mesyas Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 no očekával jsem spíš něco ze střední evropy, ale Amerika? :D zatím dojem/pocit nic moc. No můžem očekávat že budem s indiánama/osadníkama přepadávat anglánské tábory navíc ten oblek (hlavně plášt) se nějak vůbec nehodí mohli vymyslet jinej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 http://www.zing.cz/novinky/10363/dva-nove-artworky-z-assassins-creed-3 Dva nove artworky a vypadaji sakra dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Tak dnes jsme se dockali, kochejte se :) http://www.youtube.com/watch?v=EK5e-zNpotA Tesim se vic a vic, vubec jsem nedoufal, ze udelaj vyvojari krok vpred takhle radikalni, snad jim to vyjde.... A libi se mi "behani" po stromech, necekal jsem, ze to pujde tak snadno. Fighty jsem si po vsech tech preview predstavoval presne takhle, snad tak budou vypadat i ve vysledne hre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 tak ten novej trailer není špatnej :D Edit: tak Desmond byl rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 No tak zatim to vypada teda dost luxusně :) akorat bych k tomu traileru dal lepší hudbu... něco motivačniho jako bylo u AC: relevations :), snad se v tom tematu vyvojaři nezmýlili a bude to skvělá hra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Jo hudba to je tak jedine co bych traileru vytknul, chvilkama mi to dost pripomelo RDR, kam se to hrabe na Iron od Woodkida z traileru k ACR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 trailer slabší, revelations mělo skvělej trailer uvidim, ale přijde mi to nic moc zatim schvalne porovnejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 přesně o tom jsem mluvil, ten trailer u relevations byl skvělý a AC:III trošku slabší ovšem alespon víme co nás čeká a nemine, a to skvělá akce na bojišti a v lesích :) těšing ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 trailer slabší, revelations mělo skvělej traileruvidim, ale přijde mi to nic moc zatim schvalne porovnejte Jo a jak to dopadlo s hrou? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 myslíte že střelba z tý pušky tam pujde nebo to zas elegantně vynechaj edit : byl to asi slabší díl (já už si to snad ani nepamatuju :D) ale nenudil mě, prostě trailer je špičkovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Jo, ale dobrej trailer hru nedela ;) A tohle vypada nadejneji nez "vyvarovacka" ACR ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 každá serie musí mít slabší díl :) aby pak mohl být ten skvělej závěrečnej trhák :) což snad bude AC III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 kurde, a kdy bude pre-order? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Tak se pry v AC3 dockame coopu, zatim se ale jeste presne nevi v jake forme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Tak se pry v AC3 dockame coopu, zatim se ale jeste presne nevi v jake forme..... To sem si vždycky přál.Ty mise kdy vždycky jeden běží po zemi a druhej ho kreje ze střechy jsem pokaždý chtěl vyzkoušet ve víc lidech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Jak rikam, nevi se jaky coop to bude, treba to bude neco uplne jineho :) Ikdyz bych byl radsi za takovouhle formu coopu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Pánové , já jsem od prvního dílu assasins creed tušil, že to bude velka pecka(série) ovšem si myslím ze s HL. postavou EZIEM AUDITOREM pro me daly latku hooodne vysoko a jsem velice pesimisticky k 3 dilu. desmonda nesnasim a CONNOR to bude mit velice tezke ,aby ho fanousci ezia prijaly,,,,nevim nevim,rika se mi to tezce ale serie mela skoncit s etziem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Kdo by měl rád Desmonda (v Assassins Creed, samozřejmě :) )... Ezio byl dobrý, ale když jsem ho viděl v AC R, tak my ani nevadí, že už ho neuvidím. V AC II a BH to bylo samozřejmě jiné, tam už to snad lépe nešlo, navíc má skvělý životní příběh. Na Connora se ale těším. Série potřebovala obrovský restart a s tím musel přijít i nový hrdina...ber to takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Omlouvám se, že jsem měl pochyby.... ale tahle hra bude naprostej luxus! :D :D http://www.xboxweb.cz/hry/assassins-creed-3/13943-svet-assassins-creed-3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Tak urcite je to riskatni kork od Ubisoftu, ale ja tomu dost verim :) Alespon podle slibu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Kdo by měl rád Desmonda (v Assassins Creed, samozřejmě :) )... Ezio byl dobrý, ale když jsem ho viděl v AC R, tak my ani nevadí, že už ho neuvidím. V AC II a BH to bylo samozřejmě jiné, tam už to snad lépe nešlo, navíc má skvělý životní příběh. Na Connora se ale těším. Série potřebovala obrovský restart a s tím musel přijít i nový hrdina...ber to takhle. mas pravdu,jen nesouhlasim s tim revelations,,, to pro me ta hra zavrseni eziaova pribehu,,,nemohlo to skoncit brotherhoodem. revelations je dobra hra ale hraji ji kuli pribehu. nicmene samozrejme asasins creed 3 dam sanci a doufam ze me prekvapi,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Velmi zajimave nove informace, zacinam tomu hodne verit, snad naplni sliby, hodne se tesim na boj obema rukama, X a Y, na rychla a pekna komba :) http://www.zing.cz/novinky/10690/nove-detaily-z-assassins-creed-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Uniklé nové obrázky z AC3 http://games.tiscali.cz/obrazky/unikly-nove-obrazky-z-assassin-s-creed-iii-58896 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 nevim jestli to tu už padlo, ale všimli ste si toho postiženýho loga co je použitý jako součást tý jeho sekery ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 No obrázky vypadají skvěle. Těším se na to prostředí a atmosféru. Ikdyž jsem nejdříve spíše chtěl možnosti jako Francie nebo Anglie, tak ty obrázky a články mě opravdu překvapily a nakonec jsem rád, že to zasadily zrovna do USA. Jasná předobjednávka! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.