CKulich Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Karta R4i SDHC 3DS Red nebo Karta R4i Gold 3DS Revolution Poradí mi někdo kterou kdo má s tím zkušenosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TrzaX Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 jestli to mas do 3DS tak doporucuju Acekard 2i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Kulich to jsi ty?? Jinak taky doporučuju acekard,má nejrychlejší updaty a celkově není špatná,r4 je na tom podobně,ale není tak oblíbená,ale pokud chceš opravdu r4,tak si kup tu červenou,ta zlatá není na oficial stránkách,je pravděpodobné,že je to kopie/fake(r4 jich má opravdu hodně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 i u r4 se musí update provádět přes Ds stejně jak je to u acekard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Lentilek ano sem to já z ninty, koupím si asi tu červenou, a Acekard 2i když si chci objednat z Wigi shopu tak jim musím napsat ať mi tam nainstalujou ten novej firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ten Update se myslím taky provádět pro R4 ale prej to de nějak z PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TrzaX Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ja obednaval acekard 2i z USA(9 dni a byla doma) za 250,- posta free, ale musel jsem si to u kamose co ma ds lite updatnout. Wigi shop je na me trosku moc drahy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Z Ameriky jsi neplatil žádné clo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TrzaX Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 do urcite castky nic neplatis tusim ze to je do 1000 ... uz jsem obednaval 2x vzdy okolo 500 a bez cla ... navic mam tuseni ze to byl USA shop ale posilali to nekde z taiwanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Kulich na wigishopu ti to updatuji za 99kč(nevím,jestli to dělají i teď),musíš tam označit,případně pokud by ti to neupdatli,tak mi to pošleš s 10kč a já to updatnu a pošlu ti to z5 Lazyt:Kazda karta musi byt updatovana skrze DSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 To je pěkně nanic že to musíš pořád updatovat, ještě ti dám vědět jak se rozhodnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Tady mají napsáno že to jde updatovat i z 3DS http://www.r4i-sdhc.com/downloade.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TrzaX Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 staci to updatovat jednou, pak uz si to udelas v 3DS jen musis nejdriv updatovat kartu a az pak 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 vysvetlim to polopate mas 3DS 2.1 a kartu 1.0,ale karta 1.0 nefunguje na 2.1,proto musis přes DS updatovat kartu 1.1,a pak bude fungovat uz na 3DS 2.1,ale vyjde FW 2.2?Co s tim,neupdatujes,pockas az vyda Flashkarta na svych strankach FW 1.2,ktery bude fungovat na 2.2,az ho vyda,a ty mas na 3DS 2.1 jeste(funguje tam tvoje FK),tak muzes updatovat skrze 3DS kartu na 2.2 a pak 3DS na 2.2,az nintendo vyda 3DS 3.0,tak zase pockas na 2.2 az vyjde na kartu 1.3 a az vyjde updatujes kartu pote 3DS..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 henta karta R4i-SDHC 3DS (ta prva cervena) je myslim ako jedina od R4 konkurencie schopna acekardu...mal som ju a bol som spokojny...dokonca obsahuje aplikaciu pomocou ktorej priamo v ds/3ds si mozes stiahnut hry.. a updatovat sa da v kazdom ds/3ds ide tam len o to ako pisal Lentilek2. pokial ma 3ds novsi fw ako karta tak ju treba fixnut na starom ds lite (pretoze tam nove verzie fw nevychadzaju) alebo dsi/3ds ktore este neni updatnute...je to preto lebo tu kartu so starym fw na 3ds s novym fw nespustis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 A co říkáte na tuhle kartu? http://aukro.cz/karta-r4i-sdhc-rts-lite-advantage-pro-3ds-a-dsi-i2041032894.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 je to klon,original a jedina dobra r4 je ta červená z r4i-sdhc.com pak je tu ještě acekard http://lightake.com/detail.do/sku.Acekard_2i_AK2i_1.4.1_Compatible_for_3DS_NDS_Lite_NDSi_NDSi_XL-36778 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Objednal jsem si tu červenou ještě ti dám vědět jak na tom bude ten firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 jj kdyžtak ti to fixnu ;) PS:kolik tě stála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 okrem tych dvoch je dobra este supercard ds two ale ta je snad drahsia ako obidve hore uvedene dokopy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 takže, stačí fixnout přes DS (nebo dokonce už koupit fixnutou připravenou karty pro 3DS 3.0.6) pouze jednou..a potom si můžu fixovat přes 3DS (a už vůbec nebudu potřebovat DS?) jak chci ..tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 j bud updatovanou kartu pro 3.0.0-6 a pak si už updatuješ sám,anebo neupdatovanou a pošleš mi to,já ti to updatnu za poštovné(penthaler to provozuje taky,takže klidně napište jemu,nechci mu brát zakázky ;)) a pak si updatuješ sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 No jo akorat acekard nabízí vždy update typu, že musím mít u sebe 2 konzole. Nebo jen říkám blbosti, protože já už an to šecko zapoměl od tý doby co nemám DS nevím nic o hacku DS. Nebo se to prostě přes ty 2 konzole updatne jen jednou a já si už budu sám od sebe updatovat pouze jednou konzolí. Nechci totiž udělat někde problém a zbytečně utratit peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Nene, acekard nabizi vetsinou dva fix soubory pro DSL a DSi a nove i 3DS. Funguje to tak, ze DSL dokaze fixnout z jakehokoli souboru. DSi a 3DS pouze z tech svych s tim, ze na DSi/3DS MUSIS spustit AK2i. Pokud updatujes FW DSi/3DS, tak uz flashkartu nespustis a tim padem nic nefixnes. Pokud neupdatujes FW DSi/3DS a spustis na tom flashkartu, tak si ji muzes fixnout sam a pak teprve muzes updatovat FW DSi/3DS a Ak2i ti na tom pojede... Funguje to vlastne na vetsine flashkaret na stejny zpusob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 takže si už stačí koupit kartu s nejaktuálnějším FW?, jelikož já už jsem si své 3DS updatoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Teoreticky ano, zalezi, jestli uz na posledni FW 3DS je fix pro flashkartu a zda to dany prodejce fixuje/ma fixnuto... Prinejhorsim ti nezbyde nic jineho, nez sehnat nekoho ochotneho, kdo to fixne na svem pristroji (nejaky znamy, ja, nebo Lentilek2...) Kazdopadne pred dalsim updatem FW 3DSka bys musel pockat na novy fix, fixnout flashkartu sam a teprve pak to 3DS... (cekani v ramci dni, nekdy tyden - 3 tydny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CKulich
Karta R4i SDHC 3DS Red
nebo
Karta R4i Gold 3DS Revolution
Poradí mi někdo kterou kdo má s tím zkušenosti??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
14
10
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 6
12
led 16
11
led 15
10
led 10
6
Top Posters For This Question
Lazyt 15 posts
CKulich 14 posts
Lentilek2 10 posts
kosmiklove 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 6 2012
12 posts
led 16 2012
11 posts
led 15 2012
10 posts
led 10 2012
6 posts
54 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.