DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Njn tak jestli ses takovej sberatel ze pak musis mit kazdou jazykovou "mutaci" tak to je pak blby.... Me tyhle placena dlc nevadej co se tyce tech sber. edici, nemam trosku rad takove ty dodatecne dlc u americkych obchodu, kde ma navic kazdy neco jineho, nastesti se tohle posledni dobou dostane i k nam.... a porad to nesmrdi takovou zdimackou jak treba u EA, myslim si, ze Ubisoft nepatri mezi ty uplny svine, z meho hlediska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 no na jazykové mutace to zas ne. že bych si třeba koupil edici kvůli tomu, že je nadepsaná jinak než anglicky nebo česko to ne. na to je extpert kámoš s plechovkama. ale stejně. vsadím se, že si neslyšel o ACR Black edition. exkluzivní pro německo nebo tak něco. pak ultimate bundle ( o tom asi jo). hra, bílá encyklopedie a guide. kde? ovšem, že jen pro USA a Canadu. Nevím jak je to s EA. s těma DLC to mám stejně. mám pre-order u xzone, protože doufám, že přidají ještě něco jako náhrdelník k ACB, ale třeba na gameleaderu, maj už o 1 ULC víc. sice jen skin a jiná sekera, ale věřím, že rozdíly se pozdějí "zvětší" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 No tak je tyhle spesl mistni edice fakt mit nemusim... Jinak taky mam predobjednano u xzonu a doufam, ze prijdou s nejakym dobrym dlc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 ono az vam bude kolem 30 let, tak zjistite ze tyhle vsechny postavicky, bedynky, presky, prstynky a podobny blbosti jsou akorad zbytecne vyhozeny penize :) (muj nazor jak to sam vnimam sam na sobe, tak me nekamenujte!) a ke stesti vam bude stacit samotna hra a neusnout u ni nudou a aspon ji dohrat :D:D - coz nastesti neni pripad AC serie ... Kazdopadne ta vlajka vypada luxusne, uz vidim jak ji kazdej amik vozi pridelanou na aute :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Tezko rict jak to budu vnimat za 9 let, ale ikdyby to tak melo byt, tak si to rad uziju ted :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Proč by omrzelo ? Podívej an maniaky star wars , je jim 58 a tohohle maj plny barak,i v lednici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 ono az vam bude kolem 30 let, tak zjistite ze tyhle vsechny postavicky, bedynky, presky, prstynky a podobny blbosti jsou akorad zbytecne vyhozeny penize :) (muj nazor jak to sam vnimam sam na sobe, tak me nekamenujte!) a ke stesti vam bude stacit samotna hra a neusnout u ni nudou a aspon ji dohrat :D:D - coz nastesti neni pripad AC serie ... Kazdopadne ta vlajka vypada luxusne, uz vidim jak ji kazdej amik vozi pridelanou na aute :):) no mne uz je pres 30 a stejne si tyhle veci kupuju,ale uplne s jinym umyslem. Snad nekdy v budoucnu se mi to vrati a mozna jeste vydelam. Kdyz je ta moznost kupuju edice 2000 -3000 pcs pro svet a nebo kdyz je treba nejaky draha edice starsne levne viz U3 EE 1299,- or R3SE 759,- A btw. kdyz to nevyjde,alespon je se na co divat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 O MP coopu v AC3 ;) http://www.zing.cz/novinky/12707/assassins-creed-3-bude-mit-online-kooperaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Takze pokud jsem to pochopil wolf-pack budou hráči spolu vs NPC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Jo vicemene takovy assissonovska variace na hordu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Zatim to furt vypadá líp a líp. Hlavně se mi líbí ten boj se dvěma různejma zbraněma zároveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 U mě je zase + SOundtrack - nadhera + Velke bitvy + lodni bitvy - to bylo epické +Možnost přidat se bud to k červenokabátníkum nebo k modrokabátníkům (MODRÁ S WASHINGTONEM POWA ! :d) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 novy gameplay s lasem a hákem http://assassin.herniweb.cz/news/1227-boston-gameplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 U mě je zase + SOundtrack - nadhera + Velke bitvy + lodni bitvy - to bylo epické +Možnost přidat se bud to k červenokabátníkum nebo k modrokabátníkům (MODRÁ S WASHINGTONEM POWA ! :d) Soundtrack jeste moc znamy neni, ne? :) Jinak na lodni bitvy se taky dost tesim na E3 gameplayi vypadali uzasne K tomu konfliktu, myslim, ze tam nebude moznost volby se pridat k americanum ci britum, Connor bude stat podle me vzdy na strane americanu, jen se autori vyjadrili v tom smyslu, ze bude zabijet z obou taboru, tedy jak rudokabatniky tak modrokabatniky, prtoze pujde po templarich, ovsem vzdy bude stat na strane americanu (tak jsem to pochopil ze vsech dostupnych informaci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 No já byl ze začátku neuvěřitelně nadšený, jenže po posledním gameplayi to celkem opadlo. Z kraje to vypadalo, že se dočkáme zcela nové hry ale teď mi to přijde jako další klasický AC, vím že na to asi stejně všichni čekají ale mně to už zase až tak nebaví. Jednička celkem dobrý, dvojka super, pak jsem dlouho nic nehrál, teď jsem koupil Brotherhood/Revelations, hraju bratrstvo a nějak extra mně to nevzalo, navíc jsem už potkal pěknou řádku bugů. Snad se to zlepší, každopádně příběh zatím oproti dvojce nuda... Ale chci vědět jak to skončí tak setrvám, celkem mně taky zajímá AC3 na Vitu, to pravděpodobně bude zase šméčko jak na ostatních handheldech ale stejně tam nemám co hrát tak to vezmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 AC:2,Brotherhood,Rele - byli pravda takové stejné víceméně ale 3jka to už jen podle videí půoznáš ze se jedná o něco nového ... jinak ten soundtrack od Jespera Kyda je už půl měsíce zveřejněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 No je pravda ze po vsech tech recech jsem taky cekal vic novou hru nez jak to pusobi z tech gameplayu ale stejne se tesim.... Ezios Family je Ezios Family ale tohle je taky povedene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Ezio family mi připomína AC : II a vzpoínky na ezia :( jenže tohle když si to poslechneš víckrát , úplně to značí takovou přípravu na finální bitvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 A tady jsem našel překlad trailerů a překlad toho božího songu k traileru rise ! http://www.youtube.com/watch?v=T5zIbg-ApUY http://www.youtube.com/watch?v=BgWg8ivGW4w http://www.youtube.com/watch?v=R_-bsvhWopQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Zabery z walf packu Vypada to pekne, ale asi jsem cekal trochu vic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 No mě na Releevations strasne bavil multiplayer,a na tomhle se mi zdálo hezčí prostředí,naopak postavy se mi víc líbili v relevations,ale nezklamalo ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Grafiku neresim, spis jsem cekal asi trosku vic nez vybijeni vojaku na mp mapach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichirakuramen Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Však to není vše,krom toho wolf-pack je ten "PVE" ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Jo, ale to nijak neovlivnuje kvalitu wolf packu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Hele a co se týče těch velkých 1000men bitev tak to tam jako s Connorem budu zabíjet tak dlouho , dokud všichni nepadnou , nebo jim stačí zabít kapitána,nebo o co tam půjde ? A ještě jenda otázka - V relevations bylo stále bratrstvo assasínů,bude ve 3jce taky nějaké bratrstvo,nebo bude connor sám ? (Dle videí mu nějací lidi pomáhali ale byli to assassíni ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.