ga1far Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Tak konecne mame hotovo. Prelozeno pres 90% textu. Zatim jich vic nejde. Preklad je resen pomoci skinu. -------- Postup pro aplikaci: 1) Nakopirujte stazeny soubor do slozky ...\FSD\Skins\........... 2) V FSD najedte na vyber skinu a vyberte pozadovany (zatim default v CZ, a nebo v Metro stylu CZ) 3) Po vyberu vyskoci pozadavek na reboot, ten provedte a po restartu FSD mate cestinu. Uzivejte si ceske rozhrani ;) ----------------------- Ke stazeni: Default styl CZ Metro styl CZ alternativni download (uloz.to): http://www.uloz.to/12906534/defaultcz-xzphttp://www.uloz.to/12906550/metrocz-xzp -----.....iutre & galfar .....----- Podekovani potesi... ;) Hledame nekoho kdo pomuze s prekladem do SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blAZTAR Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 good job.. nevím jestli jsem lempl jen já, ale horší stránku kam to uploadnout už asi vybrat nešlo .) (nutná registrace, nutnej manager na stahování, pak i s ním to stahuju hodinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Staci jen registrace, odkaz na stazeni je nahore. Manazera nepotrebujes. Prihodim linky jeste jinam. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 hmm good job, len skoda ze je to riesene cez skin, nakolko pouzivam iny, a koli CZ sa mi to neoplati ... ale inak fakt ste machri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Jazyk je v FSD reseny skinem, nektere veci jsou v default.xex...Ten mimo jine uz mame rozlousknuty, takze sem postnu i prelozeny i ten. Snad jeste do nedele, pripadne zacatkem tydne. Takze by cestina mela byt komplet. 2 mmm273: Pokud chces prelozit ten co pouzivas ty, tak ho posli, a pocestime ho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 ga1far - tento pouzivam, paci sa mi, takze ak by ste ho pocestili, spravili by ste mi radost : http://www.multiupload.com/T6XYN8ZY4T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iutre Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 default.xex jsme upravili nicméně zjištění je takové že přeložit jde ale pouze bez diakritiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 ga1far - tento pouzivam, paci sa mi, takze ak by ste ho pocestili, spravili by ste mi radost :http://www.multiupload.com/T6XYN8ZY4T Tak tady mas ten svuj prelozeny: http://www.uloz.to/12927888/blackenedcz-xzp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Velmi pekne dakujem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iutre Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Kžys se najde nekdo kdo mi pomuze s prekladem do SK jsem ochoten udelat databazi s SK překlady ( Slovensky neumím abych to upřesnil :-D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 ja po slovensky viem :D , aj ked neviem ci by to nebolo zbytocne, kedze u nas slovakov vie skoro kazdy po CZ... osobne aj filmy radsej sledujem v CZ dubu/titles ako SK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iutre Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Ok necháme to tedy pouze v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Nevíte co dělám špatně? Když dám soubor defaultCZ do ....\freestyle\Skins\..... tak se ukáže v nabídce ale až po restartu ,pak to chce reboot,potvrdím a nic... když vypnu sám xko a pak ho zapnu tak už nenaběhne nic krom černé obrazovky,musím se přepnout do orig NXE a FSD znovu nainstalovat.. Zkoušel jsem to asi 3x a stále to samé :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iutre Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 To že se ukáže až po restartu FSD to je normální má to tak být. Ale pokud používáš FSD 2.2 Tak by to mělo normálně naběhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Tesim se na kompletni cestinu konecne budu vedet co mam kde stisknout .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Nevíte co dělám špatně? Když dám soubor defaultCZ do ....\freestyle\Skins\..... tak se ukáže v nabídce ale až po restartu ,pak to chce reboot,potvrdím a nic... když vypnu sám xko a pak ho zapnu tak už nenaběhne nic krom černé obrazovky,musím se přepnout do orig NXE a FSD znovu nainstalovat.. Zkoušel jsem to asi 3x a stále to samé :-( Pravděpodobně máš špatně napsaný soubor launch.ini . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 ................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 diky :-) mooc super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Diky moc za cestinu :) Jeste se chci zeptat jak se jmenuje tenhle fsd skin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Diky moc za cestinu :)Jeste se chci zeptat jak se jmenuje tenhle fsd skin To není skin, to je zcela nový revoluční projekt RxE, na kterém Team FSD pracuje. Všichni netrpělivě očekávají jeho vydání, mezitím stav v jakém projekt je lze sledovat ZDE P.S. Hodně velká spousta FSD skinů a wallpaperů je k nalezení na xbox360iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czdc1 Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 (upraveno) Prosím tě mám stejný problém, Po zkopírování se mi ukáže také jen černá obrazovka a nejde to dál. Problém vyřešen, děkuji členovi --toro-- za pomoc :-) Upraveno Červenec 12, 2015 uživatelem czdc1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirom Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 (upraveno) Pravděpodobně máš špatně napsaný soubor launch.ini . Prosím, změnil jsem skin a mám stejný problém, že je pouze černá obrazovka, ale nevím jak se přepnout do orig NXE nebo vůbec co mám dělat, může mi někdo poradit? Díky moc Vše opět pracuje jak má.... díky toro Upraveno Září 29, 2015 uživatelem jirom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starec007 Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 (upraveno) Pls. Ja mam tiez problem s tym skinom. Ked ho dam skoncim s ciernou obrazovkou. Vsetci pisete ze dakujete za vyriesenie, ale nikto nenapise ako to treba vyriesit :-( EDIT: Nikto nevie poradit? Chcel by som češtinu, ale stale mi to nejde. Upraveno Prosinec 8, 2015 uživatelem starec007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olmr Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Taky jsem skončil s černou obrazovkou, ale díky uživateli Toro již vše funguje jak má. Děkuji za obrovskou trpělivost s uživatelem, kterej po dvou dnech vlastnění xboxu udělal takovejhle crash. Vivat Toro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3stat Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Zdravim. Take mam problem jak upravit launch a ani nvm jakej. Slo by to napsat sem na zed take, at se ostatni porad neptaji. A jeste otazky nevite jak na xku E 4gb v xex menu pridat tu interni pamet at to nemusim mit na flashdisku vse? Tady co byl navod nekde nefunguje. Ale aspon tedy to metro. Ja ho mel nez se mi vse smazalo a je super. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.