Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Led ci plazma tv?


Reddevilko77

Recommended Posts

Cau resil jsem nedavno to stejne co ty a vyhrala to plasma. Vzal jsem ps3 a sel si to zkusit primo do obchodu, neni nad to si to zkusit na obou a podle toho vybrat.Kvalita obrazu na plasme je parada. A v dnesni dobe uz o vypalovani obrazu u plasem nemuze byt rec. Za me tedy plasma. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja taky asi 2 tzdny spatky kopil new tv.je to sice tv za 1100 euro ale je to plazma od panasonicu.jinou znacku bych u plazmi nevolil.je to nej model bez 3d co ma panasonic a je to boooomba.ledky je super tenka atd.ale plazma je porad napred:))za 700 e koupis dobrou led ale malou tak 37 palcu.ta moje plazma je 50 palcu a to us jse hra:))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenze lg technologia je kvalitou polovicni proti normal 3d.je to zase hodne muziky za malo penez ale je tam ale.kdyz led tv tak samsung ale rady 7000 nebo 8000 tisic.a to us jsou dardy.46palcova led 8000 raa stojik 37000.a plazma je stejne lepsi:))jenom ne plazma za 15000:))

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kendy to tak trochu kecas nezvladne full 3d ale zvladne 1080i ve 3d jo a jeste jednu vec pasivni 3D zvladne a to tohle a ted my rekni umi to ta tvoje aktivni?? jo a je to jednoduche udelat tady je i navod a nic to nestoji:-DDD

navod:

Jinak u plazem je vypalovani obrazu porad proto ti tam bezi cas jak dlouho hrajes zadalsi u plazem se musis vyvarovat cernych pruhu hold porad sou ty negativa a ze to tak je mel sem prvne doma 32lg lw 570s to je lcd pak sem ho vramci zaruky vratil do 14 dnu pk sem vzal plazmu panasonic aktivni 3d PANASONIC TX-P42GT30E a bouzel tyhle neduhy se tam deli jako je pravda to vypaleni pocase zmizne ale pokud to prezenes tak ti to vypaleni tam zustane jinak plazma je dobra hlavne na sd signal a sporty kvuli odezve no ale vratim se tomu co sem psal plazmu sem vratil a koupil 42 lglw5500 a sem sni spokojenej tak ze za me pokud ti jde i o 3d hrani a hrajes casto tak jedine pasivni mas navyber s tehle znacek lg ,pfilips a toshiba vlasne uz i samsung ale ta tv stoji od 50 000 nahoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo a 1080i neni 1080p:))v praci nam na vsech tv od lg bezi jejich video ve 720p.kdezto u samsungu 1080 p:))ja nevim mam tu plazmu kratce a parim na ni hodne.ted naposled jsem paril 10 hodin v kuse heavy rain.a telka je ok.mel si zaple ty ochrany proti vypaleni?ja pred tym nes jsem tu tv koupil jsem v praci na ty televizi nechal skoro 4 hodiny zaple logo no signal a nic tam po tom logu nezustalo.hned vedle byla plazma lg a samsung a tam to nejakou chvili zustalo pak to zmizlo.tak nechapu????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me je to spise o tom, co komu vyhovuje, me napriklad aktivni 3D tolik neoslovilo a bolely me z nej akorat vice oci...

Jenze lg technologia je kvalitou polovicni proti normal 3d.je to zase hodne muziky za malo penez ale je tam ale.kdyz led tv tak samsung ale rady 7000 nebo 8000 tisic.a to us jsou dardy.46palcova led 8000 raa stojik 37000.a plazma je stejne lepsi:))jenom ne plazma za 15000:))

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Když jsem asi před 5 lety řešil podobnou otázku, vyhrála to u mě LCD. Koupil jsem si tehdy špičkový model od Samsungu v provedení 40" FullHD a dodnes jsem s touto TV max. spokojen. Okolnosti (nepřítomnost DVB-T tuneru, nedostatek HDMI vstupů apod.) mě však přinutily po letech inovovat TV park a tak jsem od podzimu loňského roku znovu tuto otázku otevřel. Věnoval jsem výběru opravdu mnoho času, pročetl nejedno AV Fórum, navštívil nejednu prodejnu s živým náhledem na televize. Chtěl jsem TV s tím, aby jednak byla trochu "nadčasově" vybavena a já nemusel za rok-dva znovu řešit její obměnu, dále s ohledem na fakt, že to bude hlavní TV v domácnosti a v neposlední řadě s ohledem na zkušenosti uživatelů a subjektivním pocitu.

Musím říct, že za tu dobu 5 let se trend hodně srovnal a že plazmy udělaly pořádný posun dopředu. Rozdíl ve spotřebě energie se zásadně zmenšil, tloušťka plazem se výrazně snížila, o hlučnosti ventilátorů už nemůže být skoro ani řeč a vypalování obrazu už není jejich bolestí. Takže zbývalo rozhodnutí na základě výbavy a zobrazení jednotlivých režimů a já tentokrát zvolil plazmu, model od Panasonicu.

