xmod Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) Tato nová funkčnost FreestyleDashe 2.2 umožní hrát na Xboxu s RGH hry přímo z PC sharu bez toho, abyste měli na Xboxu HDD.Je to výhodné pro XBoxy s malou kapacitou (třeba slim 4GB bez HDD),nevýhoda řešení je samozřejmě nutnost mít stále puštěné PC (což lze řešit například diskem připojeným do routeru a fungovat zcela bez PC).Je to zatím do jisté míry experimentální, ale myslím, že to stojí za vyzkoušení. Jak na to: PC část: Ověřte, že máte mezi PC a xboxem správně nastavenou síť (pokud máte třeba už rozchozené FTP mezi PC a xboxem, máte to už nastaveno ok) Vytvořte si na PC nového uživatele (třeba xbox - obrázek 1) , dále vytvořte složku a nasdílejte jí klasickým windows/samba sdílením a adresář nasdílejte uživateli xbox (obrázky 2 a 3) Do této složky pak umístěte nejakou hru na vyzkoušení.Platí stejná pravidla jako při umisťování her přímo na RGH konzoli tj, převést ISO do GODu přes ISO2GOD Xbox část nahrajte conectx.xex do složky Plugins freestyle dashe restartujte xko, nechte naběhnout znovu freestyle dash zkontrolujte v nastavení Settings/System settings/Plugins - pokud je uvedeno "Connectx Plugin is Loaded" je plugin správně nahraný vyplňte nastavení ke svému share na PC - uživatelské jméno,heslo a název počítače restartujte xko, nechte naběhnout znovu freestyle dash po opětovném naběhnutí FSD zkuste, jestli ve filemanageru vidíte nové zařízení ConX: což je právě ten samba share z PC a nakonec přidejte přes Manage Game paths cestu ke hrám na tomto novém share ConX: a uložte Nyní můžete hrát hry tak jako by byly lokálně, někdy je to maličko pomalejší při větším síťovém zatížení, ale funguje to překvapivě dobře Upraveno Únor 26, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iutre Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Odskoušeno funkční. Nic méně použitelné jen v nouzi nabíha podstatně pomaleji než z HDD. Vyskoušel jsem i flash disk v routru tam je to malinko lepší. Každopádně zajimavý nápad a určitě využiju pro zdílení her se sousedem :-) :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Odskoušeno funkční. Nic méně použitelné jen v nouzi nabíha podstatně pomaleji než z HDD. Vyskoušel jsem i flash disk v routru tam je to malinko lepší. Každopádně zajimavý nápad a určitě využiju pro zdílení her se sousedem :-) :party:Čau, zkoušel si to přes 100Mbit síťovku nebo 1Gbit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iutre Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Na 1Gbit routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Odskoušeno funkční. Nic méně použitelné jen v nouzi nabíha podstatně pomaleji než z HDD. Vyskoušel jsem i flash disk v routru tam je to malinko lepší. Každopádně zajimavý nápad a určitě využiju pro zdílení her se sousedem :-) :party: Ona je pravda, že to pomaleji nabíhá, ale zdá se mi, že jen nabíhá - jak už se hra spustí, rozdíl jsem nepoznal a to jsem jen na 100Mbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Me to nejede uz to delam asi 3hod a nic ve file manageru mam jen smb a tam mam kompi v siti Nevim presne jae tam mam vyplnit heslo jmena atd nakej podrobnejsi navod. Nastavil jsem si domaci skupinu heslo jsem dal xboxxbox ale nevim jak je to name (login) nastaveni uzivatele mam Pavel a sit mam PAVEL-PC ale ad dam co dam nejde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Me to nejede uz to delam asi 3hod a nic ve file manageru mam jen smb a tam mam kompi v siti Nevim presne jae tam mam vyplnit heslo jmena atd nakej podrobnejsi navod. Nastavil jsem si domaci skupinu heslo jsem dal xboxxbox ale nevim jak je to name (login) nastaveni uzivatele mam Pavel a sit mam PAVEL-PC ale ad dam co dam nejde nic No já mám historický Win XP a nejdřív jsem si vytvořil nového uživatele ve správa počítače/místní uživatelé a skupiny/uživatelé a nazval ho xbox.Pak jsem už jen nasdílel složku a v oprávněních nastavil uživatele xbox. Pak to samý ve fsd+skupinu stejnou jako je PC.Ve Win7 to asi bude podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 nejde udelal jsem noveho uzivatele xbox heslo pro sdileni :xboxxbox a nic muzes mi poslat pls screen jak to mas nastavene v compu i v xku dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 nejde udelal jsem noveho uzivatele xbox heslo pro sdileni :xboxxbox a