Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

poradte pls.než půjdu koupit novej pléják

speedway.dr

Otázka

zdarec lidi.ps3 mastim už leta a klasický začátečnický problémy s veškerým nastavením už mám za sebou.ted se obávám, že už není chyba ve mě ale v plejáku :cry: Nejde mi za žádnou cenu přepnout do full hd.pro info mám doma tři full hd tv samsung a několik hdmíčkovejch kabelů,takže závadu kabelu nebo tv už sem vyloučil.podržení čudliku po spuštění sem zkoušel několikrát...občas se dostanu do menu...ale jen v rozlišení 576p no a když v nastavení vše nastavim jako vždy, na plný koule, skočí to na fullhd tak na vteřinu a přepne se to z5 na to hanebný rozlišení.přes AVéčkovej kabel to běhá všecko normálně ale to pochopitelně nestačí.zkuste hodit nákej nápad pls, než vyrazím pro novou mašinu..komín her,volant a to všecko,se mi fakt nechce uklízet do skříně:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, mám v podstatě stejný problém taky mám vše v pohodě ale nechce se mi ps3 nastavit do HD furt jen 576p.. Ale.. Kupoval jsem nový PS3 a tam na začátku logicky nastavíte rozlišení ve kterém chcete ps3 zobrazovat na televizi no a tam to jde bez problému.. TAkže také bych zkusil resetovat do původního nastavení. Je ale pravda že když jsem se v ps3 settings a možná v nastavení televize nějakou dobu vrtal tak jsem nakonec na to vyzrál a nějakým způsobem jsem to do full hd nastavil..

Odkaz ke komentáři

• 0

Kuci, moc dík za rady...Po dvou hodinách pokusů sem zjistil, že je na tuty v pr... HDMI výstup z plejáka... když s nim zahejbu, tak to všelijak zrní bliká a přeskakuje...občas tam i problikne menu..ale naprd...takže se zeptám jinak:pokud to tak je a je teda v háji ten výstup, kolik bude baj voko stát servis?asi bych ho dal do kupy střelil do světa..koupim si nový psko s 320gb ptž mi už chybelo místo..no a HLAVNě mě zajímá, jestli na novej pleják přenesu vyježděnej postup.jde mi hlavně o granturismo u kterýho sem nechal kus života a nervů :) ještě jednou dik

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu