Pepek_Cz Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Lidi nechápu tu účetní knihu - první položka je jako že odkoupím věci od lidí na statku a pak z nich ěnco vyrobím nebo dráž prodám ? A co se týká toho zapisování lidí do almanachu,jak a koho zapsat ? Musíš je sledovat při nějakejch činnostech tak že je zaměříš L1 třeba jak doktor sbírá byliny lovkyně campí na stromě atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Hele další problém,mám assassinský tomahawk,jenže jsem se sním mlátil v jedné misi,mise zkončila a assassinský tomahawk nikde,ani v usedlosti není ... to je bug,nebo se mi zničil nebo co ? :D jak ho dostanu zpátky ? Mám jen ten trapný železný tomahawk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Hele další problém,mám assassinský tomahawk,jenže jsem se sním mlátil v jedné misi,mise zkončila a assassinský tomahawk nikde,ani v usedlosti není ... to je bug,nebo se mi zničil nebo co ? :D jak ho dostanu zpátky ? Mám jen ten trapný železný tomahawk Zkus si ho znova vybavit v obchode. Mělo by to jít. Potrebuji radu.jsem v NY a mám něco odehráno, ale doteď jsem nepochopil jak funguje "tiskař"? Přijdu k nim do tiskárny a nic mi hra nikde nenabidne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Tiskař ti smaže "trestní rejstřík" :) Když strhneš plakát, umažeš si jeden křížek ze známosti, když uplatíš toho týpka na ulici, tak se ti umažou 2. No a když uplatíš tiskaře, tak tě udělá inkognito i když máš 3 křížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Tiskař ti smaže "trestní rejstřík" :) Když strhneš plakát, umažeš si jeden křížek ze známosti, když uplatíš toho týpka na ulici, tak se ti umažou 2. No a když uplatíš tiskaře, tak tě udělá inkognito i když máš 3 křížky. aha, takže jsem nejspíš ještě neměl tři křížky ;-). Plakát a vyvolávače využívám, ale ten tiskař mi nikdy nic nenabídnul, ale jak jsem psal tak jsem nedělal takovej bordel, abych ho mohl využít. Až budu moct vyzkouším. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 (upraveno) ale to je divný. . . Myslím, že by to mělo jít i když máš třeba jen jeden. V Bostonu jsi u toho prvního byl? No ale vyzkoušej a uvidíš. . . Upraveno Prosinec 7, 2012 uživatelem pernaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 při tý misi, tak ano u něj jsem byl. Vždy, když mě nepřítel hledal a vběhnul k tiskařům v Bostonu nebo NY. Nic jsem nemohl dělat. Jen se v tý místnosti procházet a odejít. Ty k němu vejdeš a máš nějakou možnost interakce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Dík za radu,už jenom najít kamenný obchod v bostonu nebo NY :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 při tý misi, tak ano u něj jsem byl. Vždy, když mě nepřítel hledal a vběhnul k tiskařům v Bostonu nebo NY. Nic jsem nemohl dělat. Jen se v tý místnosti procházet a odejít. Ty k němu vejdeš a máš nějakou možnost interakce?? jj, měl jsem u toho maníka, jak tam stojí, vykřičník a možnost interakce. Ale už tu hru nemám, tak nevím jestli je tam nějakej problém. Ale do tiskárny jsem chodil normálně a nikdy jsem neměl tenhle problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 ahoj všichni, prosím o radu, nevím jestli to tu někdo řešil nebo jsem takové jelito sám ? aktivoval jsem kody na dvě DLC a nevím kde je spustím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Tak projito ... myslíte , že další díl výjde ještě na současné konzole ? :( bylo to epic !... akorát jsem ten konec nepochopil,je teda konec světa nebo ne ? Co to tam bylo to zelené ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 No tak najednou se mi jednou povedlo, aby me očistil tiskař, ale jen když jsem shodou náhod bojoval přímo před tiskářem. Jindy jsem nepochodil a tiskař mi interakci nenabídnul. No nic je mi to jedno není to žádnej velkej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Super hra,doufám,že aspoň DLC ten ending trochu vysvětlí,popř. výjde nový díl na současné konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Hlavní příběhová linka dohrána, jelikož to byl pro mě první díl série asi začnu ohlížet po předešlých dílech. BTW jak vzestupně ty díly jdou? Nejvíc mě potěšily TITULKY. Není nic lepšího, než v půl čtvrtý ráno čekat 23 minut na skončení titulek. :-D sry za spoiler ;). Má plná synchronizace DNA při misích vliv na 100% dokončení hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Vzestupně myslíš kvalitativně nebo chronologicky za sebou? Chronologicky je to 1. AC I, 2. AC II, 3. AC: brotherhood, 4. AC: revelations, 5. AC III Za mě nejlepší AC II, jednička je bez titulků a i kvůli tomu je podle mě náročnější. Ve dvojce je to už vychytaný. Brotherhood a revelations nehrej dokud nedohraješ II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 jednicka sice byla bez titulku,ale na pc byla s ceskym dabingem, a da se rozjet i na starych pc. No nejlepsi dil,taky povazuji ACII. trojka mi uz vice pripomina red dead redemption. Jinak jeste jeden dil vysel na psp (udalosti mezi prvnim a druhym dilem) a jeste prequel na vitu,na ktery se tesim,ale az na vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 ano myslel jsem chronologicky, ale i tak díky za názor ke kvalitě dílů. Až dohraju SQ v AC3, tak se poohlédnu na jinej díl. Pro upřesnění jen AC3 byl s CZ titulkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 ano myslel jsem chronologicky, ale i tak díky za názor ke kvalitě dílů. Až dohraju SQ v AC3, tak se poohlédnu na jinej díl. Pro upřesnění jen AC3 byl s CZ titulkama? na ps3 byl pouze AC3 s titulky, pc verze meli titulky krome prvniho dilu,ten byl cesky dabovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Zdar,hele mám otázku,prošel jsem hru, a ve videích na youtube jsem viděl , že Achilles zemře ... nevíte jak to video zpustit,nebo co udělat , aby teda zemřel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Tak jsem dneska dohrál brotherhood... za mě nejlepší díl zatím. Neskutečně mě bavilo dělat si armádu :D, jen jsem trochu postrádal její pozdější využití no... když jsem z nich všech udělal assassiny, už nějak nebylo do čeho píchnout.s 300 000 peněz se vším koupeným už pak nebylo vůbec co dělat, tak jsem tam šoupl Revelations a nechal doběhnotu první ukázku a šel spát. Hodný jsou ty, co mi zabily mojí Lucy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Brotherhood to měl dobré v gameplayi, ale nejslabší děj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Brutovo brnko mě taky moc nenadchlo... a nemůžu najít nikde Altairovo meč... any Ideas...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Má na 100% dokončení hry vliv nedokončení misí na plný počet (dna synchronizace)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Má na 100% dokončení hry vliv nedokončení misí na plný počet (dna synchronizace)? jediny vliv to ma na tvoje trofeje,nedostanes platinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Ptám se, protože se mi zdá, že už moc SQ už nemám, ale asi jo (mám dohráno cca 68%). Ono se to nabalí nemám dohranou usedlost a ani námořní mise. Spíš mě to zajímalo, abych věděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.