Moderators drak3go Odesláno Únor 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Prostřednictvím služby XBLive se začal šířit update dashboardu, který mění verzi dashboardu/kernelu na 2.0.14717.0. Jako vždy se tento update děje ve vlnách po regionech, čili někde jej už zaznamenali a někde se na něj teprve čeká. Zatím nejsou ze strany M$ dostupné žádné informace o změnách a pro majitele flashnutých konzolí platí jako vždy, že c4eva a tým doporučují, aby se ke službě XBLive až do odvolání nepřipojovali. Zdroj: c4evaspeaks.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 už jsem myslel že bude chvili klid doufám jenom že zase enbuud must plálit znovu ty xgd 3 hry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Tak se zatím zdá, že jde jenom o nějaký patch proti RGH na phat modelech. Viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software The CB is Patched and Upgraded blocking Reset Glitch Hack on Phat Motherboard Models. Což mě osobně neštve, ale uvidíme, jestli se ještě něco nevyklube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 tam je napsane Block LT 3 co to znamena?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Flashed console is disabled forever :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Na wiki je nové info, kromě bloku pro rgh na fat konzolích je psáno, že nepůjdou přehrát dvd, vypálená turncate metodou a flashnuté konzole by měly "nefunkční", hádám, že xlive ban, ale nevím, každopádně by bylo nejlepší konzoli odpojit a počkat na c4evovo vyjádření, jak psal drak3go. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Od kdy bereme info z Wiki, kam si může čmárat defacto kdekdo, za relevantní? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Nemusí to být pravda, já jen upozornil na změny. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Nevíme přesně co bude, musíme počkat na to co c4eva napíše. Wikipedii bych nevěřil už jenom během dneška informace k novému updatu dvakrát změnili. Vůbec nic o lt3 nebo podobně tam není. Teď je tam napsáno že to je pouze běžná údržba a žádna změna v Anti-piracy nebude. Hold zbývá jen čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 http://console-forum.net/tema/138628-new-xbox-live-update-vse-ok ..už to testli naci lidi..počkal bych ale:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Furt je to alespoň nějaký info, než žádný. Ty zprávy o konci hraní vypálených her byly očividně kachny, lidi, co updatovali, nemají žádný problém a vesele hrajou. Momentálně co je na wikině za info zní mnohem věrohodněji: Performance Enhancements Fixes a color issue some users were experiencing. No apparent change to Anti-Piracy scheme. No apparent change to DVD Drive software. The CB is patched and upgraded blocking the "Reset Glitch Hack" on Phat Motherboard models (Slim not affected) Hlavně na ty barvy si fakt někdo stěžoval. Ale jak píšete, není to nejvěrohodnější zdroj. Jen u c4evy je ten problém, že většinou po objevení updatu napíše, že ho zanalyzuje, ale když je všechno v pořádku, tak to už nenapíše. Dá vědět, jen když je nějaký problém. Takže jestli tak do týdne nebude žádný info, tak asi aktualizuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Aktualizoval jsem na novy dash. Zadne zmany nejsou videt. Mam lt+3.0 a vsechny hry jedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 A máš flagle Xko? Jde mi o to že jestli updatuju tak abych nedostal flaga Pokud někdo zná odpověď jestli dostanu flag tak mu budu vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 taky se přidám updatováno a všechno běží jak má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 kdyby to tak bylo tak by to bylo super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 xbox slim update proveden vse zatim plne funguje jak ma online funguje nezaznamenana zadna zmena tak uvidime jak dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Fat LT3 update proveden a jede vse ok!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Update DB 2.0.14717 nebyl ani tak zásadní z hlediska uživatelů s flashnutými konzolemi, jako pro uživatele RGH a to ať už stávající, anebo ty, kteří se teprve rozhodují. Jak je již nyní známo, tento update změnil verzi CB jak u Phat, tak u Slim Xboxů, což má za přímý následek znemožnění instalace RGH. Zatímco u Phat verzí se jedná o mnohem hlubší problém (práce na tzv. "2nd Stage CB" neboli "CB_B" již probíhají několik týdnů nezávisle na tomto updatu a tak lze očekávat nové informace velmi brzy), tým oznámil, že je nyní již schopen aplikovat patch na Slim RGH tak, aby byl znovu funkční. Jak vidno, netrvalo to dlouho. Tato oprava byla potvrzena několika členy týmu a nyní se už jen čeká na potvrzení také od evropských testerů tak, aby potřebné soubory mohly být zkompilovány pro vydání jak jen to bude možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 vidite, a jak tu kazdej plasil¨, ze nepojedou flashnute konzole... priste trochu vic trpelivosti :-) thx drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 a co přes Xval? kontroloval někdo? ikdyž kdo vi jakou to ma ještě funkčnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Na xval bych moc nespoléhal, už se několikrát stalo, že úplně nové xboxy měly ap 2.5 challenge failed...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Zase ještě něco muže přijít přes xbox live jako minule uvidíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 divim se ze se vsichni do toho updatu tak hrnete kdyz ho k nicemu zatim nepotrebujete! pak tady zas bude milion zbytecnej dotazu proc mi nejede to a to....... a pro me majitele RGH to znamena ze kdyz tento dash bude nejaka hra vyzadovat tak kdyz si ho dam tak se mi zrusi RGH nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosh Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Dnes jsem dostal jeden elite s mech. lite-on ,kde už byl nainstalovaný dash 14717 a taky jsem měl obavu,jestli to půjde přeflashovat. Po přeflashování na LT+3.0 je vše OK. Zkoušel jsem FORZU 4 a načítá bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 ja mel flag uz predtim takze jsem to dneska testnul, a kdyz prileti ban tak prileti.. ja uz to neovlivnim :-) s flashem LT+ 3.0 a ted to jede v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.