stradalse Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 zdravim všechny odborníky,mám čerstvě konzoli s JTAG prosím vás mohl by mi někdo poradit jak se dá v meny fsd vytvořit avatar?četl jsem tady nějaký návod ale vůbec jsem ho nepochopil.a ještě bych vás poprosil jak spojit hru na více dvd příklad forza. vým že to tu je ale někdo kdo by to popsal pro laika. předem všem děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Avataři se v FSD nevytvářejí, avatar je do FSD přebírán z orig. NXE, tudíž jakého avatara si uděláš v NXE, takového budeš mít v FSD. S hrami na více disků je to přesně jak píšeš - existuje tu na to už topic a je popsaný poměrně dost laicky. Je zbytečné to opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stradalse Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 ale mě v NXE avatar udělat nejde,je tam jen průhledný panáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 29, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak to ti tam chybí avatar + kinect update, který tam dostaneš instalací z orig. dashboard update, který si můžeš stáhnout na ofic. stránkách M$. :arrow: POZOR, verze updatu musí souhlasit s verzí v Xboxu, tj. např. na DB 14719 musíš instalovat zase update 14719 !!! :arrowl: Instalací vyšší verze si znefunkčníš RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.