YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Nevite jestli to bude mit cross play ci jak se tomu nadava? Ze budu moct hrat s lidma na PS3? edit : Nekecej poker fejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Co jsem se koukal tak se mi to moc teda zatím nelíbí, narozdíl od Source :? Uzzy: mělo by být PS3 vs PC myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Cross platform bohužel nebude :( Mě to teda přijde jako vylepšenej source a celkem dost se mi to líbí (po přepnutí crosshairu na classic se dá dokonce normálně mířit :D) Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 http://www.counterstrikego.cz/cs-go-s-finalnim-datem-vydani-a-cenou/ :dozey: http://www.zing.cz/novinky/12041/cs-global-offensive-s-finalnim-datem-vydani ;) tak to je super už jsem si myslel že budu cálovat zas litr ale koukám že na 100% kupuji teda pokud to bude za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 tak to je super už jsem si myslel že budu cálovat zas litr ale koukám že na 100% kupuji teda pokud to bude za tu cenu Ano myslím si že je to dobrá cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 náhodou je GO docela dobrá hra... ale trochu se mi tam podobně jako v source strácí ten pravý skill co byl potřeba u 1.6 ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 na CZT je funkční beta, hraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.