Negto Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Jaký telefon si vybrat? Otázky, rady a Vaše tipy - Jelikož se množí podobná; témata, rozhodl jsem se, že uděláme jen jedno a zde se můžete ptát i na tipy a různé cenové akce - Téma slouží k tomu, aby jste požádali o radu ohledně výběru telefonu - Můžete napsat cenovou hranici a počkat na nějaký tip od ostatních uživatelů - Pokud nejste rozhodnuti o koupi telefonu a chcete znát + a -, topic je pro VásTímto taky prosím, aby jste podobná témata již nezakládali, děkuji - Pokud máte nějakou cenovou akci, nebojte se o ní tu s námi podělit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 No jelikož mam tučny 4g ipod tak vim zač sou japka a tak teď vaham, vice ale nečekal sem že tu někdo na mě tasi nexus sem čekal spiše ten samsung nebo acer ... teď se naklanim k tomu nexusu a nebo ten ipad ale ten jen bazar stoji to pořad dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamca Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Pravě, nexus je.. (Podle mě) nejlepší android na trhu, teď vyjde Nexus II .. Nebo on už vyšel, ale ne v Česku :) a ten bude mít i zadní foťák, ale jinak nexus seženeš za 4000 z bazaru, iPad okolo 7k nepletu-li se z bazaru, takže je to na zvážení :) Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Počkam co přinese podzim .... jak bude new mini ipad tak ten stary spadne cenou ... snad nebo aspoň bazarově a jak ne tak jdu do Nexusu ( v te době již snad II ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Neporadite nějaky levny droid telefon pro moji přitelkyni? něco jako Huawei g300 ... na ten zpusob levnějši ale aby to zas uplně nezaostavalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wresis Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Zdravim,chci si koupit new telefon do tech 4500KC jaky by byl tak nejlepsi?Jestli by byl lepsi s WP8 nebo android?Premyslim na nokii,Prestigio MultiPhone 5430,HTC Desire X (Proto),nebo Goclever nebo jestli neni lepsi:) Diky za odpoved Upraveno Říjen 28, 2013 uživatelem Wresis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Nevíte jak je možné, že i když mám vypnutý Mobilní data, tak se mi občas "samo" pošle aktivace internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Zdravim,chci si koupit new telefon do tech 4500KC jaky by byl tak nejlepsi?Jestli by byl lepsi s WP8 nebo android?Premyslim na nokii,Prestigio MultiPhone 5430,HTC Desire X (Proto),nebo Goclever nebo jestli neni lepsi:) Diky za odpoved do 4500? To bych si být tebou koupil Xiaomi RedRice na Aukru a hotovka... název sice může napovídat opačně, ale je to velice kvaltní značka. Doporučuji si něco projít na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Nebo to kupit z ebay za cenu nižši nebo už rovnou novějši verzi hongmi ktera ma snapdragon misto mediateku tudiž je o mnoho lepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 ještě možný vzít xiaomi redmi note, teď novinka ale cena je trochu vyšší... to záleží no, vybírat ale z čeho je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Poradíte mi prosím jaká sluchátka si mám koupit pro Samsung Galaxy s5, nějaké do 2000? Ty sluchátka k tomu jsou na nic. Potřeboval bych, aby fungovalo alespoň přepínání skladeb, ideálně by bylo, kdyby fungovalo i ovládání hlasitostí. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 a jakej typ sluchátek chceš? pecky,špunty,náhlavní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 no nevím jak to je se sluchátky s ovládáním co přímo chceš, ale nemáš lepší si za ty dva litry koupit obyč kvalitní sluchátky když už tolik peněz a skladby si přepínat přes volume buttony? to jde nastavit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 souhlasím, to přepínání je dle mě zbytečný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 navíc to vůbec není in :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/spunty/vsonic-vsd3s-silver-wire.htm Kup poslouchej neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Negto
Jaký telefon si vybrat? Otázky, rady a Vaše tipy
- Jelikož se množí podobná; témata, rozhodl jsem se, že uděláme jen jedno a zde se můžete ptát i na tipy a různé cenové akce
- Téma slouží k tomu, aby jste požádali o radu ohledně výběru telefonu
- Můžete napsat cenovou hranici a počkat na nějaký tip od ostatních uživatelů
- Pokud nejste rozhodnuti o koupi telefonu a chcete znát + a -, topic je pro VásTímto taky prosím, aby jste podobná témata již nezakládali, děkuji
- Pokud máte nějakou cenovou akci, nebojte se o ní tu s námi podělit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
7
5
4
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 13
11
srp 3
5
lis 25
5
led 9
5
Top Posters For This Question
LOPO_X 7 posts
Tankis 5 posts
kabanos 4 posts
Vasilko 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 13 2013
11 posts
srp 3 2012
5 posts
lis 25 2012
5 posts
led 9 2012
5 posts
65 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.