Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Odesláno

To mě na druhou stranu demo ohromilo, ve hře se povedlo snad všechno od grafiky až po pohyby hráčů, ovládání kliček a triků je jednoduché, celková fyzika jak se míč odráží od hrazení atd. se mi líbí. No a samotná zábavnost...dema se nemůžu vynahrát. Systém kariéry se mi líbí a je to asi celkově vlastně všechno reálnější než v předchozích dílech. Takže za sebe říkám ANO, nebýt toho, že vychází v březnu Resident Evil Operation Raccoon City, tak bych si novou FIFA STREET určitě koupil :)

Odesláno

Dostane to uplne novy rozmer kdyz jsi chvilku pocvicite v telocvicne a vsechny klicky a triky ktere jsou k dispozici si poradne nacvicite, potom jsou ty zapasy uplne o necem jinem. A jeste jinej level to dostane kdyz kvam prijde kamos a zahrajete si snim na jedne telce, fakt o zabavu neni nouze ;) Demo se mi mega libi a jsem rozhodnuty hru koupit, ale pockam aspon mesic nez cena spadne na prijatelnych 7-8 stovek.

Odesláno

Jakej xbox market? Tady jsi v PS3 sekci a bez jailbreaku to nejde a to se řeší v jiné sekci. Hlavně demo je zdarma tak stahuj z PSN.................. Jinak je tu někdo koho to fakt chytlo jak mě a půjde do origo? Když tak můj nick na PSN je KULISS9 , potřebuji aspoň 2 přátele ať mohu dát ten turnaj v číně v demu :D

Odesláno
fyzika míče, kličky

nejvic se mi libi, kdyz udelam klicku a v replayi je hrac nohou pul metru od míče, hlavne u tech "overhead" fint :D odehral sem par zapasu a koupi rozhodne neplanuju, fyzika, narazeni hracu do sebe a tragikomicke prepadavani pres tela je stejne jako ve FIFA12...lol

pro me je to obyč taškařice, neco jako bude spin-off dirt showdown

• 2 weeks later...
Odesláno
Ahoj,mam takovej malej problem predobjednal jsme su tudle gamesu a dela mne docela potize napr.nemuzu vubec hrat World tour jelikoz hned po prvnim zapase se mne to sekne to sami pokud v menu zmacknu main event(select) tak so te hned sekne tak se chci zeptat jestli nemate nekdo podobnej problem.

Jakej máš Firmware ? Zkus si aktualizovat konzoly na nejnovější Firmware více zde: http://cz.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item460010/Aktualizace-funkcí-(ver-4-11)/

Když ani to nepomůže zkus smazat soubory ze hry....

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu