Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Db 2.0.14717.0


drak3go

Recommended Posts

  • Moderators

Prostřednictvím služby XBLive se začal šířit update dashboardu, který mění verzi dashboardu/kernelu na 2.0.14717.0. Jako vždy se tento update děje ve vlnách po regionech, čili někde jej už zaznamenali a někde se na něj teprve čeká. Zatím nejsou ze strany M$ dostupné žádné informace o změnách a pro majitele flashnutých konzolí platí jako vždy, že c4eva a tým doporučují, aby se ke službě XBLive až do odvolání nepřipojovali.

Zdroj: c4evaspeaks.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak se zatím zdá, že jde jenom o nějaký patch proti RGH na phat modelech.

Viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software

The CB is Patched and Upgraded blocking Reset Glitch Hack on Phat Motherboard Models.

Což mě osobně neštve, ale uvidíme, jestli se ještě něco nevyklube.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na wiki je nové info, kromě bloku pro rgh na fat konzolích je psáno, že nepůjdou přehrát dvd, vypálená turncate metodou a flashnuté konzole by měly "nefunkční", hádám, že xlive ban, ale nevím, každopádně by bylo nejlepší konzoli odpojit a počkat na c4evovo vyjádření, jak psal drak3go. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíme přesně co bude, musíme počkat na to co c4eva napíše. Wikipedii bych nevěřil už jenom během dneška informace k novému updatu dvakrát změnili. Vůbec nic o lt3 nebo podobně tam není. Teď je tam napsáno že to je pouze běžná údržba a žádna změna v Anti-piracy nebude. Hold zbývá jen čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Furt je to alespoň nějaký info, než žádný. Ty zprávy o konci hraní vypálených her byly očividně kachny, lidi, co updatovali, nemají žádný problém a vesele hrajou.

Momentálně co je na wikině za info zní mnohem věrohodněji:

Performance Enhancements

Fixes a color issue some users were experiencing.

No apparent change to Anti-Piracy scheme.

No apparent change to DVD Drive software.

The CB is patched and upgraded blocking the "Reset Glitch Hack" on Phat Motherboard models (Slim not affected)

Hlavně na ty barvy si fakt někdo stěžoval. Ale jak píšete, není to nejvěrohodnější zdroj. Jen u c4evy je ten problém, že většinou po objevení updatu napíše, že ho zanalyzuje, ale když je všechno v pořádku, tak to už nenapíše. Dá vědět, jen když je nějaký problém. Takže jestli tak do týdne nebude žádný info, tak asi aktualizuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Update DB 2.0.14717 nebyl ani tak zásadní z hlediska uživatelů s flashnutými konzolemi, jako pro uživatele RGH a to ať už stávající, anebo ty, kteří se teprve rozhodují.

Jak je již nyní známo, tento update změnil verzi CB jak u Phat, tak u Slim Xboxů, což má za přímý následek znemožnění instalace RGH. Zatímco u Phat verzí se jedná o mnohem hlubší problém (práce na tzv. "2nd Stage CB" neboli "CB_B" již probíhají několik týdnů nezávisle na tomto updatu a tak lze očekávat nové informace velmi brzy), tým oznámil, že je nyní již schopen aplikovat patch na Slim RGH tak, aby byl znovu funkční. Jak vidno, netrvalo to dlouho.

Tato oprava byla potvrzena několika členy týmu a nyní se už jen čeká na potvrzení také od evropských testerů tak, aby potřebné soubory mohly být zkompilovány pro vydání jak jen to bude možné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

divim se ze se vsichni do toho updatu tak hrnete kdyz ho k nicemu zatim nepotrebujete! pak tady zas bude milion zbytecnej dotazu proc mi nejede to a to.......

a pro me majitele RGH to znamena ze kdyz tento dash bude nejaka hra vyzadovat tak kdyz si ho dam tak se mi zrusi RGH nebo jak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu