Anubis1 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Po spusteni se rozsviti pouze power a nejde obraz prez AV ani HDMI. Otazka zni, jestli je problem v RGH nebo v GPU? Predtim vse fungovalo normalne. Revize Falcon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Pajeni, zrejme spatny kontakt u HANA chipu. Alespon ja jsem to tak dvakrat mel. Ale na 100% ti to nikdo nerekne, dokud se to nerozdela. Ventilator ti jede? Kolisaji mirne otacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Ventilator jede a kolisa. Prepajel jsem kontakt u HANA (STBY_CLK) a stale stejne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Vubec nezacne zelene blikat Coolrunner. Sviti jen cervene napajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Tak jsem tam nahral originalni NAND a Xbox normalne startuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Zkus premotat modry kabel. A nebo vymenit. Mam vyzkousene, ze namotani okolo ctyrech prstu je nejlepsi. Asi 3 zavity. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Modrý kabel (CPU_RST) u Phat Xboxu moc nepřemotá, jelikož jeho délka je tak akorát, aby vystačil od CR k pájenému bodu (bavíme se o "standardní" instalaci, tedy CR na video portu a CPU_RST zespod desky. CR ti vůbec neblikne zeleně? Zkoušel jsi přepnout switch na CR na Slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 preprogramuj c mod. pokud používáě TX tak koukni na přepinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Prepinace jsou dobre. Ruzne jsem je i prepinal. Neblikne zelene ani jednou. Ted jeste znovu naprogramuju Coolrunner a pak uz netusim co tomu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Modrý kabel (CPU_RST) u Phat Xboxu moc nepřemotá, jelikož jeho délka je tak akorát, aby vystačil od CR k pájenému bodu (bavíme se o "standardní" instalaci, tedy CR na video portu a CPU_RST zespod desky.CR ti vůbec neblikne zeleně? Zkoušel jsi přepnout switch na CR na Slim? Jsem si nevsiml, ze se jedna o PHAT (Falcon). :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Tak stale nic. Ted uz jsem z toho magor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 8, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Pokud ti nebliká CR vůbec (zelená) a vyloučíme, že je vadný, bývá to spojem u HANA čipu. Máš ho napřímo anebo tam máš QSB? Fotka pájení by pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Tak tady je nejake foto [ATTACH=CONFIG]16364[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16365[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16366[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16367[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 C (POST_OUT1) má být na FT6U7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Jeee ja jsem b...c. To je ztoho vecneho pajeni tam a zpatky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 9, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Jeee ja jsem b...c. To je ztoho vecneho pajeni tam a zpatky :-) V 1. postu jsi psal, že předtím to vše fungovalo. Jak ti to mohlo teda fungovat? Alespoň je vidět, že foto fakt pomáhá ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Jak jsem psal. Prestalo to fungovat, nekolikrat jsem to preletovaval a pak jsem udelal tuhle botu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Tak uz jede zase vse jak ma. Prvotni pricina tedy byla asi v nejakem spatnem kontaktu i kdyz to predtim nekolik dni fungovalo. Diky vsem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tam me asi vomejou. Dnes jsem zapnul Xbox a jsem zase kde jsem byl tak pred tydnem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Podivej se jestli ti modry a zeleny nejdou pres mista, pres ktere jit nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tak jsem to zase cele predelal a uz to frci, ale jak dlouho to pojede :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.