OrganV Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Nevíte někdo, jak odstranit FSD s Xboxu? Dělá mi to bordel a nejdou spustit žádné hry. Taky nefunguje prostřední tlačítko (logo x boxu). FSD mám nastevený na bootování. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 9, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Vyhledej v Xboxu soubor "launch.ini" - jeho umístění bude podle toho, kam ti jej ten kdo ti dělal RGH a instalace SW dal. Soubor edituj a vyhledej řádek kde je "Default = <cesta_k_FSD>/default.xex", odmaž cestu k default.xex a nech tam jen "Default = ". Pokud máš dashlaunch součástí freeboot image, pak je launch.ini přímo v NAND paměti, kde ho nezedituješ. Tam by bylo potřeba buď vytvořit freeboot image znovu s tím, že si ten soubor launch.ini upravíš (náročnější cesta) anebo provést zcela novou instalaci Dashlaunch s tím, že si vytvoříš nový soubor "launch.ini" a dáš jej někam na HDD. Jinak pokud při startu konzole budeš držet tlačítko "RB" na ovladači, přeskočíš boot do FSD a nabootuješ do originál NXE dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juliusm Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Taky skus preinstalovat FSD, a poradne pri tom cist co se te to pta. Ja jsem poprve vsechno odmackal jak je to nastavene defaultne a take neslo „stredni tlacitko“ a plno her nefungovalo. Podruhe jsem si uz dal bacha, a vse funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrganV Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 O.K. díky, už jsem na to došel, faká to jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Nevíte někdo, jak odstranit FSD s Xboxu? Dělá mi to bordel a nejdou spustit žádné hry. Taky nefunguje prostřední tlačítko (logo x boxu). FSD mám nastevený na bootování. Díky za radu Jakto ze ti nejdou spustit zadne hry? A kdo ti daval FSD? Pri instalaci FSD si nastavujes co ma jake tlacitko delat a pripadne povolit ci zakazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrganV Odesláno Únor 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Jakto ze ti nejdou spustit zadne hry? A kdo ti daval FSD? Pri instalaci FSD si nastavujes co ma jake tlacitko delat a pripadne povolit ci zakazat. V pohodě, blbě jsem nastavil při instalaci FSD ten nesmyslný sloupec yes a no, nainstaloval jsem to s defaultním nastavením a jede to jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.