gunzie Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tohle je tak vymazlena hra,kralovske dilo ubisoftu..tohle si zaslouzi minimalne 10/10 .) nejde se od toho odtrhnout...grafika je neuveritelna,proste ten engine,fakt nadhera.Vse sedi jak ma,treba detaily lehce slabsi ale jako celek masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Už se nemůžu dočkat, jen ji asi na PC nerozjedu. Každopádně vám věřím, že se určitě hraje skvěle. Na for games jsem ji okusil na PS3 ale s gamepadem bych fakt hrát nedokázal. Stará dobrá klávesnice a myška :) Nejhorší je, že mám objednanou kopu sběratelek, a můj PC to neutáhne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papageorge Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 zdravím,byl by někdo tak hodný a ochotný. mi hru vypálit a zaslat ? prosím :( určitě né zadarmo ... děkuji byl bych vám moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tohle je tak vymazlena hra,kralovske dilo ubisoftu..tohle si zaslouzi minimalne 10/10 .) nejde se od toho odtrhnout...grafika je neuveritelna,proste ten engine,fakt nadhera.Vse sedi jak ma,treba detaily lehce slabsi ale jako celek masakr. Jeden by skoro řekl, že si to zaslouží si tu hru koupit. zdravím,byl by někdo tak hodný a ochotný. mi hru vypálit a zaslat ? prosím :( určitě né zadarmo ... děkuji byl bych vám moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 zdravím,byl by někdo tak hodný a ochotný. mi hru vypálit a zaslat ? prosím :( určitě né zadarmo ... děkuji byl bych vám moc vděčný. zkus to vypálit,já to vypálil bez ihas na noťasu a zatím to jede naprosto bez problému(ťuk ťuk ťuk) ale taky záleží,jakou máš vypalovačku že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Sakra,já musím čekat až do prosince :( jinak ted v sobotu bude v re-play recenze Jinak chci se zeptat,k čemu tam jsou peníze ? Jde nakupovat zbraně,oblečení atd.nebo k čemu tam jsou ? Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papageorge Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 notebook mám už celkem starej .. ale nic sem na něm nějak extra nevypaloval tak nevím .. příjde mi to jako zbytečná ztráta času .. bylo by opravdu nejlepší kdyby se někdo hodnej našel .. náklady platím (DVD Pošta atd..) plus 150kč za hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 notebook mám už celkem starej .. ale nic sem na něm nějak extra nevypaloval tak nevím .. příjde mi to jako zbytečná ztráta času .. bylo by opravdu nejlepší kdyby se někdo hodnej našel .. náklady platím (DVD Pošta atd..) plus 150kč za hru jen hlupak by neco takoveho delal. V dnesni dobe,kdyz ti za to napari nejaky ten rok + milionovou pokutu. Co tady pises,tak jsi asi nejlinejsi warezak co znam:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Jinak chci se zeptat,k čemu tam jsou peníze ? Jde nakupovat zbraně,oblečení atd.nebo k čemu tam jsou ? Myslím si že zbraně a brnění se tam budou kupovat určitě, ale taky bych ocenil kdyby se tam dali kupovat třeba lodě, přeci jenom se to vše odehrává u moře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Mám takovou otázku hlavně na majitele RGH. Umím totiž spouštět v Xboxu jenom hry co jsou převedené do ISO2GOD. Tak se chci zeptat zda je možné upravit iso v Xbox Image Browseru tam dát replace localization.lang uložit to. A pak to iso překonvertovat v ISO2GOD a zda ta úprava tam bude. Díky ;) EDIT: Tak si na otázku odpovím sám. Ano funguje to. V Xbox Image Browser pouze dát replace localization.lang -> ukončit program -> pustit iso2god -> přeformátovat -> a spustit v Xbox (tradá funguje ;)) Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem skiz- u suck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Už se nemůžu dočkat, jen ji asi na PC nerozjedu. Každopádně vám věřím, že se určitě hraje skvěle. Na for games jsem ji okusil na PS3 ale s gamepadem bych fakt hrát nedokázal. Stará dobrá klávesnice a myška :) Nejhorší je, že mám objednanou kopu sběratelek, a můj PC to neutáhne :D Myslim ze tuhle hru je lepsi hrat z gamepadem, preci jen je to proto lip "optimalizovany" :) Ale kazdyho vkus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Myslim ze tuhle hru je lepsi hrat z gamepadem, preci jen je to proto lip "optimalizovany" :) Ale kazdyho vkus :) na pc jsem hral prvni dil a na klavesnici to byl vetsi luxus nez na gamepadu,ale vzdycky muze pripojit xbox ovladac k pc. Ja takto hraji mnoho her,krome fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Desmond: to mi připomíná, jak jsem se pokoušel hrát původní AC na klávesnici. Když jsem si třikrát zapletl prsty do vánočky, raději jsem připojil gamepad. Btw: asi hru ještě nikdo nedorál, ale stejně... Nevíte někdo, zda už konečně skončí příběh Desmonda? Přeci jen, už se táhne asi tak pět let. Už by možná bylo na čase, aby dospěl k nějakému konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Nevím jak v AC, ale tady Desmond ještě neskončil. To až dostane ban :D Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 No otazka je jestli to chtej jeste vubec ukoncovat, prese jen je to takovy ramec celeho AC. A verim ze se s AC 3 dockame na dalich "par" let nejakych dalsich dilu a je to Demond, ktery to drzi pohromade, ikdyz samozrejme do budoucna nebude problem ho odstrihnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Prave sem to dohral, cekam az dojedou zaverecny titulky a zjistime co se bude moct delat dal. Edit: Takze je mozny normalne pokracovat ve hre a blbnout se side questama, pribudou dalsi moznosti po pripojeni k LIVE. Celkovy dojem 5/10 Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem JetthroCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 1.) Prosím NO SPOILER :D 2.) Bylo řečeno: AC:3 je polední díl ságy,završení příběhu Desmonda a jeho předků .... hned na to ale vývojář napsal- Konec sice ukončí ságu Desmonda,ale zároven v něm vzniknou nové otázky,takže další díl pravděpodobně bude,a to dost možná s Connorem,záleží jak se dívákům zalíbí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak pak další animi avatar může být will nebo prostě někdo uplně jinej. Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak co lidi ? Mate uz nekdo odehrano ? Jaky jsou pocit ze hry je to lepsi nez 1. serie ? :D Nevim jestli mi to stoji za 1399kc, proto se ptam :) Stále jsem na vaškach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak je to Assassin's Creed, samozřejmě je úžasný jako předešlé díly! I <3 that game! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 tak dal jsem cz do ac ale mám otázku.jestli jeto dobře .když mám v menu cz a pak jak se ukazujou jen ukoly atd.ale když kecaj tak anglický titulky.jen pro pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Prave sem to dohral, cekam az dojedou zaverecny titulky a zjistime co se bude moct delat dal.Edit: Takze je mozny normalne pokracovat ve hre a blbnout se side questama, pribudou dalsi moznosti po pripojeni k LIVE. Celkovy dojem 5/10 Jaká je poslední sekvence ?? (Číslo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Lepsi byl jakejkoliv dil s Eziem, tohle se me zdalo takovy zdlouhavy, furt behani po strasne velke neprehledne mape od niceho k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Posledni sekvence je 12. Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem JetthroCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 jenom 5/10 ? Jakožto fanoušek série jsem zvědav kolik dám já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.