nic muzes mi poslat pls screen jak to mas nastavene v compu i v xku dik Doplnil jsem první příspěvek o screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 tk pres veskere usili jsem to dokzal nastavil jsem vse ve sprave pocitace a ejhle vono to fak :) Dik xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator007 Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 ahojte, ftp spojení mi funguje, connect x plugin is loaded, takže všechno je ok, ale ve file manageru nemam Conx. FSD mám poslední. Díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 ahojte, ftp spojení mi funguje, connect x plugin is loaded, takže všechno je ok, ale ve file manageru nemam Conx. FSD mám poslední. Díky za rady... Zkontroluj jestli máš správně nasdílený adresář na PC, přidělena práva pro vytvořeného uživatele - viz obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 zkontroluj: Computer name : jestli mas napsano velkymi pismenami sdilena slozka v pc by nemela obsahovat zadne mezery uzivatelsky ucet na PC musí mit heslo ucet by mel mit administratorske prava spravnost hesla v xboxu při kazde zmene nastaveni pluginu restartovat FSD pokud bude o vikendu cas tak udelam navod pro win7 s obrazkama - ale vicemene to bude stejne jak xmoduv navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator007 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 zkontroluj:Computer name : jestli mas napsano velkymi pismenami sdilena slozka v pc by nemela obsahovat zadne mezery uzivatelsky ucet na PC musí mit heslo ucet by mel mit administratorske prava spravnost hesla v xboxu při kazde zmene nastaveni pluginu restartovat FSD pokud bude o vikendu cas tak udelam navod pro win7 s obrazkama - ale vicemene to bude stejne jak xmoduv navod To by bylo fajn, já mám Visty, ale zásadně by se to nemělo lišit. Malá doplňující otázka: musím se přihlásit do toho účtu? Jinak teda, všechno mám nastavený tak jak píšeš, ale pořád nic. Dělám nějakou blbou chybičku... asi. Přes FTP komunikuju normálně, tzn. že propojení je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 zkontroluj este nastaveni firewallu, de ze ty komunikujes z PC do xboxu , ale kdyz se chces dostat z xboxu do PC tak to nemusi firewall povolit do uctu prihlasenej myslim byt nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 zdravím prosím o radu. Mám XBOX připojený do routeru, na který je napojený NAS QNAP TS-212 s uleženými GOD soubory. Po prvním nastavení connectX šlo všechno dobře, ale jakmile xbox vypnu a zapnu, connectx už je nevidí. Když povolím smb, tak se na server dostanu a soubory (GOD) vydím. Už jsem hledal, ale nikde nebylo nějaké řešení. Poradí někdo, popř. jinou možnost zapojení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator007 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 zkontroluj este nastaveni firewallu, de ze ty komunikujes z PC do xboxu , ale kdyz se chces dostat z xboxu do PC tak to nemusi firewall povolitdo uctu prihlasenej myslim byt nemusis Tak abych vyloučil chybu na straně PC, připojil jsem se k druhýmu počítači s W7 a to samý: komunikuju oběma směry, přes Samba server vidím do počítače na sdílený složky, ale pořád se mi na straně Xboxu ve správci souborů neukáže ConX, tzn., že problém je někde v pluginu, ten ale hlásí že je spuštěnej. Tak už nevim klucííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Tak abych vyloučil chybu na straně PC, připojil jsem se k druhýmu počítači s W7 a to samý: komunikuju oběma směry, přes Samba server vidím do počítače na sdílený složky, ale pořád se mi na straně Xboxu ve správci souborů neukáže ConX, tzn., že problém je někde v pluginu, ten ale hlásí že je spuštěnej. Tak už nevim klucííí... Co síť, máš xbox i PC ve stejné síti, tj první tři čísla IP adresy jsou stejné ? Když uděláš z PC ping na IP adresu xboxu odpovídá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 tak ten navod sem hodil semka, snad je to komplet delal sem to narychlo. odzkouseny na dvou xboxech. obsahuje obrazky http://www.edisk.cz/stahni/01256/ConX.docx_947.03KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 Můžu poprosit o reupload? Nejde mi to stáhnout díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 REUPLOAD toho navodu http://www.edisk.cz/stahni/10257/ConX.docx_947.03KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.