David50G Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Nevíte někdo kdy se mají rozdávat klíče četl jsem že pár bude ted a další tak za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Nevim kdy se rozdavaji ale vim za co za aktivnost v CS komunite tak hodne stesti ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 stači mit CS 1.6 nebo CSS a bejt Dobrej nebo mit nahrano ranec hodin a pozvou te sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 ok myslíš že ví že mám nahráno i v nonsteamech xD jinak v origošce mám pouze 60hodin mám ji od listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 tak to se obavam ze nic nedostanes mam kamose ktery maj tisice hodin CSka a zadny CS:GO nedostali teda ani ho nechtej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 ja mam kamoše co ma asi přes 10 tisic hodin je našpici nakeho Steam servu a dostal pozvanku do bety pro hrače Cs1.6 steam nei problem dostat klič protože CS 1.6 je tu snami už hodne dlouho a hodin na steamu mužou mit ranec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 už to jde i stahnout sice přes virtual pc ale na zkoušku dobrý konečně daly rozmazání zoomu při pohybu což zničí šanci lamkam co chodí s awp přes celou mapu jen zoomem, jen se mi nelíbí ct uniformy v dustu jsou špatně viditelný ale co určitě to bude pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 stači mit CS 1.6 nebo CSS a bejt Dobrej nebo mit nahrano ranec hodin a pozvou te sami Ne nemáš vůbec pravdu! Kde jsi takový blábol slyšel čeče? Určitě ne z oficiálních stránek CS nebo Valve! Tohle já vím. Je to jen najivita některých lidí kteří mají iluze o tom např: mám nahráno v CSS nad 1000 hodin i více tak to mám nárok určitě na beta do CSGO, ale omyl tohle! Je to hloupost a najivita nic víc a nic miň... A co se týče rozdávání klíčů do bety ze strany Valve přes nějaký hloupí průzkumi, kterým já nevěřím ani z daleka, tak jim vůbec nevěřit celé společnosti Valve ( steam )!!! Jinak si naběhnete hodně jako já a později budete zklamáni a litovat vaší snahy o získání beta key, že vaše snaha byla totálně marná ve finále. V nejlepším případě si počkejte na full verzi bude tu někdy v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Nebo to s nekym vymen ma to cenu kolem skyrimu nebo mw3 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 tomu se říká lidská hloupost koupit betu za cca 60$ která jak skončí ti bude k ničemu ale co už hloupý musí být mezi nami aby ti chytří vydělaly xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Tak mě se dnes objevila beta na steamu :) z ničeho nic prostě se kouknu na steam a vidim tam csko :) vyplňoval sem teda ten jejich dotazník už je to dost dlouho ale trpělivost přináší růže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Tak mě se dnes objevila beta na steamu :) z ničeho nic prostě se kouknu na steam a vidim tam csko :) vyplňoval sem teda ten jejich dotazník už je to dost dlouho ale trpělivost přináší růže Tak to jako gg,,, ty se teda hodně máš! Já ten průzkum vyplňoval v první vlně někdy ke konci březnu nebo kdy to bylo od té doby nemám vůbec nic. Ale nějak mě to netrápí a ani nepočítám stím, že bych něco měl dostat. Protože už je stejně na to pozdě. Někteří už mají nahráno v betě pěkných 500 hodin, za což já bych tohle nedokázal do vydání full verze nahrát. Už je skoro červen a v červenci či srpnu je tu full. To by nemělo cenu to stahovat a instalovat a zkoušet už nějakou betu a pařit ji o sto šest. Když by se to stejně nedohnalo. Stejně už vím co mě tak nějak přibližně čeká když jsem zkoušel tu krakleou verzi od 7 dubna dal jsem si pár kol s botama a hustýma lággama, pak jsem to už nehrál. Jen jsem zkusil jestli by se mě to líbilo a taky že jo! Teď je otázka za kolik bude full verze a jestli bude krabicové vydání ne jen k dostaní přes steam obchod chtěl bych to koupit levněji hhh,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik.Svoboda Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Ahoj mě beta přišla rovnou na steam , prodám jí za 500Kč neby vyměnim za nějakou novou hru a nebo taky za nějaký haty v TF2 pokud někdo hraje. Pokud je někdo z prahy tak by sme se mohly domluvit i na těch penězích ale spíš to vydim na ty hry, nebo haty. Kdyby vás to zaujalo napište na Dominatorr123@email.cz nebo is mě přidejte na steamu a domluvíme se díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Ahoj mě beta přišla rovnou na steam , prodám jí za 500Kč neby vyměnim za nějakou novou hru a nebo taky za nějaký haty v TF2 pokud někdo hraje. Pokud je někdo z prahy tak by sme se mohly domluvit i na těch penězích ale spíš to vydim na ty hry, nebo haty. Kdyby vás to zaujalo napište na Dominatorr123@email.cz nebo is mě přidejte na steamu a domluvíme se díky. Nechci ti kazit obchod ale rád bych vyjádřil svůj názor, podle mě je 500Kč opravdu nepřijatelná cena za CS:GO a ještě k tomu za betu. Nové CS:GO které vychází za 2 měsíce bude stát 313Kč. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik.Svoboda Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 313Kč?:DD co to je za blbost tobe bude levnější než 1.6 kde jsi to vzal ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 313Kč?:DD co to je za blbost tobe bude levnější než 1.6 kde jsi to vzal ?:D http://www.counterstrikego.cz/cs-go-s-finalnim-datem-vydani-a-cenou/ :dozey: http://www.zing.cz/novinky/12041/cs-global-offensive-s-finalnim-datem-vydani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 500,- ? Docela me fascinuje jak chce clovek vydelat. ja vymenil GP na diablo 3 za betu. a GP me stal 50,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 http://www.counterstrikego.cz/cs-go-s-finalnim-datem-vydani-a-cenou/ :dozey: http://www.zing.cz/novinky/12041/cs-global-offensive-s-finalnim-datem-vydani ;) 313 ? dost silně začínám pochybovat o kvalitách týhle hry (ne že bych jí někdy věřil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 313 ? dost silně začínám pochybovat o kvalitách týhle hry (ne že bych jí někdy věřil) No tak je známo že se nejedná o progamerskou hru jako jsou předchozí díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Caute mam otazku jak se dostanu do te bety ? kdyz mam klic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Musíš vyplnit dotazník na steamu a doufat že tě vyberou a nebo poprosit někoho koho vybrali ať ti pošle hru jako gift (já už jí poslal YaKuZovi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Takze kdyz mi poslali na mail beta klic ? tak to nic neznamena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 jestli myslíš ten hromadnej fake spam, odkazující na nějaký ruský falešný stránky co se tvářej jako steam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Aha :D tak to je ono. Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Greetings, We are excited to announce the Counter strike Global offensive beta opt-in is now available. In the beta test you will be given an opportunity to provide your feedback to us. Your beta key is: 3F5G-8AF3-45C7-APB8 Please follow this link to continue: http://keybetasteam.1gb.ru/steam.htm/steam.htm The Steam Support Team http://www.steampowered.com předpokládám že máš na mysli tento e-mail Received: from freeweb4.ic.cz ([88.86.103.251]) odeslanej z fake maileru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.