Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA Street 4 [oRmus]

Kociq

Recommended Posts

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nechápu na té hře jednu věc- Hlavní tvář Leo Messi. V životě jsem od něho neviděl jedinou kličku,což sice nevylučuje, že je neumí, ale je to prostě spíš hráč, který se protihráče snaží uběhat, nevím C. Ronaldo by mě tam seděl víc.[/quote

].Messi je jeden z nejoblíbenějších hráču takže asi tak . Jinak by to určitě byl někdo z výše zmínených hráčů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu na té hře jednu věc- Hlavní tvář Leo Messi.

Prostě nepochopitelné :-x ..... nejvíc mě vždycky nasere ten grafit MESSI jak to mohlo někoho napadnout!!!! :-x vždycky jak to vidím tak se mi chce až brečet jak to mohl někdo takle podělat :-x

Odkaz ke komentáři

Prostě nepochopitelné :-x ..... nejvíc mě vždycky nasere ten grafit MESSI jak to mohlo někoho napadnout!!!! :-x vždycky jak to vidím tak se mi chce až brečet jak to mohl někdo takle podělat :-x

Vidím že tady má Leo hodně haters :) tak se přidám.... myslim že je mnohem lepších hráčů než messi co by se hodili na obalku vice ( Ronaldo, Quaressma )... za dob Ronaldihna by to takový problém nebyl :)

Odkaz ke komentáři

i hate ronaldo,messi mi k tomu sedi,copak jste nevideli co messi umi?A ne jen ubehat hrace,vy blazni.Fifa street,zkousel jsem demo a bude to paradni.Mozna pro me lepsi nez celkove fifa.I kdyz jsou tam nektere paradicky moc lehke,ale chteli to asi prizpusobit pro vsechny hrace.Hra na jarni sezonu mini fotbalu , no to je bomba.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
A co messi umí? Myslet, běžet a vystřelit. vydíš tam někde kličkovat?

I kdyby to byla pravda, tak dokud bude nejlepším fotbalistou světa, stále nasazovaným hráčem, o kterého se opírá celý tým a placený tak, jak placený je, tak nepotřebuje umět nic víc ;)

Odkaz ke komentáři

I kdyby to byla pravda, tak dokud bude nejlepším fotbalistou světa, stále nasazovaným hráčem, o kterého se opírá celý tým a placený tak, jak placený je, tak nepotřebuje umět nic víc ;)

otázkou ovšem je zda se opravdu hodí jako tvář fify street :) myslím že v tomto směru jsou kvalitnější hráči... na FIFU 13 bych ho klidně dal ale z fify street bych ho vymazal.

Odkaz ke komentáři

otázkou ovšem je zda se opravdu hodí jako tvář fify street :) myslím že v tomto směru jsou kvalitnější hráči... na FIFU 13 bych ho klidně dal ale z fify street bych ho vymazal.

Je to jenom o penězích. Já jako obrovskej fanoušek barcelony taky říkám, že messi nehraje jenom nohama jako ronaldo, ale hlavně hlavou a v tom je jeho síla. Je pravda, že zrovna fifa street o fotbalové inteligenci zrovna moc neni, ALE rozhodně se na obalech vyjímá lépe nejlepší hráč světa než nějakej metrosexuál. Souhlasim však s tebou, že na světě jsou lepší "tríčkaři" než messi. I v samotný barceloně jsou lepší (alexis, affe atd.).

Odkaz ke komentáři

Je to jenom o penězích. Já jako obrovskej fanoušek barcelony taky říkám, že messi nehraje jenom nohama jako ronaldo, ale hlavně hlavou a v tom je jeho síla. Je pravda, že zrovna fifa street o fotbalové inteligenci zrovna moc neni, ALE rozhodně se na obalech vyjímá lépe nejlepší hráč světa než nějakej metrosexuál. Souhlasim však s tebou, že na světě jsou lepší "tríčkaři" než messi. I v samotný barceloně jsou lepší (alexis, affe atd.).

je to pravě o tom že messi neni nejlepší v tom co je podstatou fify street a to jsou triky, a rozhodně bych uvítal radči toho metrosexuala než hrače který není nejlepší a do této hry zrovna dvakrát nezapadá.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
i hate ronaldo,messi mi k tomu sedi,copak jste nevideli co messi umi?A ne jen ubehat hrace,vy blazni.

Ano, takový experti jsou nejlepší.

A dostáváme se k sociálním vztahům v FIFA. Každej kdo fandí Barceloně nebo Messimu by to neměl rozebírat (nikoho neurážím, je to danný fakt) Messi je 100% jedním z nejlepších na Světě o tom ani potom.

Vedete urážky na stranu Ronalda, hráče který hraje v nepravou chvíli, kdy Messi přiklepává Platinimu ? Urážíte a přitom nevíte, kdo se o fotbal více zajímá, že Messi neumí ani AJ a ve všech rozhovor musí být překládán ? Vtipné ..

báj d vej jeslti Ronaldo nehraje hlavou a jen nohama ... :lol: radši jdu

//abych doplnil, Messi je a bude hlavní postavou kvuli FIFA a kvuli Adidas.

Odkaz ke komentáři

Vedete urážky na stranu Ronalda, hráče který hraje v nepravou chvíli, kdy Messi přiklepává Platinimu ? Urážíte a přitom nevíte, kdo se o fotbal více zajímá, že Messi neumí ani AJ a ve všech rozhovor musí být překládán ? Vtipné ..

báj d vej jeslti Ronaldo nehraje hlavou a jen nohama ... :lol: radši jdu

Chápu, že fandíš realu, ale sám musíš uznat, že dát tam messiho namísto ronalda je tah z hlediska marketingu správný. Každý hráč má své pro a proti, ale messi je v cílové skupině téhle hry bezesporu oblíbenější už vzhledem k tomu, že je barcelona za poslední léta úspěšnější (nemluvím o současném stavu ve španělské lize). A nemyslím si, že je to Adidasem. Každý je rok je na obalu klasické fify rooney, který je jednou z hlavních tváří NIKE. Takže na to, jestli za barákem umí lepší triky messi nebo někdo jiný rozhodně se neměli tvůrci hry v plánu ohlížet.

Odkaz ke komentáři

Chápu, že fandíš realu, ale sám musíš uznat, že dát tam messiho namísto ronalda je tah z hlediska marketingu správný. Každý hráč má své pro a proti, ale messi je v cílové skupině téhle hry bezesporu oblíbenější už vzhledem k tomu, že je barcelona za poslední léta úspěšnější (nemluvím o současném stavu ve španělské lize). A nemyslím si, že je to Adidasem. Každý je rok je na obalu klasické fify rooney, který je jednou z hlavních tváří NIKE. Takže na to, jestli za barákem umí lepší triky messi nebo někdo jiný rozhodně se neměli tvůrci hry v plánu ohlížet.

Naprostý souhlas :thumbup: a už tu ukončete tuhle nesmyslnou debatu. :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu