tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Ahoj, koupil jsem si PS vitu z bazaru. A tak se chci zeptat jestli nekde zvlast sezenu AR karty a nebo jak je to vůbec s nima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Akus Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 primo na sony strankach jsou k tisku http://cz.playstation.com/media/8DokiOUp/AR%20Play%20Cards.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 A jak teda poznám že ta hra se dá hrát pomocí AR karet? A kterou kartu pak na to použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 A jak teda poznám že ta hra se dá hrát pomocí AR karet? A kterou kartu pak na to použít? napise ti to ze jsou k ´hrani zapotrebi AR karty a kolik jich k hrani potrebujes, i jake potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Ahoj, koupil jsem si PSV z druhé ruky... Byla u toho hra, která je na pam. kartě. Předešlý majitel na PSV nedeaktivoval svůj učet na PS Store, a já nevím jak to mám udělat, když neznám login ani heslo. Jde také nějak udělat to, že tu hru kterou tam měl si tam můžu nějak ponechat a vytvořit vlastní účet? Tu hru bych si tam totiž rád ponechal, když v aukci měl uvedeno že to je s hrou...a teď kdybych zrušil nějak jeho účet tak mi hra zmízí? To je docela podvod nemyslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 no je to na tobě, bud tam hru necháš ale nemůžeš si založit svůj učet(jedině když koupíš další pam. kartu) a nebo to naformátuješ a svůj učet si uděláš. jiná možnost tam neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Ahoj, koupil jsem si PSV z druhé ruky... Byla u toho hra, která je na pam. kartě. Předešlý majitel na PSV nedeaktivoval svůj učet na PS Store, a já nevím jak to mám udělat, když neznám login ani heslo. Jde také nějak udělat to, že tu hru kterou tam měl si tam můžu nějak ponechat a vytvořit vlastní účet? Tu hru bych si tam totiž rád ponechal, když v aukci měl uvedeno že to je s hrou...a teď kdybych zrušil nějak jeho účet tak mi hra zmízí? To je docela podvod nemyslíte? to je docela podvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 No tak to je teda skvělé... :( Byla u toho 8 Gb karta. Teď mám doma ještě 4Gb kde nic není. Šla by třeba ta hra hodit na tu 4Gb aby fungovala a pak bych si na té 8Gb kartě vytvořil vlastní účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 zalohovat by to slo, ale když si jednou vytvoříš v psv jiný uccet i treba na jine karte, pri prohazovanikaret se musis znova zalogovat na jiny ucet, coz ty nemuzes kdyz nemas udaJE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mberdych Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Nikdy jsem nepochopil inzeraty, kde pisou, ze na pametovce jsou hry ze storu. K cemu mi to asi je, kdyz chci pouzivat ps se svym uctem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Když PS Vitu připojím k PC a v PC nainstaluji ten program a když si chci pak z PC dát něco do PSV tak to musím dělat zdlouhavě v PSV? nejde to nějak jednoduše v PC, kde proste zkopiruji film do určité složky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Když PS Vitu připojím k PC a v PC nainstaluji ten program a když si chci pak z PC dát něco do PSV tak to musím dělat zdlouhavě v PSV? nejde to nějak jednoduše v PC, kde proste zkopiruji film do určité složky? Ne, chtějí tak maximálně omezit možnost prolomení sytému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Tak tohle je fakt strašná blbost...to je strasne tezky...Jak mám třeba zálohovat celé PSP? to musím udělat všechno zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Tak tohle je fakt strašná blbost...to je strasne tezky...Jak mám třeba zálohovat celé PSP? to musím udělat všechno zvlášť. vzdyt je to jednoduchy a nic na tom neni, hry z psp si znova stahnes pres store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Jasné :) Jen teď přesně nevím jak to mám uvést do původního stavu... PSV mam totiž z druhé ruky a k jeho uctu na PSN nemám přístup a tak potřebuji všechno zrušit. Je někde návod? Nejdříve musím dát Formát memory card a pak restore PS Vita system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Format mužeš udělat rovnou během restore, konzole se tě na to v průběhu sama zeptá jestli chceš formátovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 To je divný...dam to restore PS Vita system, pak 2x YES a pak to po mně chce login a heslo...Jak je to možné? jak to teda mám udělat když předešlý majitel nedeaktivoval svuj PSN ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Zavolej věštci,když to nejsi schopnej pochopit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Zase se ozval jeden namyšlenej génius :) strč si ty své chytré řeči někam :* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Otázka je jaký YES jsi tam potvrzoval, nepamatuju si z hlavy krok po kroku, musíš potvrdit že chceš udělat restore a format a až ti naběhne psvita do továrního nastavení tak máš na výběr buď že už máš ps účet a chceš se přihlásit a nebo že nemáš a chceš vytvořit nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Ti to tu X lidí řekne,jak se to dělá,na vše ti každej odpoví,ale ty nic nechápeš...když nic nechápeš,neptej se,lidi s tebou ztrácej čas...jsem strašně namyšlenej,ale když vidím frajera,kterýmu několik lidí něco vysvětluje a nechápe to,musím něco napsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Otázka je jaký YES jsi tam potvrzoval, nepamatuju si z hlavy krok po kroku, musíš potvrdit že chceš udělat restore a format a až ti naběhne psvita do továrního nastavení tak máš na výběr buď že už máš ps účet a chceš se přihlásit a nebo že nemáš a chceš vytvořit nový. Tak tohle mi to tam píše...prostě hned to chce to heslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 problem je asi v tom ze on to nedeaktivoval, nez ti to prodal, jen odstranil udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mberdych Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Sam jsem mel podobny problem, kdyz jsem koupil jetou Vitu. Ta konzole se registruje k PSN uctu. Je treba se v konzoli do nej prihlasit a odstranit. Me puvodni majitel na zavolani dal heslo, ja ji v menu PSN deaktivoval, on si heslo na webu zmenil, ja udelal restore a prihlasil se svym uctem a hotovo. Logiku nechapu, kdyz nekdo dava v prodeji hry na karte, musi k tomu dat i ten ucet s heslem, jinak to nema smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Tak tohle mi to tam píše...prostě hned to chce to heslo... Tohle jsem měl taky, prostě až ti skočí ta tabulka tak dej NO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.