wariorpolni Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 AHoj , mám otázku , je nějaký způsob jak si zahrat hry z PS3 na PC ??? Vím že z PS2 to šlo přes emulator ... prosim neni nejaky zpusob ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Není a taky hodně dlouho nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Zdravím na youtube se objevilo pár videí, kde je PS3 emulátor. Myslíte, že je to real, nebo je to fake. Viděl už jsem jich víc, ale nějak se mi tomu nechce věřit. http://www.youtube.com/watch?v=1uoEKLkaFgs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 14, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Na emulaci ps3 konzole by musely byt tak 2x az 3x vykonejsi pc nez jsou soucasne nejvykonejsi stroje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 No oni tam píšou, že stačí grafika 1 Gb s čtyřjádro. Vše prý pak jede na 40 +- fps. Jsou tam videa, kde hrají GOW 3, Uncharted 2 atd. NEchápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 To je kravina ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Tady je normálně diskuze, že to funguje! http://hackingnation.org/ps3-emulator/ akorát mě to háže chybu s Biosem...Ale lidi tam píšou, že rozjeli Infamous atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Ten web vypadá důvěryhodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Tak emulátor mi funguje, ale nemůžu sehnat hry v Isu. Totiž většina her je v tom pkg nebo Jb, moc se v tom nevyznám. Potřebuji právě isa her, abych to vyzkoušel. Neví někdo, kde se dají sehnat? Nejlépe Sharerapid .-) Upraveno Březen 15, 2013 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 no tak pokuď vím tak už je i jailbreak na ps3.Nejlepší volba je asi stahovat tyto hry na TPB,pár jsem jich tam našel v ISO.Ale jak jsem měl zkušenosti s PS2 emulátorem tak to bude chtít nějakou lepší sestavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 No, tak jsme se pobavili, ale už vážně. "Emulátor" je samozřejmě falešný, než se objeví něco pořádného bude to trvat pár let. Něco se objeví na stránce, o které nikdo neslyšel, naopak, známě emu stránky o ní nemají ani zprávičku, má všechny moderní platformy (PS3, Xbox 360, 3DS), dle videa funguje parádně, při stahování nechybí survey. "stačí grafika 1 Gb s čtyřjádro. Vše prý pak jede na 40 +- fps" s tímhle tak maximálně Dolphin a nějaká Wii hra, PS3 hra, ehh. Jako vážně, trochu logiky by neškodilo. Nezbývá než doufat, že se jednalo jen o vtip, i když nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 No, tak jsme se pobavili, ale už vážně. "Emulátor" je samozřejmě falešný, než se objeví něco pořádného bude to trvat pár let. Něco se objeví na stránce, o které nikdo neslyšel, naopak, známě emu stránky o ní nemají ani zprávičku, má všechny moderní platformy (PS3, Xbox 360, 3DS), dle videa funguje parádně, při stahování nechybí survey. "stačí grafika 1 Gb s čtyřjádro. Vše prý pak jede na 40 +- fps" s tímhle tak maximálně Dolphin a nějaká Wii hra, PS3 hra, ehh. Jako vážně, trochu logiky by neškodilo. Nezbývá než doufat, že se jednalo jen o vtip, i když nic moc :) Tož asi jsem trošku naivní :-) Mě to taky přišlo nesmyslné, ale zarazilo mě, že v diskuzi pár lidí napsalo, že to funguje. To mě právě přišlo divné. Samozřejmě to může být domluvené. Taky mě zarazilo, že tak ochotně odpovídal na čem to pojede na čem to nepojede atd. Ale asi je to prostě dobrý fake. Ten download na PS3 emulátor je i na mediafire takže se dá stáhnout zdarma, ale na xbox360 už je top přes nějaké placené. Ale alespoň svitla malá naděje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Názory "uživatelů" na podobných stránkách můžeš vesele ignorovat. I zde na fóru by nebyl problém založit několik účtů a začít sám se sebou debatovat. Pokud neudělám nějakou očividnou chybu, běžný uživatel na to dost špatně přijde. Mám dokonce dojem, že to i pár lidí udělalo. Pokud se zajímáš o problematiku, je rozhodně dobré číst nějaké dlohodobě zavedené stránky, www.emulator-zone.com se celkem nabízí. Najdeš tam odkazy na valnou většinu emulátorů co existují a samozřejmě debatu k nim. A klidně si přečti, jaký je názor na emulaci PS360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Tak třeba na ruských stránkách jsem stáhnul a hrál převedenou verzy GoW 1,2 na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 A nebude to třeba tím, že God of War 1, 2 jsou pro PS2, kde už emulátor opravdu existuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
AHoj , mám otázku , je nějaký způsob jak si zahrat hry z PS3 na PC ??? Vím že z PS2 to šlo přes emulator ... prosim neni nejaky zpusob ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.