Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Prosím o radu k následujícímu problému:

Vlastním XBox360 Arcade bez disku s LiteOn mechanikou a cca 1 rok starým flashem.

V pátek jsem dětem přinesl hru od kolegy s názvem Happy Feet Two (Tučňák skákavý)

Pro spuštění hry to chtělo update. No co bych pro děti neudělal, tak jsem to potvrdil. Někde během update to hodilo následující hlášku:

Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update. If the problem persist visit www.xbox.com/support

Status code: 3151-351F-B800-0F00-C000-0013

Tím to zvadlo. Hláška naskočí při každém spuštění. Nechci se v tom nějak šťourat, abych nezpůsobil ještě více škody.

Je šance nějakým software systém oživit, nebo mám bedýnku rovnou vložit do tašky a spěchat s ní k panu "doktorovi"?

Díky za radu.

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Stáhl jsem již včera 2 různé verze DB, jednu nahrál na flashku a druhou na CD. Ani jedna se nechytila :-(.

3151-351F-B800-0F00-C000-0013

351f (Hex)=13599 (Decimal), přerušil se ti tedy update 13599 - ten si zkoušel dát na flashku (FAT32, adresář $systemupdate v rootu flashky) a nešlo to ?

13599 stáhneš třeba tady: http://www.flashxbox.sk/app/_dashboard/systemupdate_2.0.13599.0.zip

Jinak vzhledem k tomu,že si udatoval z 12625 na 13599, přišel si s vysokou pravděpodobností o flash (záleží na mechanice)

• 0
Odesláno

Jelikož jsem vůbec netušil, jakou verzi DB mám a převod kodu na Decimal mě nenapadlo, stáhl jsem náhodně 2 typy DB, a to 2.0.12611.0 a 2.0.13604 (takže tzv. přesně mezi kozy).

Díky za radu, zkusím nahrát 13599 a uvidím co se stane. Přinejhorším to nechám reflashnout, to se by se nedalo nic dělat. Ještě jednou děkuji za pomoc.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu