tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 (upraveno) když máš plusko tak se savy dají ukládat na cloud a pak si je libovolně stahovat na PSV, kéž by to udělali jako placenou službu, ale bez pluska (už je tam moc her :D) Upraveno Červen 22, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Zdravím uvažuji že si koupím vitu drive sem vlastni psp a to me celkem bavilo ted nemam nic na hrani max pc a tel :D takže si chci pořídit vitu žádný flash nepotřebuji na hry peníze mam. jde mi jen o to ze když sem si to chtěl vyzkoušet třeba v datartu nebo nekde v jrc a podobně (vystaveny kus) tak byli but zasekli nebo vybitý :cry: takže se chci zeptat jak to stim je jestli se to opravdu stava casto seka se nebo tak proste zkusenosti majitelu nechci to koupit a za tyden davat na aukro protoze bych byl nespokojeny co ta vecicka umy si uz dokazu najit sam na netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Nezasekla se mi ani jednou zatím, (rok a kousek jí mam a hraju často) výdrž baterky je holt horší .. cca 4hodiny se slušnym podsvícením a na wifině, dá se trošku víc s vypnutou wifi a nižšim kontrastem, ale při dením nabíjení mi na cestu do práce a z práce stačí krásně :) určo doporučuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 co sem koukal tak se na tom daj parit i hry z psp teda jestli je to pravda pac by me to taky o neco dyl zabavilo takovi gran turismo nebo god of war by bodlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Jojo, ale jenom ty stažený z PSN. PSP díly GoW by měly vydat na Vitu v HD edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 gow ma vyjit remasterovanej HD pro vitu :D aspon co sem nekde cet :D takze netreba psp verzi - z myho pohledu tam ty hry vypadaj fakt vosklive, lepsi prikoupit pspcko :D tam vypadaj na displeji pekne :) ale ano psp hry i psx umí.. :) edit: mistr vejš byl rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Nadruhou stranu, na Vitě si můžeš tlačítka namapovat jak chceš a využít druhej analog. Hodně užitěčný třeba v Resistance Retribution a dalších střílečkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 GoW je na PSV úžasnej :) už si nevzpomínám jaký byl na PSP (prodáno před 2 lety), ale i na PSV vypadá pěkně. Možná to bude tím o malinko větším displejem hehe a lepšími barvami. Co na těch PSP hrách stále žeru je to, že jsou 100x rychlejší jak v loadingu, tak v odezvě ovládání - ano, je naprosto jasné proč, ale právě proto by se měli u PSV zaměřit na gameplay a optimalizaci mnohem více než na nejkrásnější grafiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Mě se sekla 2x, mám ji od Vánoc, baterka moc nevydrži ale to je dnes u podobnejch zařízení normal. PSP hry si můžeš koupi z PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 U Cloud save a PS+ si hlavně nezapomeň tu funkci ukládání savu do cloudu aktivovat. Já to s domněnkou, že to je automatické, neudělal a omylem jsem tak přišel o svoje data u Uncharted :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 cau asi to uz tady nekde bylo ale jaka je idealni karta do vity, respektive jak velke jsou psvita hry po stazeni z psstoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Velký hry maj 2-3GB, někdy víc. Jestli máš plusko šel bych minimálně do 16GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Tak tu ideální ještě nezačali vyrábět, jinak ber 32 GB. Jestli budeš hrát převážně hry stažené ze storu (třeba v rámci PS+), tak bych o jiný ani neuvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 A já to jen potvrzuji. Hry musím každou chvíli promazávat, protože s sebou na kartě rád nosím prostě všechno možný, ale po zakoupení ps+ už místo není vůbec. Chtělo by to nejméně 64gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 zdravím jde v psn změnit nick hledal jsem co jsem mohl ale nenasel ucet sem vytvarel jeste kdyz jsem mel psp (na rychlo) a dal jsem tam prapodivnej nick ani sem neveril jak :D je to uz tak 6let z5 a ted mi to pride divny ho mit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 Nejde, měl sem to uplně stejně (alorát sem koupil ps3) a nechtěl sem se s tim štvát. Radši sem rovnou založil novej acc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 (upraveno) jo ja si zalozil novej ale misto na @seznam.cz sem si to zalozil na @gmail.com ale pise mi to ve vite (you must sing in with the account that is linked with ps vita system) a na strankach play... se prihlasim normalne E:dobry uz to mam musel sem dat vitu do továrního nastaveni :) zatim sem toho tam moc nemel tak sem ani o moc neprisel :D E2: :D jeste jedna otazecka k temu slouzi to BT ? Upraveno Srpen 10, 2013 uživatelem pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 treba kdyz chces napojit BT headset nebo muzes pres to poustet veci z psv treba v aute pres autoradio :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 nice to se mi hodi ale to umy i mobil takze je zbytecny cpat do vity hudbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wepopo Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) levnější hry sou.na playstation plus (400kč 3 měsíce) Upraveno Říjen 8, 2013 uživatelem wepopo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 ehm ... ? jak je to myšleno :D trošku kratkej prispevek :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 chtěl jsem se zeptat objevují se po době od vydání nějaké závady na vitě? Nemožu se rozhodnout mezi novou nebo použitou psv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Snažil jsem se něco najít, ale neobjevil jsem :) asi bych šel raději do té starší, kdo ví jaká bude nová verze a zda na ní nebudou šetřit mnohem více než na té první ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 tou novou jsem myslel starou verzi ale s 2 letou zárukou :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Jo taaak :) o tom jsem taky neslyšel, nějaká poruchovost bude určitě, ale asi to nebude tak běžný jako u prvních PS3 (i když je to úplně něco jiného), takže bych se nebál (kromě poškozenýho displeje :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.