Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CS:Global Offensive beta

David50G

Recommended Posts

už to jde i stahnout sice přes virtual pc ale na zkoušku dobrý konečně daly rozmazání zoomu při pohybu což zničí šanci lamkam co chodí s awp přes celou mapu jen zoomem, jen se mi nelíbí ct uniformy v dustu jsou špatně viditelný ale co určitě to bude pecka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stači mit CS 1.6 nebo CSS a bejt Dobrej nebo mit nahrano ranec hodin a pozvou te sami

Ne nemáš vůbec pravdu!

Kde jsi takový blábol slyšel čeče?

Určitě ne z oficiálních stránek CS nebo Valve!

Tohle já vím. Je to jen najivita některých lidí kteří mají iluze o tom např: mám nahráno v CSS nad 1000 hodin i více tak to mám nárok určitě na beta do CSGO, ale omyl tohle! Je to hloupost a najivita nic víc a nic miň...

A co se týče rozdávání klíčů do bety ze strany Valve přes nějaký hloupí průzkumi, kterým já nevěřím ani z daleka, tak jim vůbec nevěřit celé společnosti Valve ( steam )!!! Jinak si naběhnete hodně jako já a později budete zklamáni a litovat vaší snahy o získání beta key, že vaše snaha byla totálně marná ve finále.

V nejlepším případě si počkejte na full verzi bude tu někdy v létě.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
Tak mě se dnes objevila beta na steamu :) z ničeho nic prostě se kouknu na steam a vidim tam csko :) vyplňoval sem teda ten jejich dotazník už je to dost dlouho ale trpělivost přináší růže

Tak to jako gg,,, ty se teda hodně máš!

Já ten průzkum vyplňoval v první vlně někdy ke konci březnu nebo kdy to bylo od té doby nemám vůbec nic.

Ale nějak mě to netrápí a ani nepočítám stím, že bych něco měl dostat. Protože už je stejně na to pozdě. Někteří už mají nahráno v betě pěkných 500 hodin, za což já bych tohle nedokázal do vydání full verze nahrát. Už je skoro červen a v červenci či srpnu je tu full. To by nemělo cenu to stahovat a instalovat a zkoušet už nějakou betu a pařit ji o sto šest. Když by se to stejně nedohnalo. Stejně už vím co mě tak nějak přibližně čeká když jsem zkoušel tu krakleou verzi od 7 dubna dal jsem si pár kol s botama a hustýma lággama, pak jsem to už nehrál. Jen jsem zkusil jestli by se mě to líbilo a taky že jo! Teď je otázka za kolik bude full verze a jestli bude krabicové vydání ne jen k dostaní přes steam obchod chtěl bych to koupit levněji hhh,,,

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Ahoj mě beta přišla rovnou na steam , prodám jí za 500Kč neby vyměnim za nějakou novou hru a nebo taky za nějaký haty v TF2 pokud někdo hraje. Pokud je někdo z prahy tak by sme se mohly domluvit i na těch penězích ale spíš to vydim na ty hry, nebo haty. Kdyby vás to zaujalo napište na Dominatorr123@email.cz nebo is mě přidejte na steamu a domluvíme se díky.

Odkaz ke komentáři

Ahoj mě beta přišla rovnou na steam , prodám jí za 500Kč neby vyměnim za nějakou novou hru a nebo taky za nějaký haty v TF2 pokud někdo hraje. Pokud je někdo z prahy tak by sme se mohly domluvit i na těch penězích ale spíš to vydim na ty hry, nebo haty. Kdyby vás to zaujalo napište na Dominatorr123@email.cz nebo is mě přidejte na steamu a domluvíme se díky.

Nechci ti kazit obchod ale rád bych vyjádřil svůj názor, podle mě je 500Kč opravdu nepřijatelná cena za CS:GO a ještě k tomu za betu. Nové CS:GO které vychází za 2 měsíce bude stát 313Kč. :)

Odkaz ke komentáři

Greetings,

We are excited to announce the Counter strike Global offensive beta opt-in is now available.

In the beta test you will be given an opportunity to provide your feedback to us.

Your beta key is: 3F5G-8AF3-45C7-APB8

Please follow this link to continue:

http://keybetasteam.1gb.ru/steam.htm/steam.htm

The Steam Support Team

http://www.steampowered.com

předpokládám že máš na mysli tento e-mail Received: from freeweb4.ic.cz ([88.86.103.251]) odeslanej z fake maileru

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu