Trewis Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 ono zasa nemusi tam byt nejake nehorazne zelezo najvykonejsich grafaren a to tam ani urcite nebude keby tam bola karta vykonu 7770 tak to je dost, ked PS3 zvlada crysis 2 slusnej kvalite tak zo 6 rocnym hw na pc mohol len snivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Tak ono nasim konzolam satci aspon u ps3 vice ram a lepsi grafarna a staci to.ono cell bude stacit i v ps4.tym by sony hodne usetrila jelikos cell byl to nejdrasi s ps3. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Tak já přesně naopak, mě grafika ani moc nezajímá (pokud neni vyloženě hnusná - Fallout). Jak řikal tušim že Kojima, důležitá neni grafika ve smyslu počtu polygonů, ale celková atmosféra. Třeba Mass Effecty nemaj úplně převratnou grafiku, ale atmosféra je úžasná. Kochám se tam daleko radši než třeba v nějakém Uncharted... No Uncharted je zrovna jedna z těch her, která má jak výbornou hratelnost (atmosféru/příběh/ovládání), tak i grafiku (stejně jako např. MGS 4), ale určitě souhlas (třeba nedávno jsem dohrál původní MGS 3 a grafika byla to poslední, co mě zajímalo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No nerekl bych ze grafika je o atmosfere, sice asi deepovi rozumim co myslim, ze nezzalezi jen na technicke strance, ale urcite bych to tak nepojmenovaval, ale kdyz jsme zrovna u toho uncharted tak to pro me osobne patri mezi spicku....tam je grafika vyhnana do extremu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 mě akorát na PSkach naštval crysis 2 s tim malym frameratem jinak sem byl spokojen... grafika neni špatná (teda u nějakejch her by mohla bejt lepší ale ok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 I kdyby první generace her běžela ve 4k a 100fps, tak do konce životnosti konzole stejně rozlišení a framerate spadne na půlku .-) (protože se grafika her zlepšuje, zatímco hardware v konzoli nikdo nevylepší ... někde se ten výkon navíc brát musí).PS: Hlavně aby se u launch titulů nezapomnělo na hratelnost (super grafika by měla bejt jen bonus navíc a ne to, kvůli čemu se ta hra kupuje). :) Ani ne, u konzolí je to spíše opačně. Tím, jak vývojáři získávají zkušenosti s HW konzole, tím po technický stránce vydávají lepší hry. Jasnej příklad je PS, kde je architektura dosti odlišná od PC a proto si na ni vývojáři musí zvykat a učit se s ní. Bohužel je to pro PS ve většině her spíše na škodu, protože složitost architektury není zrovna nakloněna portům multiplatformních her. Tak já přesně naopak, mě grafika ani moc nezajímá (pokud neni vyloženě hnusná - Fallout). Jak řikal tušim že Kojima, důležitá neni grafika ve smyslu počtu polygonů, ale celková atmosféra. Třeba Mass Effecty nemaj úplně převratnou grafiku, ale atmosféra je úžasná. Kochám se tam daleko radši než třeba v nějakém Uncharted... Přesně tak, osobně taky dávám přednost originálním, atmosférickým hrám s dobrým příběhem... Možná proto mi nikdy nepadl do oka Uncharted, protože ani jedno z toho nemá. Tak ono nasim konzolam satci aspon u ps3 vice ram a lepsi grafarna a staci to.ono cell bude stacit i v ps4.tym by sony hodne usetrila jelikos cell byl to nejdrasi s ps3.Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk Cell ano, spíše lehčí modifikaci Cellu nebo víc modifikovaných Cell CPU v konzoli. Výpočetní výkon bude rozhodující pro větší rozlohy ve hrách, AI a podobně. Velkej grafickej skok ve hrách pro příští generaci osobně nečekám, spíše čekám ustálení na 1080p (native) při 60fps, který mimochodem Sony slibovala už pro PS3 a jak to dopadlo víme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No Uncharted je zrovna jedna z těch her, která má jak výbornou hratelnost (atmosféru/příběh/ovládání), tak i grafiku (stejně jako např. MGS 4), ale určitě souhlas (třeba nedávno jsem dohrál původní MGS 3 a grafika byla to poslední, co mě zajímalo). No Uncharted má IMO z toho co jsi jmenoval jen tu grafiku, ale nechci tu zas zakládat flame. Pořádna atmosféra byla z mého pohledu snad jen ve trojce při bloudění v poušti, a to je sakra málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Njn, věc vkusu. :) Ani ne, u konzolí je to spíše opačně. Tím, jak vývojáři získávají zkušenosti s HW konzole, tím po technický stránce vydávají lepší hry. Jasnej příklad je PS, kde je architektura dosti odlišná od PC a proto si na ni vývojáři musí zvykat a učit se s ní. Bohužel je to pro PS ve většině her spíše na škodu, protože složitost architektury není zrovna nakloněna portům multiplatformních her. To je pravda, ale nic to nemění na tom, že jakmile dojde na lámání chleba, tak první půjde pryč framerate (protože při 30 fps má vývojář k dispozici dvojnásobnej výkon GPU oproti 60 fps). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Já oželím klidně rozlišení, fps, vyhlazování kůli pořádný hratelnosti. : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Já oželím klidně rozlišení, fps, vyhlazování kůli pořádný hratelnosti. : ) To ja sice taky, ale to uz je problem samotnych her a ne konzole ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 este by ma zauimalo co limituje konzole aby bolo napr v Mp BF3 64hracou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Paměť ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Jojo říkali to i u EA že je limituje pamět .. :) jak řekl deep .. Jinak by klidně udělali pro 64 ... I když někde si vychvalovali to že je to lepší s míň hráčema .. Ale to je nejspíš názor jednotlivce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 take metro urcite ano alebo aj rush sa klidne v 24 je take pohoda ale conquest ma najviac bavi ked tam je tak 48hracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.