perrek Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 co se týče nastavení NAT routeru, jaký máš typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 (upraveno) Ked pojdem do nastavenia/Online ták tam mám Rychl. Nahr. špatná Klasifikace NATu Mírný :// Dufám že to pojde niako spraviť :/ Upraveno Březen 29, 2013 uživatelem Finish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 no to je presne ono :) ja jsem to vyresil objednanim verejne IP adresy u sveho poskytovatele internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 a kolko ťa to stálo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 u meho poskytovatele asi 60 Kč mesicne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 no a potom ti akože net išiel rýchlejšie alebo ako ?:) a potom ti to automaticky išlo alebo ako ? :D Pls ták struče mi to vysvetli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 jde o to ze zakladatel hry ma naladeny NAT treba na Open a ty mas strict, tim padem se na nej nepripojis. Verejna IP ti zajisti to, ze ten NAT budes mit open a napojis se na kazdeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 ahá, a zavolám k mojmu poskytovatelovi internetu a powiem že chchem verejnú IP ? a možem to platiť aj cez sms ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 ježiš což já vim co tvůj poskytovatel podporuje za platby :D ale většinou se to připočítává k měsíční ceně internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Tak mně trojka nakonec celkem baví, jen teda čekat 5 hodin než si zahraju za Assassina? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Neví někdo kdy nakonec výjde ta Washington edition? Psali 28.3. a nikde nic. Díky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 čawte, já len zakládám tento topic, aby som zistil, že už kolkáti ma stretli v hre. Ked áno napíšte aj vy svoje meno. Moj Nick: OMGKKTNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Máš dobrej nick,to se ti musí nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Ja wiem dosral som to, ale ešte pred 3-4 rokmi ked som sa registroval na PSN, ták pri registrácií som mal mnoho chýb, nedalos aproste zareistrovať, potom som to len ták skúšal s hoci jakými menami, a takto to dopadlo :D Ani ja niesom naneho hrdý, ale čo už zmeniť sa nedá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutalisk79cz Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Zdravím ve spolek,mám dotaz. Na PS Store je golden edice AC3. Což je v podstatě GOTY. Zajímalo by mě zda jí někdo z vás kupovala a zda je v češtině včetně datadisků. Dále se chci zeptat zda jsou počeštěné i samostatně dokoupitelné DLC. Předem děkuji za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Ahoj, mám dotaz, až dnes jsem se dostal k AC3, mám sběratelskou edici a chtěl jsem si stáhnout díky kódu mise navíc, v prvním případě se mi to podařilo (Lost Mayan Ruins, Ghost of War, Sharpshooter), ale v druhém, což je Benedict Arnold mise nikoli. Je možné, že kód už vypršel nebo mám špatný? Hlavně, že mi to nabízí, že si to můžu za peníze stáhnout... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 zkoušels to použít na jiném účtu, třeba uk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2013 Ahoj, mám dotaz, až dnes jsem se dostal k AC3, mám sběratelskou edici a chtěl jsem si stáhnout díky kódu mise navíc, v prvním případě se mi to podařilo (Lost Mayan Ruins, Ghost of War, Sharpshooter), ale v druhém, což je Benedict Arnold mise nikoli. Je možné, že kód už vypršel nebo mám špatný? Hlavně, že mi to nabízí, že si to můžu za peníze stáhnout... Díky bohuzel chyba je na tve strane, kod byl do 31.3.2013 Datum je uvedeno na stejne strance jako je kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Co říkáte jízdě na koni podle mě je děsná měly ji apoň okopírovat z RDR :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 podle mne je jizda na koni desna v kazde hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.