Od prosince ji mám doma a musím říct, že můj výběr se mi vážně vyvedl. Výbavou je momentálně vlajkovou lodí této řady, obraz je fantastický a dokud člověk nevidí podání barev a zejména vyjádření černé na vlastní oči vedle sebe, do té doby mu ani nepříjde, že v černých může být takový rozdíl. Je to jako se vším - pokud chce člověk kvalitu, musí počítat s vyšší cenou. A taky srovnávat cenově srovnatelné. U Panasonicu už léta platí, že v dubnu každého roku uvádějí na trh nové modelové řady pro daný rok. To přináší zlevňování předchozích řad, které tak nějak začíná v období vánoc a trvá do února-března. Pak chvíli není nic a v dubnu jsou na trhu nové modely za patřičně vysoké peníze. Já tohoto období cenové redukce využil, koupil TV která má bohatou výbavu a skvělý obraz jak při klasickém TV vysílání, tak při HD/FullHD režimech no a samozřejmě i v herním režimu pro konzole. Za ten měsíc jsem zkusil zatím pár her z té kategorie "lepší grafika" (Uncharted 3 apod.), zkoušel jsem hry ve 3D (Batman Arkham City) a jsem vážně nadmíru spokojen.

Za mě určitě doporučuji plazmu, ať už to máš jen ke konzoli, anebo i v kombinaci s TV vysíláním a přehráváním HD filmů. Pokud máš možnost jít ještě finančně výš, pak to neváhej udělat s ohledem na fakt, že TV nebudeš kupovat každé dva roky novou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

drak3go tvuj prispevek jepresne to co s myslim a vim ja.mam taky 50 plazmu a je to bomba.moje zena je technicky antitalent.ale kdyz uz ona vidi rozdil mezi plazmou a led samsung co ma kamos rady: 7000

tak to je us co rict:))takovou cernou jakou ma moje tv jsem u ledky nevidel:))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2,5 roku spatky jem si koupil lg lcd.led byli novinka ze moooc penez.ted dobra ledka stoji hodne.plazmu jsem tenkrat nekoupil kuli neduhom co meli jako:spotreba tloustka,huceni vetraku a hlavne vypaloavni obrazu kedze ja to chtel na ps3 a xko.ted mam novou tv a i kdyz jsou led jis levnejsi tak stejne mam plazmu ktera je neskutecna:))ja si pred koupi zahral uncharted na ty moje plazme a na smasungu rady 7000 vejs us ne kuli penezum.a ta plazma je nekde jinde nes led.a pak sledovani tv hd movie a vse ostatni je lespi na plazme:))zajdi si th0ca do kramu a skus si porovnta treba tv signal na pdp a pak na led:))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
drak3go pises to jak kdyby ti to nekdo zaplatil .) jakej typ plazmy sis poridil ? Uvazuju take o zmene TV, ale sem spis pro ledkovou, plazmy me nikdy nepresvedcily, kazdopadne tvuj prispevek je trochu inspirativni v tom smyslu nad nima zacit uvazovat

Neboj, můžu tě ujistit, že to není recenze ani reklama :D Dokonce ani jednu technologii nezatracuju (každá má své, kdyby něco bylo NEJ, lidi by kupovali jen to), toho "starého" Samsunga jsem si přesunul do pracovny a tam mi dělá královskou službu a jsem s ním dodnes max. spokojen.

Nově pořízená plazma je Panasonic TX-P50VT30E, pokud by ses po ní díval, ne všude se uvádí přesný obsah balení. Rozpor bývá u Wi-fi adaptéru a 3D brýlích, takže mohu potvrdit, že jak Wi-fi modul tak 3D brýle (2 páry) jsou standardní součástí balení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono nic neni stejne.neni pdp jako pdp a nei led jako led zejo:) a pak kdyz plazmu tak jenom panasonic a ne nejakou za 10000 +/-.ta moje kostuje od 25000 do 28000.i mun ale v normal kramu tak nejak.a sam delam v kramu a vidim kolik jse ceho reklamuje.a kdyz jse us rekalamuje plazma tak v poradi:1-LG,2-Samsung a az pak nekde je panasonic.jednoduse.nemenil bych mou plazmu za zadne lcd led:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel zatim dve LCD, kdysi HD ready od Samsungu a jede brachovi v pohode doted, a to tech 5 let mit urcite bude, pote LCD Full HD od Philipse, take zadny sebemensi problem a nyni mam LED od LG a doufam, jdu to zaklepat, na tom budu stejne :-) Co se tyce ukazky cerne, ano, plasma ji bude mit predpokladam lepsi (nikdy jsem to neporovnaval), na druhou stranu, to je stejna odpoved x-let, kdyz nekdo rekne o cerne, jakou ma plasma spotrebu? Ano, nema ji uz tak obrovskou, ale je to neco za neco a je to porad to same - cerna je cerna, spotreba... Podle me je to o tom, co koho zaujme, ja bych treba plasmu nechtel...

drak3go: ´každá má své, kdyby něco bylo NEJ, lidi by kupovali jen to´ - pod to bych se mohl podepsat, mam na to stejny nazor!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu