xbpet Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ahoj, protože mám jen notebook, zajímá mě, jestli existuje externí vypalovačka jako alternativa k iHas. Ano, mohl bych koupit iHas a k tomu usb adaptér, ale nadšený z toho nejsem.DíkyPetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Neexistuje externí mechanika, pouze řešení, jak říkáš. BTW jestli myslíš, že v externí mechanice je něco jiného, než adaptér SATA/USB a celé je to zabalené v krabici, jsi na omylu, kup adaptér a neřeš to...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbpet Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jasně, myslel jsem si to. Ještě mě zajímá, jestli lze upravený firmware nahrát i přes usb - předpokládám, že nikoli (a že je zapotřebí připojení přes satu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Jestli nechceš přehrávat FW, kup si ji rovnou upravenou, prodává ji ti pár lidí novou do 500,- již s upraveným FW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ale neměl by to být problém přehrát ani přes to USB, mám pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 jde to i pres ten adapter, ja to tak taky delal :) a taky to provozuje uplne stejne, ptz mam k dispozici jen notas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbpet Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 paráda, díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crappy Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 jde to i pres ten adapter, ja to tak taky delal :) a taky to provozuje uplne stejne, ptz mam k dispozici jen notas Potvrzuju mam to taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Chci se zeptat pujde na tom ta vypalovacka http://www.czc.cz/premiumcord-konvertor-usb2-0-ide-sata/62214/produkt dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Chci se zeptat pujde na tom ta vypalovacka http://www.czc.cz/premiumcord-konvertor-usb2-0-ide-sata/62214/produktdekuji Podle všeho by měla přes tuto redukci fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Podle všeho by měla přes tuto redukci fungovat. Dekuji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.