Negto Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Jaký telefon si vybrat? Otázky, rady a Vaše tipy - Jelikož se množí podobná; témata, rozhodl jsem se, že uděláme jen jedno a zde se můžete ptát i na tipy a různé cenové akce - Téma slouží k tomu, aby jste požádali o radu ohledně výběru telefonu - Můžete napsat cenovou hranici a počkat na nějaký tip od ostatních uživatelů - Pokud nejste rozhodnuti o koupi telefonu a chcete znát + a -, topic je pro VásTímto taky prosím, aby jste podobná témata již nezakládali, děkuji - Pokud máte nějakou cenovou akci, nebojte se o ní tu s námi podělit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Ahojchci si koupit telefon,ale nevím který.Nejlépe sony nebo samsung.měl by mít dobrý foťák nejlépe s bleskem,dobrý procesor a ramku,dlouhou výdrž baterie(chci to na hudbu a hry),velký display,dobrý reproduktor.cena tak max do 9 000 Kč Tedka šla s cenou docela dolů Samsung Galaxy S2 dá se sehnat do 7k ... Minulí rok patřil k tomu nejlepšímu co se dalo sehnat. Nebo si počkat na Nexus od LG který bude mít 4jádro a cena 8gb verze by neměla přesáhnout 9k. V zahraničí by měl tento Nexus stát okolo 5800kč . Takže by jse vyplatilo si pro něj zajet třeba i do německa , a koupit ho vv officialním Google shopu. A pokavad by jsi vysloveně nešel po androidu , třeba by se dal i do 9k sehnat Apple 4 v bazaru .) když už je venku ta 5generace . O tom bych uvažoval asi nejvíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 (upraveno) Tedka šla s cenou docela dolů Samsung Galaxy S2 dá se sehnat do 7k ... Minulí rok patřil k tomu nejlepšímu co se dalo sehnat. Nebo si počkat na Nexus od LG který bude mít 4jádro a cena 8gb verze by neměla přesáhnout 9k. V zahraničí by měl tento Nexus stát okolo 5800kč . Takže by jse vyplatilo si pro něj zajet třeba i do německa , a koupit ho vv officialním Google shopu. A pokavad by jsi vysloveně nešel po androidu , třeba by se dal i do 9k sehnat Apple 4 v bazaru .) když už je venku ta 5generace . O tom bych uvažoval asi nejvíc :D Já bych chťel jeden z ťehlech: Sony xperia J Xperia ios Xperia arc Xperia arc s Htc senzation XE Htc Evo 3D (toto je jako poslední možnost) Odoslané z GT-S5830 cez Tapatalk 2 Upraveno Listopad 11, 2012 uživatelem Carl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danny1998CZ Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 čau, uvažuji o koupi androida, ale moc nerozumím rozdílu při koupi u operátora nebo jinde v prodejně. mohl by mi to někdo prosím objasnit? jestli tomu rozumím dobře tak u mobilů od operátora jsou jiné updaty než u těch ostatních? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Jediná výhoda je že když si k tomu pořídíš nějaký tarif budeš mít telefon levnější. Naopak nevýhoda je že telefon může být bloknutý jen pro kartu operátora u kterého to kupuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 dnes uz se snad blokovane mobily neprodavaji ne? To bylo za dob eurotelu a paegasu ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 dnes uz se snad blokovane mobily neprodavaji ne? To bylo za dob eurotelu a paegasu ne? :) Tak tak:idea::) blokovane telefony se u nas už neprodavaji je na to myslím dokonce i zakon Ani dotované founy od opreratoru nejmeji byt blokovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danny1998CZ Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Jediná výhoda je že když si k tomu pořídíš nějaký tarif budeš mít telefon levnější. Naopak nevýhoda je že telefon může být bloknutý jen pro kartu operátora u kterého to kupuješ. Teď mám Nokii od T-Mobilu a mám kartu u O2, ale spíš mě zajímaly ty aktualizace os, který jsou u těch brandovaných telefonů, jestli jsem to pochopil dobře, v polštině? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip Raška Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Na alze mají za stejnou cenu http://www.alza.cz/htc-evo-3d-d254246.htm?kampan=heureka.cz Ahoj hele před rokem byla stejná akce na alze a to cena 6799 kč a čekalo se na něj 1 měsíc já sem ho koupil za 7500 jinde a nejsem moc spokojený za 8 měsíců miještě nespadl mám na něm silikonovej kryt i folii a 2x až 3x tejdně se zajebne display musis rozsvitit display obcas i 2x až 3x a efekt 3d využívám jen jako pochlubení kámošům co to neznaji přitlačil bych pár set a bral S2ku je podle mne lepší... navíc sense 3.6 nic moc.... to si samsung nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlais Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Ja mám taky htc EVO 3D sice už byl 2x na reklamaci (samovolně se vypinal) ale reklamace vždy do 14ti dnů hotová a ted už konečně funguje v pohode. Ale to se podle me může stát u jakýkoliv značky, jen proste vadnej kus nejspíš. Mám ho rok v ty dobe za sedm tisíc, když galaxy S2 stala nejmíň 13 tisíc.. s2 má segra a az na lepší foťák je to stejný a v ty době za polovic. Obecně je to dobrej telefon fofoťák nic moc, ale dostacujici na občasný vyfoceni. Už s ním bylo i docela velkou silou hozeno o zed (ne mnou) čekal jsem že Ho budu hledat po kouskach a k mymu překvapení byl úplně bez skrabnuti, takže konstrukce je víc nez dobrá. Telefon neshanim, takže nevim jak se pohybujou ceny, ale ve svy době, nejlepší poměr cena/výkon a ja jedině doporučuju, i po těch dvou reklamacich.. navíc 3D příjemný bonus navíc.. viděl jsem sice jen dva filmy, ale beru to jako tresnicku na dortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Čaute měl bych dotaz .. :D Chtěl bych si koupit Google Nexus 7 a zajímají mě Vaše názory .. Chtěl bych hlavně hrát hry !! :D jako je ten Subway cosik a ta česká hra.. Rozjede to tento tablet? Co plynulost ?Jaký obal bych měl koupit? A celkově .. Myslíte že se Nexus vyplatí? to že vzádu není foťák mě nevadí protože nebudu s tabletem fotit -.