Platfus Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Tak a mám objednané 3 AC 3 edice+ mi přijde black a master ac2 a asi limitka ac1 Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 http://www.eurogamer.cz/videos/finalni-trailer-na-assassins-creed-3 Tak nevim, ale jsem z tý hry úplně nadšenej... totálně suprovej trailer už od AC1, totálně suprovej soundrtack už od AC1... co víc si přát? Původně princ z Persie nakopává řiť všemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Ještě 6 dnů ... proboha ! Jinak pravda,epic , úžasné songy,příběh a vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Pro tebe....Pro mě ještě měsíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Connor... takovej ultimate punisher, stroj na zabíjení. Z těch trailerů mi to tak teda připadá :D. Takovej mlýnek na maso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Hele mám otázku... PS 3 superslim v balení s AC:3,bude to mít nějaký bonus ?? slyšel jsem něco o nějakých 4 misích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Verze pro PS3 ma 4 exluzivni mise. Vice napriklad zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 a ty 4 mise to má PS 3 verze zdarma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Na Alze už maj prej skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Čau, nevíte někdo jak to je s pre-orders na alze? Čekám na freedom edici a nevím kdy mi dojde, jestli ji můžu čekat už dnes. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Čus, sice nemám objednáno na alze ale na gameleaderu tky freedomku a budou prej odesílat dneska aby hra byla doručená na den vydání tak pochybuju že by to na alze bylo jinak, skladem už maj všude tak tejden ale prej to u nás nemůže bejt dřív jak v den vydání kvůli ubisoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Díky, já se těším jak malej kluk :) První limitka co jsem pořídil za nekřesťanský love, tak jsem zvědavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 čaute draci neví někdo jestli AC3 na psn bude mit taky cz titulky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 jelikoz FIFA i NHL byly lokalizovany i v PSN verzich, tak tipuju, ze ACIII bude taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Nema nekdo zkusenost s predobjednanou PS3 verzi ze PS Storu? Vubec se mi to nechce spustit. kdyz chci hru spustit tak vyskoci okno a tam je: This content can be used if you renew the licence in PS Store, dam ok a nic se nestane. Nevi nekdo co s tim? Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem ryder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 no píše to že si máš obnovit licenci k tomu aby si hru spustil, tak se koukni do storu jestli tam něco neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 nekdy se nestane vubec nic a nekdy me to hodi do storu na AC3 a tam muzu dat jen Overview. ted sem este koukal do stazenejch polozek a nic s AC3 tam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Stiahol som si misiu Benedict Arnold (po zadani redeem codu)......kde to najdem v hre ? Ok. Len isiel som priamo na store do redeem codes. Tam by nemal byt problem. Stahoval som to z ceskeho store rovnako ako online pass. Primarny ucet na hranie mam USA. Nebude tam nejaky regionalny problem s DLC? Bezne to funguje,ale boli pripady,kde to bolo viazane na ucet. Dufam,ze toto neni ten pripad. Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ahoj všem, mám otázku, rozbalil jsem si freedom edici a koukal jsem i na netu, jak je zápisník, tak stránky 9-14 nejdou rozevřít, to je naschvál jakoby tajné či co? :cheesygrin: Díky Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Nejdou :) Ale mě spíš zajímá na co je v tom steelbooku ještě jedno místo na disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 A co to má za smysl? Netušíš? :cheesygrin: Já to chtěl reklamovat a pak se podíval na youtube :cheesygrin: Jinak to druhé místo mě také zajímá, asi další díl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Možná vada z výroby (tím myslím ten deník) Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ten steelbook je stejný pro všechny platformy a prostě se tak steelbooky dělávaj :) Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Prý vydali nějaký update co fixuje dost bugů,nevíte kde ho na PS 3 stáhnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Blbne někomu taky zvuk ? U některých postav je dabing slyšet a někteří jen otvírají pusu, jako že mluví, ale jedou jen titulky a slyšet nic není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.