tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Tohle jsem měl taky, prostě až ti skočí ta tabulka tak dej NO. Sice mi přišlo nelogické v té tabulce dávat NO ale už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 No kdyby sis to přeložil tak by ti to logické přišlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 demo hry jdou stáhnout jenom jednou? Kdyz si ji pak odstranim tak ji z PSN uz nestahnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Všechno co si stáhneš/koupíš pak mužeš kdykoliv znova stáhnout, stačí si otevřít download list kde máš všechno vypsaný a dáš jen download. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Koupil jsem si hru z druhé ruky. Když jí zapnu tak mi to píše že jen 1. majitel může používat trofeje atd... a pokud to chci používat já, tak musím smazat všechny data v té hře. Můžete mi prosím říct jak ty data smažu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Podržením prstu na ikoně hry a tam ti vyjedou možnosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Koupil jsem si hru z druhé ruky. Když jí zapnu tak mi to píše že jen 1. majitel může používat trofeje atd... a pokud to chci používat já, tak musím smazat všechny data v té hře. Můžete mi prosím říct jak ty data smažu? podržíš prst na ploše kde máš ikonu s tou hrou, vyjede ti úprava plochy, pak klikneš na třo ... u ikony té hry a dáš delete, vypneš-zapneš vitu, znova se ti to nainstaluje, ale teď můžeš získávat trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Zdravim, je nekde k videni seznam her na PsP ktere jdou srahnout do Vity? A chapu to tak,ze nektere hry se daji stahnout jen pomoci Playstation3? Tu ovsem nemam takze seznam her na stazeni se opet omezuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Nejlépe máš seznam rovnou na playstation store kde kupuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Mam jeste jeden dotaz, mohu nakupovat hry na Vitu treba z USA nebo je tam nejak omezen region? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 muzes, region lock neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Dik za odpoved a dalsi dotaz je tu, predpokladam,ze hry se na Vitu instaluji takze muzu mit treba dve instalovane a musi byt vzdy vlozena v pristroji kdyz chci hrat,je tak? Zrejme dostanu pod stromek bundle s hrou a 4GB kartou, staci karta? Predpokladam kdyz stahnu hru ze storu, dohraju a odinstaluju vzdycky si ji muzu znovu nainstalovat...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Dik za odpoved a dalsi dotaz je tu, predpokladam,ze hry se na Vitu instaluji takze muzu mit treba dve instalovane a musi byt vzdy vlozena v pristroji kdyz chci hrat,je tak? Zrejme dostanu pod stromek bundle s hrou a 4GB kartou, staci karta? Predpokladam kdyz stahnu hru ze storu, dohraju a odinstaluju vzdycky si ji muzu znovu nainstalovat...? ano....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Má vubec nejakou vyhodu zakladat si cz ucet? Nebo je tam tak velikej rozdil oproti treba us uctu v demoverzích ktere jdou stahnout a tak? A kdyz si zalozim jinej nez cz ucet asi tam nebudu moct platit kreditkou tam je adresa česká je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Když si založíš CZ účet,budeš mít automaticky evropskej,takže zde můžeš platit českou platební kartou...jinak v USA a v JAP nemůžeš platit touto kartou,proto budeš muset kupovat vouchery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ok ale ma to nejakou vyhodu zalozit si americkej ucet treba? Je tam vice dem, vice ps one a psp her ke stazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Více dem mají určitě co jsem tam koukal a řekl bych, že i víc psp her (ale teď si nejsem jistej) Naopak s nabídkou psone her kompatibilních s vitou zatím ještě tolik nemají jako v eu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Ahoj,chci se zeptat,když ted mam 4gb kartu a na ní hru a všechny savegame a koupím si 16gb kartu,jak mohu ty savegamy překopírovat na tu 16gb kartu?Já tu hru mam totiž stzaženou z PSN a stahoval bych ji znovu...nepřišel bych o to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Zálohovat do počítače pomocí content managera a poté zpátky z pc do psv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Chci se zeptat jak je to s prodejem, registroval sem si účet. Teď ji chci prodat, tak sem se odhlásil, dal vitu do továrního nastavení, ale to asi nestačí, že? Musim k tomu dát přihlašovací údaje i když sem tam už zadával kreditku atd? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Tak snad nemusíš, on si založí svůj účet, jinak jsi mel deaktivovat hry na tom zařízeni (z psn) jestli nějaké máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 A novy účet jde založit? Mám tam jen log-in. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Zdar, k Vanocum dostanu Vitu a 4GB kartu, kdyz si pak poridim treba 16GB ty veci se nejak daji prekopirovat z karty na kartu nebo se vsechno odznova instaluje na novou kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Zdar, k Vanocum dostanu Vitu a 4GB kartu, kdyz si pak poridim treba 16GB ty veci se nejak daji prekopirovat z karty na kartu nebo se vsechno odznova instaluje na novou kartu? Můžeš si starou kartu zálohovat do PC přes Vitu a pak si to jen nahrát na novou. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 (upraveno) Ahoj, když na PS+ je pro Vitu Uncharted zdarma, půjde mi stáhnou když si koupim PS+ na 3 měsíce? A bude fungovat i po skončení toho placení PS+? Teprve o PS Vita přemýšlím a tohle by asi rozhodlo :) E: Našel jsem to - budou fungovat jen při aktivním PS+ Upraveno Prosinec 17, 2012 uživatelem playerPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.