JAckCZ Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Jak nazev vypovida rad bych zacal diskuzi. Me teda nastvali ze Metro 2033 je jen na xbox a pc.MW3 me nastvali ze se opakuje po MW1/2A co vy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Ani po šesti letech nevyšla Final Fantasy versus XIII, pff. Jo a topic byl přesunutý, btw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Hmm, trosku me zamrzelo, kdyz jsem porovnal grafiku PS3 s PC. Zejmena pak moje oblibena hra Battlefield 3 vypada na PC naprosto uzasne, dokud to clovek neuvidi v plne palbe, tak to hraje a prijde mu to v pohode, ale nejhorsi je s PC dojit do styku. To je pak trosku problem vratit se zpet k PS3. kdyz vite, ze jsou jini, kteri to hraji upne v jinych podminkach. Ale samozrejme chapu, ze za takove PC je nutno priplatit a pomer cena/vykon je u PS3 relativne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Mě zase serou lagy v MP ( Tekken, B3 ), Ps3 neumí MKV, a taky bych ocenil předělávky starých her, hlavně FF7 a FF8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Moje přaní,,už celkem od mala... Need For Speed Undeground 3! Jinak,,PS3 YLOD me sklamal :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Keby som mal napísať, čo všetko mi vadí, tak mi nestačí A4 formát. Ale preto, že sme na konzolovom fóre tak iba o tom. Serie ma, že k prístroju čo má svoj zenit dávno za sebou vydávajú hry ktoré stoja 50-60€(novinky). A najviac ma serú ko.otkovia, čo o tom dokážu mlieť stále dokola akú výhodnú kúpu urobili. Vid toto fórum http://www.ps3zone.sk/index.php Keď čítam niektoré príspevky chce sa mi z toho grcať. Hlavne taký pripečenci ktorí majú vo svojom podpise "antijailbreak comando". Kupujem originálky, ale aj to má svoju mieru. Ale na tomto fóre pokiaľ napíšete, že ste ochotný tak max 20€ dať za hru, tak ste automaticky d.bil. Všetci ostatní sú tým pádom normálny, ale čo sa dá čakať od ču.ákov, ktorým hry zväčšia kupujú rodičia alebo im nejakou čiastkou na hru prispejú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Mě zklamalo GT5, jsem GT fanda, ale tohle, čekal jsem od toho víc, hlavně jdyž jim trvalo tak dlouhou dobu než ho vydali a předtím ještě pustily do světa HD concept a prologue, prostě zklamání hlavně Standart cars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Na PS3 mě zklamalo jenom to že to neumí přehrávat .mkv ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 nasralo mě že starší hry nemaj trophy např. DMC4, Heavenly Sword, Ratchet and Clank, AC1 atd... jinak asi grafika... jako ok je dobra ale od konzole se dá čekat víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 nasralo mě že starší hry nemaj trophy např. DMC4, Heavenly Sword, Ratchet and Clank, AC1 atd... jinak asi grafika... jako ok je dobra ale od konzole se dá čekat víc Grafika tě zklamala?Řekneš mi jakoukoli hru(xbox,ps3,ds,psp,pc),která je lepší než Uncharted 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Crysis 2 na Ultra detaily na PC + HD textury s DX11 ? :P mě se teda grafika U3 nezdála o moc lepší než U1 & U2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 A zasa sme u tej grafiky. Nebavme sa o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 nevim tak já si na PSkach rád zahraju aj když je hroší grafika aspon to má cenu hrát... ale prostě u některejch her ten framerate je totalně na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 nasralo mě že starší hry nemaj trophy např. DMC4, Heavenly Sword, Ratchet and Clank, AC1 atd... jinak asi grafika... jako ok je dobra ale od konzole se dá čekat víc To mě taky štve - starší hry bez trofejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Promiňte, že se do toho pletu, ale když hrajete hry na PC tak tam "trofeje, aichy" máte? Nemyslím zrovna hry ze Steamu (i když ty je taky všechny nemají)... EDIT: Nevím jak u vás, ale já hry hraju protože mě to baví a ne protože tam jsou "odměny". Ano potěší, ale žebych hrál zrovna kvůli nim to ne. :) A k tématu... Na PS3 mě mrzí jen ti avataři jinak nemám za sebe co vytýkat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Jasně že hraju hry, protože mě bavěj, ale když tam jsou trofeje, tak se z tý hry snažím vytřískat maximum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Jasně že hraju hry, protože mě bavěj, ale když tam jsou trofeje, tak se z tý hry snažím vytřískat maximum. Přesně tak, normálně bych hru dohrál a zase prodal, takhle jí mám dýl a aspoň z toho něco mám. Já na PC hraní už docela zanevřel kromě Counter-Striku...prostě mi to nemá co dát. A co mě zamrzelo? R* asi nevydaj GTA III a Vice City remasterovaný v HD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 GTAcka HD kolekci sem nekde cetl ze nekdy v Dubnu asi? ale nevim to jiste. Taky by mohl mit lepsi browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meda121 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Mě taktéž hodně naštvalo, že PS3 nepodporuje .MKV, ale ještě víc mě naštvalo, že nevydali Witcher 2 na Playstation :cry: Je to moje oblíbená knižní série a můj počítač to nerozjede :( :( To mě doopravdy hodně štve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 pigy má pravdu... avatari tam dost chyběj... a i to menu je takový nevim stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 jojo to menu je takový divný (nepřirozený), mě se líbilo menu když byla podpora Linuxu tak sem tam měl krásně nastavený přehledný a lepší browser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 nejvic me zklamal LBP 2 (Jednicka pro me byl zazitek dvojka uz ne),Brink a Test Drive unlimited 2 Nastvalo me sony s pravnima krokama proti Geohotovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Nejvíc mě štvou předražený hry na Store a Plusko je si myslím výsměch všem hráčům do obličeje :). Jinak naposled mě potěšil Welcome back balíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Jak už tady bylo tak mě štve, že starší hry nemaj trofeje.. Mě ty trofeje motivujou k dohrání hry na 100%, takže když je hra nemá tak mě to moc nechytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.