pavel1982 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 borci doufám že to tady nebude jak u medala 5 stránek keců o tom co je na kterým dvd, popř jak to na RGH rozbalit a kopírovat. ;) Já určitě ne.už jdu hrát než půjdu do práce Citovat
Tomas007 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 U nás hra vyjde až ve středu 31.10, tak dlouho asi čekat nebudu. Pro ty co hru už mají, můžete vyzkoušet češtinu z AC Revelations jestli ty cz titulky tam možná zase jsou. Citovat
pavel1982 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Tak nezklamalo začátek je s dezmondem,to další se nechte překvapit Citovat
mesyas Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 takže bude i oficiální CZ verze? jestli ano tak to mi udělá velkou radost. Na skákání po stromech a námořní bitvu jsem hodně zvědavej:bash: Citovat
Kangaroo66 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Z grafiky jsem upne nadsenej, Xbox power! Fakt nechapu ve hrach ty hnusny low res tunely, kdyz tohle vypada krasne a jeste je ten svet obrovskej. Zasnezenej les je naaadhera. No nic du lovit jeleny :hide1: Citovat
chipomil Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 je to paradni a ve 3d mastim jen z dvd1 2.dvd zatim neni potreba Citovat
xvostokx Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 hoši fakt dík, jak to mám vydržet v práci ještě 5 hodin když tu čtu jak je to parádní :D :( Citovat
Moderators drak3go Odesláno Říjen 26, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Co ty, ale co zaměstnavatel, který tě platí za to, že tam teď budeš 5 hodin čekat myšlenkama na AC3 jen až odtamtud vypadneš? :cheesygrin: Citovat
Umberto Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 kdo si počká ten se dočká, já čekám na origoš příští týden. Citovat
xvostokx Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Drakego- nemluvě o tom že okolo třetí hodiny odpoledne přivezoiu kamion plnej pyrotechniky a bude to muset někdo přeložit do skladu :D:D umberto- chválihodné, já to koupim na PC až ve slevě jako všecky AC :D Citovat
Kangaroo66 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 (upraveno) Mam za sebou cca 4 hodiny a je to naprosto paradni. Vlky uz si uplne davam, a prepadani pevnosti je diky skladum se strelnym prachem uplna extaze! Nejlepsi Assassin ever! To co dokaze Connor se skupinou nepratel je jak z paradniho filmu(Patriot s Melem Gibsonem), ty souboje jsou neskutecny. Neco jako Troja ten nejlepsi souboj, ale tady je to kazdou chvili. Verim uz Ubisoftu, ze na tom delalo 500 lidi, nejvetsi projekt za 80 milionu dolaru. Tohle musite zazit!!!!:cowboy::coolgun::cheesygrin: Upraveno Říjen 26, 2012 uživatelem Kangaroo66 Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 buď prosím ticho a nemuč mě s zážitky,já si musím počkat ještě pár hodin :cry::cheesygrin: Citovat
xvostokx Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 nééééééé :D a já ještě nemám jistotu že se mi to vleze na flashku.. právě to tam cpu a nevychází to o 500 mb, takže budu muset asi sáhnout po CDčku :D a pak to vidim jak to rozbaluju a nějakej part vyhodí chybu :X Citovat
Kangaroo66 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Je tam i splhani po rimsach ala Uncharted! Citovat
dany_ Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 ježiš držte už huby s tim spoilováním. nevím proč nám to řikate. stáhly to mám taky ale držím hubu abych nekazil dojem ostatním ;) Citovat
xvostokx Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Mě to spíš hecuje, takhle rychle jsem doma určo nikde nebyl :D Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 lepší než sračka říkáš?:cheesygrin: Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Nevim tohle je forum, takze takove veci jako dojmy je vhodne sem psat navic to ani nejsou vylozene spoilery, kdyz nekdo ale spoilerovat bude, tak to alespon muze skryt do spoileru ;) Citovat
xvostokx Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Tak určitě :d ještě se musim stavit pro nějaký enerdžy věci :D Citovat
Kangaroo66 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Nic jsem nespoileroval, ani nikdo jiny jenom chteli ukazat ostatnim, ze ta hra je skvela, tak sory, no :ziped::( Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Nevim tohle je forum, takze takove veci jako dojmy je vhodne sem psat navic to ani nejsou vylozene spoilery, kdyz nekdo ale spoilerovat bude, tak to alespon muze skryt do spoileru ;) jako máš v podstatě pravdu,ale tak nemuseli by popisovat každou novinku,každý postup i těm,kteří ještě nejsou doma/teprv stahujou.. chápu,to nadšení a potřeba o tom někomu říct je velká,ale dost lidí na to chce přijít až ve hře a ne že bude už před spuštěním vědět,co a jak a kde.. mimoto já taky otravoval kámoše a furt mu o tom poslední půl rok/rok básnil jak je to pecka a tak,až si mně na fb a xfire blokl :cheesygrin: Citovat
Nanaki Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Žádný spoiler tu nepadl. Pokud někoho tak strašně tankuje, že se někdo rozplývá blahem nad hrou, ať fórum chvíli nečte. Samozřejmě, pokud zde někdo opravdu spoilery psát chce, bylo by dobré použít příslušný tag ať se nekazí hra ostatním. Citovat
Frewwww Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 Kdy to vychazí ? 28 ne ? nebo už zítra ? :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.