Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Který koupit?


aAlofok

Recommended Posts

No, podívej se... Máš na výběr v podstatě buď NDSL, NDSi, nebo 3DS...NDSL už se v obchodech snad ani nedá koupit, ale pokud bys kupoval z druhé ruky, vyjde tě levněji, než DSi a umí úplně stejně. Oboje zvládnou jen starší hry pro Nintendo DS. Těch je tuna a dá se koupit flashkarta za pár stovek, na kterou si můžeš nahrát všechny tyhle hry bez problémů (takový flash, pokud jsi měl dříve nějakou konzoli). Pak můžeš koupit 3DSko, na které vycházejí teď nejnovější hry s výrazně vylepšenou grafikou a 3D efektem bez brýlí. Na 3D hry flashkarta zatím není, ale můžeš na 3DSku pouštět jakékoliv starší hry (na ty flashkarta je, úplně stejně, jako na NDSL, nebo NDSi) + kupovat nové hry, kt. by se ti líbily (vycházejí každý měsíc, právě teď vyšly/vyjdou výborné hry, jako Mario, Mario kart, Resident Evil atp.) Vzhledem k tomu, že 3DSko stojí v obchodě teď 4 tisíce a z druhé ruky se dá sehnat za 2.5 - 3 tisíce, rozhodně bych bral 3DSko... Zahraješ si na tom více, než na starších konzolích a přitom to nestojí o moc víc. Každopádně je fakt, že výdrž třeba NDSL a NDSi je snad 2 - 2.5x vyšší, než na 3DSku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych zatím zůstal u DS , 3DS je sice skvělé ale zatím bez hacku ale je naněj flashkarta pro DS. Já ale miluju velké obrazovky proto bych doporučil DSiXL pokud se ale bez nich obejdeš kup si to 3DS a můžeš na něm hrát DS hr s flashkartou, použité 3DS jsem viděl za 3500 Kč s hrama.

Jinak jak je to s DSlite , Nintendo před nějakou dobou oficiálně oznámilo konec výroby, takže jsou v prodeji poslední kusy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lazyt, na co mít NDS a 3DS prosímtě, když na 3DS můžeš hrát DS hry? Doporučuješ člověku DSi XL, které má akorát větší display se stejným rozlišením ( =hry budou mít horší grafiku) a které je pomalu stejně drahé, jako 3DSko? No proti gustu žádný dišputát, ale přijde mi to strašně nelogické :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu