Dankos Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 čago, mam to nove psp e1004, upřimně s ním nejsem vubec spokojen ale to je fuk :D ..Chtěl sem se zeptat, jestli na něm můžu hrát stažené ISO hry z netu, aniž bych předělával firmware.. Dik za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 CFW prometheus 6.20 permanent... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Co mu radíš za nesmysl? Když o tom víš prd, tak radši neraď. Pokud to nevíš, tak 6.20 na E1004 nedostaneš, nejnižší fw který do tohoto PSP jde je 6.50. Takže jediný CFW který si tam může dát je 6.60 PRO B10 (návod je v tutoriálech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Proč hned vyjizdiš? Tak sem se splet,to se stane kazdymu, ty Kindere! Jdi spat,nebo lip-nauc se slusnemu chovanio.To je dneska mladez. // Ještě se rozčiluj, kdyby dal na tebe, tak díky tvýmu "spletnutí" mohl mít neopravitelnej brick a ty bys mu to poškozený PSPčko určitě proplatil, viď? Tvůj předchozí příspěvek jsem radši smazal. R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dankos Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Klidek chlapy, a diky. Ještě mám jeden dotaz. Když už sem se rohodl změnit sofware verzi z 6.50 na 6.60 tak mi to hází chybu .."This is program requied 6.60" Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Mě už je holenku 21 takže už nejsem žádnej kinder, nebo jak jsi mě to nazval, Spát ještě nepůjdu, protože tu řeším problémy s noťasem a slušně se chovat umím. Ale ty, až budeš chtít s něčím někomu pomoct, tak se příště pořádně podívej a přečti si o té věci něco a neplácni hned první kravinu která tě napadne, v tomhle případě by se nic nestalo, prostě by mu to nešlo nainstalovat, ale kdyby jsi mu poradil, třeba aby si tam dal 6.60 PRO B10 Permanent, tak by si díky tobě zničil PSP, takže by jsi to měl na svědomí, tohle si uvědom. Vyjíždím právě proto, že si o tom nic nepřečteš a už radíš a píšeš první co tě napadne. Dankos: Musíš aktualizovat na 6.60 (stáhni to z ofiko stránek Sony). Ty máš firmware 6.50 a dáváš tam 6.60 PRO B10 (vidíš ten rozdíl?) 6.50 vs. 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dankos Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011090001 dělal sem to podle tohoto návodu, takže je to špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Uff ano je to špatně, jak už jsem psal nejdřív musíš aktualizovat na 6.60 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011080004 dej to PSP/GAME/UPDATE (tu musíš vytvořit) a pak tam dej 6.60 PRO B10 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dankos Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Diky moc, dam vědět jak sem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dankos Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak udělal sem to všechno podle návodu, všechno v pohodě :) Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.