable-disc-quot-zpusobeno-tichym-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slim17
ahoj hele mam prozbičku nemohu rozjet your shape Fe 2012 stahnusl jsem nový dashboard a přestalo mi to jít ??????????? co s tímmmmmmmmmm prosím o radu žebrám píše mi to unsupported Disk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.