kejsy1 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 koupily jsme dceři psp3004 a wifi funguje dostala jsem se na facebook a seznam ale jakmile najedu na super hry nebo nekam na hry kde se nemusi stahovat jen hrat tak my to nejde a vse je v angličtině poradí mi někdo?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 PsP nepodporuje flash(podporuje ale zastaralý) Prohlížeč na psp je doslova jen k prohlížení :D Existuje pár aplikaci (např opera mini pres java emulator) které urychlí načítani ale to je tak vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 PsP nepodporuje flash(podporuje ale zastaralý)Prohlížeč na psp je doslova jen k prohlížení :D Existuje pár aplikaci (např opera mini pres java emulator) které urychlí načítani ale to je tak vše. aha a prosim co tedy budu potřebovat?děkuji novy flesch,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Bude potřeba flash nebo jakkýkoliv způsob nahození homebrew. //sekce upravena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Bude potřeba flash nebo jakkýkoliv způsob nahození homebrew.//sekce upravena dobře a to mi tedy uděla kdo nebo zvladnu to sama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 No pokud klikneš jednou na PSP podruhé na TURORIALY a potřetí na Topic pro začátečníky, vybereš nejvhodnější způsob pro tvoje PSP, tak nebudeš mít problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Pokud chces flashnout psp tak si uctuju 100kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BALOJ Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Pokud chces flashnout psp tak si uctuju 100kc Za nakopírování pár složek na kartu a zmáčknutí párkrát X? No, to bych já asi nemohl... ale whatever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Vnucuju se ? Pokud má někdo zájem tak je to jeho věc. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BALOJ Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Vnucuju se ? Pokud má někdo zájem tak je to jeho věc. :roll: Šak v poho. Jen říkám svůj pohled na věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 ty dvě prvni jsem našla co si psal ale zbytek nevím jsem ženska takže na mě se musi pomulu a jeste nemam usb kabel a nenašla jsem ho ani na aukru prosím vysvětleni uplně pro blba vim jen ze mame psp3004 a pan nevim jestli lhal tak rikal ze normalne hraly hry na netu a mě to nejde najede ale nespusti diky moc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Pokud nemáš USB kabel, tak potřebuješ alespoň čtečku karet. Jinak smůla. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 koupim usb a pak pisnu a poradite sem zvedava kde ji tady u nas koupim snad to nekdo bude mit:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 USB mají opravdu všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 a musi to bejt na to psp 3004 nebo jsou všechny stejny no vsude ve velkych mestech třebíč až tak velka neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Klasické USB, je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 už ho mám doma prosím napíšete mi tedy někdo postup děkuji moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Jaký tam máš firmware? Najdeš to v system settings a vybereš system information. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 to je to system software?je tam verze 5,70 šla by do psp nahrat i čeština? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Nešla. Udělej update na 6.60 a PRO-B10 fix1 Light Custom Firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Neoficiální čeština by šla. http://console-forum.net/tema/123289-cestina-do-psp-pro-cfw-5-50-6-36-0-sance-na-brick-update-20-12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 no ale tam je nějak moc toho musi byt zapnute psp?vubec nemam tuchu jak se to děla:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 nemam tuchu je tam trochu vic těch odkazu mužeš mě navezt podrobně diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Nešla.Udělej update na 6.60 a PRO-B10 fix1 Light Custom Firmware Proč jí radíš takhle s prominutim blbě, mnohem lepší to bude mít, když si aktualizuje na 6.20 a dá si tam 6.20 PRO B10 Permanent, který bude mít narozdíl od 6.60 nastálo.kejsy1: Odsud si stáhni fw 6.20 http://www.mediafire.com/download.php?05918u1nrq16b4u V PSP/GAME vytvoř složku UPDATE a překopíruj do ní soubor updatu EBOOT.PPB, pak to v PSP spusť a pokračuj podle pokynů, hlavně ale v průběhu nevypínej PSP (akorát by jsi ho zničila) dále si stáhni toto http://procfw.googlecode.com/files/620PRO-B10.fix1.rar a postupuj podle tohohle návodu (Postup pro CFW 6.20-dočasně, permanentně - nejdříve uděláš to dočasně, a pak ten permanent CFW)http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b10-aktualizace-8-12-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 takže to tam holce instaluju nastalo ne dočasně aby musela pořad někde něco potvrzovat jinak děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsy1 Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 tak že jdu na to ale napojila jsem se takjak si řekl ale otevřela se mě složka ale nemam tak game tak a co ted nevim vubec neni tady spis nekdo kdo me to flešne z třebče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kejsy1
koupily jsme dceři psp3004 a wifi funguje dostala jsem se na facebook a seznam ale jakmile najedu na super hry nebo nekam na hry kde se nemusi stahovat jen hrat tak my to nejde a vse je v angličtině poradí mi někdo?díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.