Lazyt Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2012 ten obrázek poté upravím Tak co už hrajete? :D Ale popravdě, jako natěšený jsem deně nahlížel na gbatemp a vyčekávál jestli už to nevyšlo a TADÁ! Jsem z té hry šťástný. Jsem rád, že se tahle hra přišla podívat i na Wii. Dočkal jsem se... Šílenější rytmická a zábavnější hra pro Wii už není! Je hodně podobná DS verzi (pokud jste hráli DS verzi hodně si tuto verzi oblíbíte). nic se na tom v podstatě nezměnilo od DS verze akorát jen to, že to nevyužívá pohybové ovládání, pouze a jen 2 tlačítka A a B. (musím končit du zase hrát, počítám, že s touhle natěšeností tu hru budu mít raz dva hotovou) Citovat
kubago Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 Hru mam dohranou (JP verzi) . Je uzasna :) Tema uz zde existuje http://console-forum.net/tema/126489-rhythm-heaven-wii-minna-no-rhythm-tengoku Citovat
Lazyt Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 tak te se moc omlouvam, necham tu to zamknout a budu pokracovat v pokecu tam Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.