- :DD Předem díky všem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Vasilko, znamy ma Nexus 7 a nemuze si ho vynachvalit. Pari na tom posledni verze 3D her a vse v pohode. Vic k tomu neporadim. Obal je na tobe, muzes si k tomu poridit i klavesnici vcetne pouzdra, nebo ciste jen kozene na zavirani, mozna na to primo vyrabej takovou tu predni stranu s prichycenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Jééé konečně odpověď a i užitečná :D díky ;) tím si mi jen potvrdil že si ho musím koupit . Díky a obal dokoupím asi tento ---> http://www.datart.cz/Pouzdro-na-tablet-BELKIN-Stojankove-pouzdro-pro-Google-Nexus-7-cerne.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Koukam, ze asi si kvuli tomu paradnimu pouzdru asi taky poridim nexusa xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 a tak určitě :DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martinmach111 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 co myslíte je dobrý tablet GoClever Tab R75? myslím jako třeba výkonově atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 martinmach111 - GoClever nedoporucuji at uz je to jakakoli verze zarizeni. Za tu cenu si clovek muze poridit lepsi pristroj. Pokud ale nechces utracet a nechces kvalitni podporu ze strany vyvojaru aplikaci a her, tak si to porid, na filmy a klasickou praci je dostacujici, neco malo si urcite taky zahrajes, ale nepocitej s necim opravdu nabusenym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martinmach111 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 :) uplně by mi stačil tenhle kámoš ze školy ho má a funguje mu dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Poradite s tabletem? chtělo by to něco do 7000,- na velikosti nezaleži ale hlavně jde o to poměr cena/výkon ... třeba něco s tegrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cachus Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Poradite s tabletem? chtělo by to něco do 7000,- na velikosti nezaleži ale hlavně jde o to poměr cena/výkon ... třeba něco s tegrou ipad mini.. beztak ti na tom pobezi ty veci lip nez na androidim krapu s 20 jadrama (vim z vlastni zkusenosti...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 ipad mini.. beztak ti na tom pobezi ty veci lip nez na androidim krapu s 20 jadrama (vim z vlastni zkusenosti...) no todle sem čekal že tu někdo pisne :P ale adekvatni android alternativu nic? ... nebo ten ipad mini někde bazarově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cachus Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 pisu to proto ze je to pravda... Mel jsem v ruce vsechny ipady.. (1,2,3,4 + Mini) a ze strany androidaku to proste bylo hrozny.. (jmenovite treba Asus transformer prime optimus - a za tu cenu hrozny..) Jedna vec je jak to vypada na papire, druha jak se to chova v realu.. napr. to ze ty tablety od asusu diky zadnimu krytu nechytaj (skoro) zadnou wifu, nikde nezmini atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remarkcz Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Mohu potvrdit měl jsem Iphone 3GS (rok výroby cca2009) 1 nebo 2jadra o 600MHz ram 250mb a ted mam (bohužel) Samsung S3 TZV. 4jádro 1.4Ghz ram 1GB a rychlost je skoro stejná ... :D :D možná tak o 15-30% ... jediná výhoda je v rozlišení a barevnosti displeje :D takže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamca Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Tak doporučoval bych Nexus 7 I nebo II, ale na II si budete muset počkat. Do jiného druhu bych už nešel, skvělá rychlost, rozjedeš na tom vše a vychází na ně aktualizace jako první, ne jak u Samsungu 1,5 roku pozdějc :):thumbup: Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cachus Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Jeste se vyjadrim k ty 7cce... tu jsem mel na vyzkouseni taky a je pravda ze je to z android tabletu asi nejlepsi moznost, sice bych stejne volil ipada mini .. ale i ta 7cka se hejbe slusne Jde o to co preferujes, jestli otevrenej system (android) nebo zavrenej (ios). Nicmene zase se nenech zmast, ze je tak zavrenej jak vypada.. pisnicky a filmy do nej muzes nahravat kabelem a pretazenim stejne jako do androidu. (nebo jestli jsi na stejny wife tak pres wifi sit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamca Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Jako jestli máš prachy na iPad mini, ber mini ..ale nexus je pomalu 2x levnější a jen tak o 1/10 horší :) Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Negto
Jaký telefon si vybrat? Otázky, rady a Vaše tipy
- Jelikož se množí podobná; témata, rozhodl jsem se, že uděláme jen jedno a zde se můžete ptát i na tipy a různé cenové akce
- Téma slouží k tomu, aby jste požádali o radu ohledně výběru telefonu
- Můžete napsat cenovou hranici a počkat na nějaký tip od ostatních uživatelů
- Pokud nejste rozhodnuti o koupi telefonu a chcete znát + a -, topic je pro VásTímto taky prosím, aby jste podobná témata již nezakládali, děkuji
- Pokud máte nějakou cenovou akci, nebojte se o ní tu s námi podělit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
7
5
4
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 13
11
srp 3
5
lis 25
5
led 9
5
Top Posters For This Question
LOPO_X 7 posts
Tankis 5 posts
kabanos 4 posts
Vasilko 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 13 2013
11 posts
srp 3 2012
5 posts
lis 25 2012
5 posts
led 9 2012
5 posts
65 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.