messi010 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Čau nevíte jestli bude demo? A kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ahoj, myslím že se jedná o FIFA STREET 3. Hra má vyjít 13.3.2012. EA většinou uvolní DEMO cca 14 dní před vydáním hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ja doufam ze to demo vubec bude. A ja myslim te to je Fifa Street 4, trojka uz davno je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Ono se to jmenuje jakoby jenom "fifa street", ale bude to 4ka. Každopádně gameplay videa nevypadají špatně. Fifa mě nějak už přestala bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 No prave vypada to dobre tak chci vedet jestli bude demo. A fifa je porad dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Má o tom někdo nějaký nový informace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 tusim ze zitra nebo pozitri bude demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak co už někdo hrajete demo? Já ano, je už na stáhnutí na US store, na cz asi během zítřka, zatím mě to celkem chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Ted stahuju z US :) jsem zvedavej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 tak uz sem par zaapsu odehral. a nevim co moc si o tom myslet. Jako je to fajn, ale kupovat to jako plnou hru? Za me rozhodne ne. Tak 500 na psn maximalne... Melo by to byt jako soucast normalni fify (ten samy pripad jako EURA a World cupy...) ale to by se ea pripravilo o solid byznys od ovci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 To mě na druhou stranu demo ohromilo, ve hře se povedlo snad všechno od grafiky až po pohyby hráčů, ovládání kliček a triků je jednoduché, celková fyzika jak se míč odráží od hrazení atd. se mi líbí. No a samotná zábavnost...dema se nemůžu vynahrát. Systém kariéry se mi líbí a je to asi celkově vlastně všechno reálnější než v předchozích dílech. Takže za sebe říkám ANO, nebýt toho, že vychází v březnu Resident Evil Operation Raccoon City, tak bych si novou FIFA STREET určitě koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Mě taky demo ohromilo. Jak říká pennywise.. pohyby hráčů, fyzika míče, kličky - vše vypadá skvěle a dobře se to ovládá. Menu je přehledné a svižné (nesnáším to u fify!). Taky nevím jak dlouho by mě to bavilo a v blízké době kupovat nebudu, ale přijde mi to skvělý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Dostane to uplne novy rozmer kdyz jsi chvilku pocvicite v telocvicne a vsechny klicky a triky ktere jsou k dispozici si poradne nacvicite, potom jsou ty zapasy uplne o necem jinem. A jeste jinej level to dostane kdyz kvam prijde kamos a zahrajete si snim na jedne telce, fakt o zabavu neni nouze ;) Demo se mi mega libi a jsem rozhodnuty hru koupit, ale pockam aspon mesic nez cena spadne na prijatelnych 7-8 stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasone23 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Měl bych dotaz. Lze někde stáhnout demo anižbych musel použít xboxmarket?? nějaký link by jste neměli, vůbec to nikde nemůžu najít dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Jakej xbox market? Tady jsi v PS3 sekci a bez jailbreaku to nejde a to se řeší v jiné sekci. Hlavně demo je zdarma tak stahuj z PSN.................. Jinak je tu někdo koho to fakt chytlo jak mě a půjde do origo? Když tak můj nick na PSN je KULISS9 , potřebuji aspoň 2 přátele ať mohu dát ten turnaj v číně v demu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 fyzika míče, kličky nejvic se mi libi, kdyz udelam klicku a v replayi je hrac nohou pul metru od míče, hlavne u tech "overhead" fint :D odehral sem par zapasu a koupi rozhodne neplanuju, fyzika, narazeni hracu do sebe a tragikomicke prepadavani pres tela je stejne jako ve FIFA12...lol pro me je to obyč taškařice, neco jako bude spin-off dirt showdown Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Taky jsem si zahrál Demo a musim říct že mě to hodně zklamalo...je to v podstatě Fifa 12 v kleci nebo na plácku... + přidáno pár kliček navíc...NUDA....navíc ta fyzika je strašná :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 No tak me se demo libilo a hru mam predobjednanou, akorat nemam jasno v datumu vydani nekde se pise 13. nekde ze v Cesku a Slovensku 16. nevite nekdo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 No tak me se demo libilo a hru mam predobjednanou, akorat nemam jasno v datumu vydani nekde se pise 13. nekde ze v Cesku a Slovensku 16. nevite nekdo jak to je? v jrc píšou že má vyjít 16.3.2012 viz zde: http://www.jrc.cz/hra_ps3_fifa_street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Ahoj,mam takovej malej problem predobjednal jsme su tudle gamesu a dela mne docela potize napr.nemuzu vubec hrat World tour jelikoz hned po prvnim zapase se mne to sekne to sami pokud v menu zmacknu main event(select) tak so te hned sekne tak se chci zeptat jestli nemate nekdo podobnej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Nechtělo by to reklamovat ? Aby ti daly rovnou novou než aby jsi čekal 40 dní jestli ti někdo odpoví a prošla ti záruka 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Ahoj,mam takovej malej problem predobjednal jsme su tudle gamesu a dela mne docela potize napr.nemuzu vubec hrat World tour jelikoz hned po prvnim zapase se mne to sekne to sami pokud v menu zmacknu main event(select) tak so te hned sekne tak se chci zeptat jestli nemate nekdo podobnej problem. Jakej máš Firmware ? Zkus si aktualizovat konzoly na nejnovější Firmware více zde: http://cz.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item460010/Aktualizace-funkcí-(ver-4-11)/ Když ani to nepomůže zkus smazat soubory ze hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buhmisa Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Nevíte jestli je někde PS3 demo nebo full verze na netu, protože na PS3 mám strašně pomalý net,demo killzone 3 sem stahoval skoro 2 týdny. Chtěl bych zkusit aspoň demo jestli mě to bude bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Mám k prodeji za 930,-kč, novou nerozbalenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.