OrganV Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2012 Nevíte někdo, jak odstranit FSD s Xboxu? Dělá mi to bordel a nejdou spustit žádné hry. Taky nefunguje prostřední tlačítko (logo x boxu). FSD mám nastevený na bootování. Díky za radu Citovat
Moderators drak3go Odesláno Únor 9, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9, 2012 Vyhledej v Xboxu soubor "launch.ini" - jeho umístění bude podle toho, kam ti jej ten kdo ti dělal RGH a instalace SW dal. Soubor edituj a vyhledej řádek kde je "Default = <cesta_k_FSD>/default.xex", odmaž cestu k default.xex a nech tam jen "Default = ". Pokud máš dashlaunch součástí freeboot image, pak je launch.ini přímo v NAND paměti, kde ho nezedituješ. Tam by bylo potřeba buď vytvořit freeboot image znovu s tím, že si ten soubor launch.ini upravíš (náročnější cesta) anebo provést zcela novou instalaci Dashlaunch s tím, že si vytvoříš nový soubor "launch.ini" a dáš jej někam na HDD. Jinak pokud při startu konzole budeš držet tlačítko "RB" na ovladači, přeskočíš boot do FSD a nabootuješ do originál NXE dashboardu. Citovat
juliusm Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2012 Taky skus preinstalovat FSD, a poradne pri tom cist co se te to pta. Ja jsem poprve vsechno odmackal jak je to nastavene defaultne a take neslo „stredni tlacitko“ a plno her nefungovalo. Podruhe jsem si uz dal bacha, a vse funguje jak ma. Citovat
OrganV Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 O.K. díky, už jsem na to došel, faká to jak má :-) Citovat
ga1far Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 Nevíte někdo, jak odstranit FSD s Xboxu? Dělá mi to bordel a nejdou spustit žádné hry. Taky nefunguje prostřední tlačítko (logo x boxu). FSD mám nastevený na bootování. Díky za radu Jakto ze ti nejdou spustit zadne hry? A kdo ti daval FSD? Pri instalaci FSD si nastavujes co ma jake tlacitko delat a pripadne povolit ci zakazat. Citovat
OrganV Odesláno Únor 18, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 18, 2012 Jakto ze ti nejdou spustit zadne hry? A kdo ti daval FSD? Pri instalaci FSD si nastavujes co ma jake tlacitko delat a pripadne povolit ci zakazat. V pohodě, blbě jsem nastavil při instalaci FSD ten nesmyslný sloupec yes a no, nainstaloval jsem to s defaultním nastavením a jede to jak má. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.