priba Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Chtěl bych se zeptat zda je možné po připojení extreního HDD (Western Digital USB) kopírovat do HDD přímo v Xboxu (Slim 4gb RGH + 250gb HDD)? A jestli je někde nějaký návod na to jak popřípadě kopírovat z PC pomocí Wifi? Děkuji, jsem úplný začátečník berte na tyto dotazy ohled :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Zde je návod na kopírování her z PC do Xboxu přes síť. Myslím si, že by to mělo jít i přes wifi, princip síťového připojení by měl být stejný, ale nezkoušel jsem to http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priba Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Ano to jsem cetl, jen jsem si nebyl jisty jestli to pres wifi bude fungovat a cekal jestli nekdo nema zkusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Ano to jsem cetl, jen jsem si nebyl jisty jestli to pres wifi bude fungovat a cekal jestli nekdo nema zkusenosti kdyby s tím nikdo neměl zkušenost, nebyl by tutorial v sekci návody/ důležité :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priba Odesláno Leden 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Myslím konkrétně jen s wifi (bez ethernet kabelu), pokud jsem si dobře prohlédl to dané téma nic jsem se tam nedočetl, jestli se mýlím tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Ano, můžeš se připojovat i přes wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Myslím konkrétně jen s wifi (bez ethernet kabelu), pokud jsem si dobře prohlédl to dané téma nic jsem se tam nedočetl, jestli se mýlím tak se omlouvám. Přes wifi to jde také,ale přenos se hrozně pomalý . Proto doporučuji jen kabelem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 tak pres kabel to jede kolem 11mB pres wifi kolem 1,5 pres wifi maj smysl tak arkadovky a dlc plna hra trva strasne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Chtěl bych se zeptat zda je možné po připojení extreního HDD (Western Digital USB) kopírovat do HDD přímo v Xboxu (Slim 4gb RGH + 250gb HDD)? A jestli je někde nějaký návod na to jak popřípadě kopírovat z PC pomocí Wifi? Děkuji, jsem úplný začátečník berte na tyto dotazy ohled :roll: No a jde to kopirovat i tak jak se pta priba v první větě?? Kámoš má pc hooodně daleko od xka a ptal se mě jestli když si dá RGH tak jestli si hru může nahrát na flešku-flešku dá do xka a hru s ní zkopíruje na HDD 250 GB co má v xku. Díky za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 No a jde to kopirovat i tak jak se pta priba v první větě?? Kámoš má pc hooodně daleko od xka a ptal se mě jestli když si dá RGH tak jestli si hru může nahrát na flešku-flešku dá do xka a hru s ní zkopíruje na HDD 250 GB co má v xku. Díky za odpověď :-) Ano - jde to bez problémů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ještě bych se chtěl zeptat jestli nevadí když už stáhnuté hry XGD3 už mám patchlé přes nový ABGX 1.0.6 jako pro flesh LT 3 a teď bych chtěl ty isa použít pro RGH ?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ještě bych se chtěl zeptat jestli nevadí když už stáhnuté hry XGD3 už mám patchlé přes nový ABGX 1.0.6 jako pro flesh LT 3 a teď bych chtěl ty isa použít pro RGH ?? dík ne, nevadí. s rgh tě nějaké ochrany nebo patche nemusí vůbec trápit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumper7 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Ano - jde to bez problémů . Tady bych měl dotaz.. mám RGH, a když jsem zkoušel hrát hru z flashky tak mi jela. Poté sem si ji však chtěl uložit na xbox hdd. Když jsem v XeXmenu dal kopirovat-vložit na xboxhdd tak kopirovani začalo, ale asi u 50MB někdy 70 MB jak u ktere hry, tabulka kopirovani zmizela a tak kopirovani skoncilo.. Nevíte nekdo kde by mohla byt chyba? Proč kopirovani začne ale přeruší se? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Tady bych měl dotaz.. mám RGH, a když jsem zkoušel hrát hru z flashky tak mi jela. Poté sem si ji však chtěl uložit na xbox hdd. Když jsem v XeXmenu dal kopirovat-vložit na xboxhdd tak kopirovani začalo, ale asi u 50MB někdy 70 MB jak u ktere hry, tabulka kopirovani zmizela a tak kopirovani skoncilo.. Nevíte nekdo kde by mohla byt chyba? Proč kopirovani začne ale přeruší se? Děkuji. Zkus použít FSD a jeho File Manager, je to přeci jen stále produkt ve vývoji, oproti starému, již neaktualizovánému XexMenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.